Şimdi Ara

---İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER--- (Whatsapp Grubu Kurulmuştur) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
21
Favori
22.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lolicon

quote:

Orijinalden alıntı: Apoc

Ben e-kayıt yapmadım bu yüzden mi aksis'te böyle bir hata alıyorum "Öğrenci kayıtları arasında girilen bilgiler ile eşleşen bir kayıt bulunamamıştır."

evet

peki hocam eğer e-kayıt yaparsam hafta içi belgeleri götüremez miyim illa eylül'de mi götüreceğim o durumda?
  • quote:

quote:

quote:

Ben e-kayıt yapmadım bu yüzden mi aksis'te böyle bir hata alıyorum "Öğrenci kayıtları arasında girilen bilgiler ile eşleşen bir kayıt bulunamamıştır."

evet

peki hocam eğer e-kayıt yaparsam hafta içi belgeleri götüremez miyim illa eylül'de mi götüreceğim o durumda?

Benim de o kadar bilgim yok hocam Edevletden kayıt oldum Aksise girdim kabul etti ama bunun dışında bir şey yapılacak mı bilmiyorum ne belgeleri gidecek eylülde?

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet

Benim de o kadar bilgim yok hocam Edevletden kayıt oldum Aksise girdim kabul etti ama bunun dışında bir şey yapılacak mı bilmiyorum ne belgeleri gidecek eylülde?

dediğin üzere e-devlet üzerinden kayıt oldum ama buna rağmen aksis aynı hatayı veriyor herhalde aktif olması için birkaç saat geçmesi lazım ?

• kimlik no ya gidip fotoğrafın altındaki N: ile başlayan şeyi yazıyormuşum sabahtan beri o yüzden kabul etmiyormuş
  • Apoc kullanıcısına yanıt
  • sana kötü haberim var çünkü aksilikler peşimi bırakmıyor anlatıyorum:aksise girdim adres kısmına gelene kadar her şey güzeldi sonra adresimin eski olduğunu gördüm bende geriye tıkladım ve sistem beni aksisin en başına attı bilgileri tekrar girdiğimde ise "Öğrenci kayıtları arasında girilen bilgiler ile eşleşen bir kayıt bulunamamıştır." dedi kafayı yiyecem
  • Ben 1 yıl mezuna kalıp kazandım.Askerlikle alakali bir belge almama gerek var mi?Fakulte gorevlileri tarafindan sorgulanacaktir yaziyor ama garantiye almak istiyorum bilgisi olan varsa sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1m1a1z1b1s

Ben 1 yıl mezuna kalıp kazandım.Askerlikle alakali bir belge almama gerek var mi?Fakulte gorevlileri tarafindan sorgulanacaktir yaziyor ama garantiye almak istiyorum bilgisi olan varsa sevinirim :)

e devletten askerlik durum belgesi cikarabilirsin
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

• quote:

sana kötü haberim var çünkü aksilikler peşimi bırakmıyor anlatıyorum:aksise girdim adres kısmına gelene kadar her şey güzeldi sonra adresimin eski olduğunu gördüm bende geriye tıkladım ve sistem beni aksisin en başına attı bilgileri tekrar girdiğimde ise "Öğrenci kayıtları arasında girilen bilgiler ile eşleşen bir kayıt bulunamamıştır." dedi kafayı yiyecem

En baştan kimlik bilgilerini girmeyi dene ben o kayıt sırasında 5-6 kere hata alıp sayfayı yeniledim en baştan yapmak zorunda kaldım özellikle email doğrulama olayı işkence.
  • special361 kullanıcısına yanıt
    http://shoutout.wix.com/so/0LADOh3i#/main

Link bu hocam 1. sınıf 1. ve 2. dönemlere girerseniz yabancı dil sınavlarını çözebilirsiniz.
  • Beyler bir de sizin öğrenci belgeniz E devlet üzerinden gözüküyor mu? Başka üniversitelere e kayıt yaptıranların gözüküyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.History

http://shoutout.wix.com/so/0LADOh3i#/main

Link bu hocam 1. sınıf 1. ve 2. dönemlere girerseniz yabancı dil sınavlarını çözebilirsiniz.

Abi bu ing sınavı ne

Muafiyet sınavı olacak dimi türkçe bölümler için

• SayisalMan kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi her bölüme yabancı dil dersi konulmuş 2 dönem boyunca görmek zorundasınız eğer dönem başında muafiyet sınavına girerseniz ve geçerseniz dersi görmüyorsunuz girmezseniz ya da giripte geçemezseniz dersi 2 dönem boyunca alıyorsunuz ve sınavlarına giriyorsunuz.
  • Beyler e-posta doğrulaması hatası alıyorum AKSİS'te. Aynı sorunu yaşayan varmı?

