Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
154.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Auzef'te 1. yılımı tamamladım, Kitap vermediklerinden sınıfta kaldım. Auzef Kitap vermiyor, İnternet üzerinden Alms V3'ten derslerinizi çalışmak zorundasınız. Ben saatlerce beyaz ekrana bakamıyordum, Facebook, Youtube derken zaten ders çalışma zamanımı hep harcıyordum. Dönemlik ücretleri 325 TL, TR geneli sınav merkezleri çok az, Sınava girmek için ortalama 200 KM yol gidiyordum, Bir şehirden başka bir şehire. Ayrıca geçme notu 50, Geçme notu yüksek gibi. İşte bu nedenlerden ötürü, Bende İkinci üniversite kapsamında Anadolu üniversite Açık öğretim fakültesine ikinci üniversite kapsamında kaydımı yaptıracağım. Auzef Pişmanlıktır. Benim kitapsızlıktan 1 yılım boşa gitti, Anadolu üniversitesi'nin avantajları ise, Kitap veriyorlar, dönemlik 205 TL, Her ilde, hatta ilçelerde bile sınav merkezleri var. ve Açıköğretim eğitimi konusunda tecrübeli ve yetkinler.

Sınava Girmeden İkinci Üniversiteyi Okumak!

• hangi bölüm mezunu olduğunuza göre değişir atatürk ün. aöf te
    anadolu aöf te isterseniz plastik bölümü okuyun işletme iktisat bölümüne lisans tammlama veriyr.
  • Auzef pismanliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AUZEF işletme 2.sınıfa geçtim fakat 4 ders alttan zayıfım var ve çalışıp vermeyede hiç niyetim yok, dershaneye gidip yerinde görmek istiyorum fakat dershanelerin neredeyse tamamı dolandırıcı olmuş millete ne kadar kitlesem kârdır diye düşünüyor, sizin bildiğiniz eli yüzü düzgün bir dershane varmı arkadaşlar?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

AUZEF işletme 2.sınıfa geçtim fakat 4 ders alttan zayıfım var ve çalışıp vermeyede hiç niyetim yok, dershaneye gidip yerinde görmek istiyorum fakat dershanelerin neredeyse tamamı dolandırıcı olmuş millete ne kadar kitlesem kârdır diye düşünüyor, sizin bildiğiniz eli yüzü düzgün bir dershane varmı arkadaşlar?

Şimdiden teşekkürler.

Dershaneyle ugrasacagina birazcik ugras gecersin hocam zor degil

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 senelik ilkokul-orta-lise hayatım boyunca toplasanız 5 saati geçik çalışmamışımdır dersi derste kaparım sınava öyle girip yüksek notlar alırdım hep, çalışmak istesemde çalışamıyorum bünye kabul etmiyor.
  • Ben Sosyoloji 2. sınıfa geçtim, (kitap yüzü açmadan) Auzef'ten hiç memnun değilim, çünkü ders çalışmaya zamanı olmayanlar için olan uzaktan eğitim sistemine uygun bir okul değil, özet kitaplar ya da test kitapçıkları vermiyorlar, sisteme yükledikleri bir dünya dokümanı çok kısa zamanda nasıl çalışmamı bekliyorlar anlamıyorum, bütün gün iş yerinde zaten ders çalışma gibi bir durumum yok evde de en fazla yarım saat 1 saat çalışacak vaktim oluyor o da zaten yetmiyor, ne varsa Aof de var.
  • Aykutbey80 A kullanıcısına yanıt
    KİTABI PDF Yapabiliyordum ben ama biraz ara vermek istedim auzef biraz kendini toplasın.

aöf yani anadolu ün aöf de aynı sisteme geçiyor 1-2 yıla kitap pdf olacak.yani. atatür aöf te pdf veriyor.

kitap fiziksel olarak dokunma alışkanlığımız olduğu için alışkanlıklardan vazgecmek zor. onun kitap istiyoruz.bence.yüzyıllardır süregelen bir alışkantan vazgeçmek zor. olabiilir benim tahminim bu.

