Şimdi Ara

---İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER--- (Whatsapp Grubu Kurulmuştur) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
21
Favori
22.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 22:16:40 >
  • string or binary data would be truncated.
    The statement has been terminated. arkadaslar aksıs e uye olucam kımlık bılgıleırnı yazdım kaydet dedım bu cıkıyo nedır bu nasıl halledıcez
  • siyasal bilgiler
  • Fre4Mee F kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 23:46:13 >
  • Aksisin 5.adımında meb eğitim bilgileri alınamadı diyor. Nasıl hallederiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • special361 kullanıcısına yanıt
    İlerle dedim kaydım kabul oldu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck50421

İlerle dedim kaydım kabul oldu hocam

Meb bilgilerini almadığı için bir problem olmaz mı ?

• special361 kullanıcısına yanıt
    yukarıda bir iki kişiye daha olmuş hocam . ilerleyin bizde de öyle oluyor demişler
  • Arkadaşlar ben E kayıt yapamadim çarşamba günü normal kayıt yapacağım,benim sorum ders muafiyetleri için daha önceden bitirdigimiz bölümlerin diploma ve transkript leri var ama ayrıntılı ders içerikleri yok buraya gidemeyeceğim için 4 yıllık ayrıntılı ders içeriği alamayacağını açıköğretim den bitirdigim bölüm için ayrıntılı ders içeriği olabilirim şimdi ben transkript ve diplomayı öğrenci işlerine versem işlem görür mü ders muafiyeti için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mck50421

yukarıda bir iki kişiye daha olmuş hocam . ilerleyin bizde de öyle oluyor demişler

Peki, teşekkürler

• Bir şey sorcam ben normal kayıt yaptıracağım için okul no'sunu nereden alabilirim ? Aksise kayıt olamıyorum
  • Hocam ön kayıt olayı var mı hala ?
  • yaz hocam bilgisayar mühendisliği
  • Dr.History kullanıcısına yanıt
    Örgün eğitim hocam. Size de hayırlı olsun.

• ben aksise uye oldum, mail gelince beklenmedik hata olustu diyor, fakat aksiste yenileye tiklayin email dogrulandi diyor telefonda ayni sekilde. ha kayit oluncada bisi degismedi hic birsey yok
  • Bu aksise üye olmak mı gerek? Normal kayıt yapacağız kayıttan sonra mı üye olunuyor

• aksiste(Öğrenci kayıtları arasında girilen bilgiler ile eşleşen bir kayıt bulunamamıştır.) hatası alıyorum arkadaşlar neyi yanlış yapıyorum ?
  • Hukuk şeysine ekle dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Kayıt olanlar oldu demek ki sistem bazen sıkıntı çıkartıyor yarına düzeltirler yarın bir daha deneyin.
  • Geçen senenin türkçe öğretmenliği ders programına baktım. İngilizce dersi var bu 1 sene hazırlık okumak ya da muafiyet sınavına girmek anlamına gelmiyor değil mi? 3 kredilik yabancı dil dersi olarak gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.