Şimdi Ara

## İstanbul Üniversitesi / 2015 Girişliler 80+ OLDUK / Facebook Whatsapp AKTİF ## (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
22
Favori
19.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu beyazıt kampüsündeki yemekhane nerede acaba
  • Arkadaşlar merhaba. Geçen seneden girişli bir makine mühendisliği öğrencisiyim ancak aklınızda ne tarz soru varsa hepsine yanıt bulmanız için elimden geleni yapmaya çalışacağımı bilin(Malum dönem başladı, kimisi hocaları merak eder, kimisi ders programını aksatmayacak bir iş arar, kimisi de stajlarla ilgili ne yapacağım diye eli ayağına dolanır, kimisi bu araba projelerine katılmak ister.). Aklınızdaki soruları cevaplamaya çalışırım, eğer isterseniz whatsapp grubunuza da ekleyebilirsiniz.(ancak bunun için grup başkanı özelden ulaşabilirse iyi olur)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Öğrenci belgesini nasıl alıyoruz

• Öncelikle hepinize merhabalar yaşım 19 bu sene özelde burslu mu okusam yoksa şehir dışı mı okusam arasında kalıp biraz araştırma sonrası iktisat uzaktan eğitim Bölümü'ne yerleştim. Amacım not ortalamamı yüksek tutup örgüne geçebilmek. Benim için derslerin ya da üniversite ortamının daha verimli olabilmesi için derslere girmem gerekiyor. Okula gittim iktisat Fakültesi'ni ek binaya taşımışlar aklımda amfiye derste beni fark etmezler düzgünce derse girip çıkabilirim diye düşünüyordum fakat örnek d4 sınıfından yola çıkarsak yaklaşık 120 kişilik olduğunu gördüm sizce derslere girebilir miyim ?

• Arkadaşlar bu hazırlıkta öğlenci olmak için hangi kurlarda olmak gerekiyor A-B-C ?
  • kampüskart olmadan yemekhaneye girilmiyor mu? başvurmamız gereken bi yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar edevlette ogrenci belgesi görüntüleyebiliyormusunuz ? Sisteme kayitli ogrenciliginiz yoktur diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenci belgesi obs'den bakıyoruz galiba. elektronik imza ile çıktı alıyoruz

• 9 eylulde olan muafiyet sinavinin telafisi 5 ekimde olcakmis.28 eyluldeki seviye tespit sinavina gircekmiyiz yani ben anlayamadim onu.

• Yabancı diller'de okuyanlar için yemekhane nerede arkadaşlar okulun içerisinde mi ?
  • uppp
  • Geç geldim ama ben de varım edebiyat fak. Bilgi belge yönetimi

• Ders programlarına baktım. 1. 3. 5. ve 7. yarıyıl programları var. neden tek sayı bunlar 2 4 falan niye yok
  • lgr18nc9n3nv79 L kullanıcısına yanıt
    Onlar yaz dönemi olduğu için bir sonraki dönem belli olacak.

• Ulaştırma ve Lojstiğe Yatay geçişle geçtim. Whatsapp grubu falan varsa alır mısınız? Kime mesaj atıyoruz özelden?
  • Seviye tespit sınavı sonuçları sınıflar falan bugün belli olacaktı güya. Bilgisi olan var mı?

• Sınıf listeleri açıklandı ama Mühendislik Avcılar yerleşkesi diyor Avcılar'da mı okuyacağız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Yabancı diller'de okuyanlar için yemekhane nerede arkadaşlar okulun içerisinde mi ?

Ben de aynı soruyu sordum ancak cevap gelmedi. Girmedim ben sınava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eternades

quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Yabancı diller'de okuyanlar için yemekhane nerede arkadaşlar okulun içerisinde mi ?

Ben de aynı soruyu sordum ancak cevap gelmedi. Girmedim ben sınava.

Avcılardaymış sen hangi kurdasın ?
  • Pardon, yanlış kişiden alıntı yapmışım. Cevap vermek istediğim kişi bais33'idi

quote:

Orijinalden alıntı: bais33

9 eylulde olan muafiyet sinavinin telafisi 5 ekimde olcakmis.28 eyluldeki seviye tespit sinavina gircekmiyiz yani ben anlayamadim onu.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.