e kitap uygulaması ceşitli romanlarda ayşe kulin can dündar gibi birçok yazarda.bu uygulama var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan -- 1 Eylül 2015; 11:10:00 >
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    Benim asıl sıkıntım pdf ya da fiziki kitap olup olmama durumu değil, kitapların özetlerinin olmaması, kitapların her biri 350-400 sayfa alttan dersimiz olmasın ve 7 dersimiz olsun yuvarlak 3 bin sayfa kitap yapar ki çalışan birinin bu kadar sayfayı okuması için zamanı olamaz.
  • Aykutbey80 A kullanıcısına yanıt
    BEN kendi cözüm yolumu buldum onu anlatıyim pdf den seç kopyala yapıştır ile word e aktardım ozaman 80 sayfaya indirmiştim sayfa kenar ayarlarıyla oynayınca 1,5-1,4 cm civarı olunca otomatik 69 sayfaya indirmiştim ben onu biraz uğraşı istiyor ben 2-3 günde bu işlemi bitirip spiral yada ozalit cilt yada şimdi yeni teknoloji ciltleme istiyorsanız o biraz pahalı 4,5 lira filan.
    sipiral çilt 2,5 lira. ozalit 3 lira.(osmanlıca haric onu worde atınca harfler garip şekil alıyor onu olduğu gibi ciltleme yaptırdım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan -- 2 Eylül 2015; 17:45:46 >
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    Güzel mantıkmış bende uğraşayım bari, teşekkürler.
  • Bu istanbul üniversitesinin aöf'ü ne kadar dandik. İkinci üniversite için başvurayım dedim para yatırmak için gereken referans numarasını veremedi.1 gün bekledim yok.Telefonla arayayım dedim önümde bekleyen 28 kişi varmış. Bİr de evraklar toplanıp kargoyla üniversiteye gönderilecek.Şehirlerde bir tane ufak dükkan tutup büro açmayı akıl edememişler herhalde.
    Anadolu üniversitesi bu işi aşmış.Herşeyi tıkır tıkır.İstanbulun ise sadece adı var acayip dandik sanki 90'lı yılların sonundaki dandik internet siteleri gibi bir sistemi var. Ya herşeyi beş para etmez.
  • AUZEF merkezi yatay geçiş başvuruları ne zaman açıklanacak merakle bekliyorum. 9u dediler 11i oldu.
    Yazık.
  • Auzef te 2 yillik uni mezunu end. Muh. Okuyabilirmi acaba?

• Yatay geçiş başvurdum kabul edilmiş,kayıt için neler lazım bilen var mı ya ?
  • Çok merak ediyorum, bir muhatap bulup soramadım.

2. üniversite kapsamında işletme almayı istiyordum. Ancak arkadaş endüstri mühendisliği programına girmemi tavsiye etti, ben ön kayıt yaptırıp ücreti yatırıp evrakları yolladım. Sorum şu, Eğer endüstriyi kazanırsam seneye, bu durumda işletme bölümüm iptal mi olacak?
  • iki farklı üniversite(biri örgün diğeri açıköğretim ) olmak kaydıyla hem işletme hemde endüstri mühendisliği okuyabilirsiz.
    iptal olmaz

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar Auzef'e kaydımı yaptırdım.İnternetteki çıkmış soruları çözmek yetiyor mu yoksa linklerden derslere çalışmak gerekiyor mu ? Geçme notu 50 çan'da yok anladığım kadarıyla..Bilgisi olan biraz yeşillendirirse memnun olurum beyler bayanlar.
  • zero6 kullanıcısına yanıt
    end müh. lisans tamamlama için dgs ye girmek 1.şart.
    ama auzef end müh e öğrenci alımını durdurdu dğs klavuzuna bile koymadı son gelişmelerde ne oldu bilmiyorum okulu arayıp bir sorun.bende öğrenmiş olurum.
  • çan eğirisi dersten 50 yi aldıktan sonra var.50 alınmazsa çan yok.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.