Şimdi Ara

---İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER--- (Whatsapp Grubu Kurulmuştur) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
21
Favori
22.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hazırlık okumak anlamına gelmiyor ama dönem başında yapılacak muafiyet sınavına girer ve geçerseniz dersten muaf sayılıyorsunuz ama sınava girmezseniz dersi göreceksiniz.
  • Dr.History kullanıcısına yanıt
    O dersten muaf sayılmak zorunlu ders için de oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorunlu İngilizce dersleri var her bölümde ama korkacak birşey değil. Lise seviyesi bile değil zaten online olarak işleniyor dersler, notları da paylaşılıyor

Türk Dili ve İnkılap Tarihi derslerini boşlamayın ama sakın. Zorunlu seçmeli diye geçiyor, gene İngilizce gibi uzaktan eğitimle işleniyor ama sınavları test olmasına rağmen soruları baya zor oluyor. İlk dönemimde önemsememiştim hem test hemde bildiğim konular diye, Türk dilinden bütünlemeye kaldım. AA gelmesi için 65 almak yetiyordu, sınıfın ortalamasını düşünün. İnkılaptan da zar zor geçmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 14 Ağustos 2016; 14:13:39 >
  • AUZEF sayfasında paylaşılmıştı yabancı dil I ve yabancı dil II sınav sorularıda var aynısı olmasa dahi en azından bir fikir oluşturur sorularla ilgili.
  • prolotus37 kullanıcısına yanıt
    Sorunuzu tam olarak anlayamadım zorunlu ders için derken diğer ilk dönem almak zorunda olacağınız derslerden mi bahsediyorsunuz eğer öyleyse galiba öyle bir şey yok diye biliyorum.
  • Iktisat okuyacaklarin sorularini cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bi tane kısa winston

Iktisat okuyacaklarin sorularini cevaplayabilirim

hazırlık okunuz mu
  • Bireysel kayıttan önce olman lazım çünkü fotoğrafların arkasına öğrenci numaranı yazmanı istemişler onuda Aksis üzernden alabiliyorsun.E kayıt tarihide 16 ağustosa kadar doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.History

AUZEF sayfasında paylaşılmıştı yabancı dil I ve yabancı dil II sınav sorularıda var aynısı olmasa dahi en azından bir fikir oluşturur sorularla ilgili.

Linki yazabilir misiniz ?

• Dr.History kullanıcısına yanıt
    Hocam okul numarası referans no - numara - fakülte adı yazan kısımdaki değil mi

• magician13 M kullanıcısına yanıt
    Evet orada hocam 10 haneli bir numara

• special361 kullanıcısına yanıt
    Hocam linki kaydetmiştim yarın bulup atarım

• Ingilice, türkçe ve inkilap tarihi uzaktan eğitim mi? Geriye 3 tane ders kalıyor zaten

• mühendislik fakültesindekiler ingilizce hazırlığı hangi kampüste okuyacak?
  • Wp grubuna katilmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Ingilice, türkçe ve inkilap tarihi uzaktan eğitim mi? Geriye 3 tane ders kalıyor zaten

Evet uzaktan eğitim şeklinde. Ders zamanları belli, sisteme girip canlı anlatım şeklinde dinliyorsunuz. Anlatımların videoları ve ek olarak ders notları daha sonra sisteme yükleniyor. İngilizceci örnek felan çözüyor ama Türk Dili ve İnkılap slayttan okuyor sırf. Zaten katılan da 2-3 kişiyi geçmiyor.

Ben birinci sınıftayken dersler için haftada 2 gün fakülteye geliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 15 Ağustos 2016; 0:36:15 >

• ruinbarca kullanıcısına yanıt
    http://yabancidiller.istanbul.edu.tr/?p=9083

Mühendislik için Avcılar

• Ben e-kayıt yapmadım bu yüzden mi aksis'te böyle bir hata alıyorum "Öğrenci kayıtları arasında girilen bilgiler ile eşleşen bir kayıt bulunamamıştır."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoc

Ben e-kayıt yapmadım bu yüzden mi aksis'te böyle bir hata alıyorum "Öğrenci kayıtları arasında girilen bilgiler ile eşleşen bir kayıt bulunamamıştır."

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Ingilice, türkçe ve inkilap tarihi uzaktan eğitim mi? Geriye 3 tane ders kalıyor zaten

Evet uzaktan eğitim şeklinde. Ders zamanları belli, sisteme girip canlı anlatım şeklinde dinliyorsunuz. Anlatımların videoları ve ek olarak ders notları daha sonra sisteme yükleniyor. İngilizceci örnek felan çözüyor ama Türk Dili ve İnkılap slayttan okuyor sırf. Zaten katılan da 2-3 kişiyi geçmiyor.

Ben birinci sınıftayken dersler için haftada 2 gün fakülteye geliyordum

peki diger sınıflardada(2,3,4) durum böylemi? abimde uzaktan egitim olmustu ama onda katilim zorunluydu hatta bir hoca tum sinifi birakmisti hocadan sikayetci olmuslardi hoca ozur filan dilemisti

bu ingilizce muafiyeti icin onceden basvuru yapmak filan gerekiyormu? yoksa derse girelim ortalamayi yukseltirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 15 Ağustos 2016; 7:27:05 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.