Edit: Hata vermesine rağmen doğrulamış. Bundan sonra hata veriyorsa doğrulanmış demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak47rep -- 15 Ağustos 2016; 10:09:28 >
  • quote:

Hocam şimdi her bölüme yabancı dil dersi konulmuş 2 dönem boyunca görmek zorundasınız eğer dönem başında muafiyet sınavına girerseniz ve geçerseniz dersi görmüyorsunuz girmezseniz ya da giripte geçemezseniz dersi 2 dönem boyunca alıyorsunuz ve sınavlarına giriyorsunuz.

Tamamdır Sağol okul başladığında değil mi bu sınav

• SayisalMan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 19-23 eylül arasında saat 10.00/12.00/14.00/16.00 arasında sınav yapılacak.Aşağıdaki linkte daha detaylı bilgi var.

http://ogrenci.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2016/08/Yeterlilik-S%C4%B1nav-Tarihleri-ve-Muafiyet-Tarihleri-2.pdf
  • quote:

Evet hocam 19-23 eylül arasında saat 10.00/12.00/14.00/16.00 arasında sınav yapılacak.Aşağıdaki linkte daha detaylı bilgi var.

http://ogrenci.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2016/08/Yeterlilik-S%C4%B1nav-Tarihleri-ve-Muafiyet-Tarihleri-2.pdf

Bakıyorum teşekkürler

• quote:

quote:

sana kötü haberim var çünkü aksilikler peşimi bırakmıyor anlatıyorum:aksise girdim adres kısmına gelene kadar her şey güzeldi sonra adresimin eski olduğunu gördüm bende geriye tıkladım ve sistem beni aksisin en başına attı bilgileri tekrar girdiğimde ise "Öğrenci kayıtları arasında girilen bilgiler ile eşleşen bir kayıt bulunamamıştır." dedi kafayı yiyecem

En baştan kimlik bilgilerini girmeyi dene ben o kayıt sırasında 5-6 kere hata alıp sayfayı yeniledim en baştan yapmak zorunda kaldım özellikle email doğrulama olayı işkence.

zaten 1.aşamadaki her şeyi doğru giriyorum yine de "Öğrenci kayıtları arasında girilen bilgiler ile eşleşen bir kayıt bulunamamıştır. bunu diyor,artık okula kayıt yapmaya gittiğimde bu durumu anlatacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Ingilice, türkçe ve inkilap tarihi uzaktan eğitim mi? Geriye 3 tane ders kalıyor zaten

Evet uzaktan eğitim şeklinde. Ders zamanları belli, sisteme girip canlı anlatım şeklinde dinliyorsunuz. Anlatımların videoları ve ek olarak ders notları daha sonra sisteme yükleniyor. İngilizceci örnek felan çözüyor ama Türk Dili ve İnkılap slayttan okuyor sırf. Zaten katılan da 2-3 kişiyi geçmiyor.

Ben birinci sınıftayken dersler için haftada 2 gün fakülteye geliyordum

peki diger sınıflardada(2,3,4) durum böylemi? abimde uzaktan egitim olmustu ama onda katilim zorunluydu hatta bir hoca tum sinifi birakmisti hocadan sikayetci olmuslardi hoca ozur filan dilemisti

bu ingilizce muafiyeti icin onceden basvuru yapmak filan gerekiyormu? yoksa derse girelim ortalamayi yukseltirmi?

Edebiyat fakültesi için konuşuyorum; 2. sınıftan sonra programlar gayet güzeldi aslında dersler bol ve tüm haftaya yayılıyordu ancak derslik yok yer yok gibi saçma bahanelerle tüm bölümlerin programlarını haftada 3 güne topladılar ve sadece bizim bölümden onlarca ders kapatıldı geçen sene. Çarşamba, perşembe, cuma gidiyorduk biz mesela. İyi mi oldu kötü mü oldu dersen iyi oldu diyebileceğim tarafları da var kötü oldu diyebileceğim tarafları da var. Diğer fakültelerde programlar nasıl o konuda bir bilgim yok.

Başvuru yapılıyordu sanırım, Yabancı Diller Okulu'nun ve kendi fakültenizin sayfasını günde bir iki kere kontrol edin duyuru yapıyorlar dönem başında

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.