Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
8
Favori
154.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olayı anlamadım şimdi peki sınavlara Anadolu Üniversitesi Açıköğretim in testleriyle çalışsak oluyor mu benzer mi çıkıyor ? Her Sınavdan elli almam gerekiyorsa geçmeside zor Olmalı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolu universitesini unut. istanbul üniversite auzef çok farklı bir sistem. önümüzdeki haftalarda internetten sınav var %20 etkiliyecek. derse göre. mesela matematik ten vize si 100 %20si 20 puan yapıyor final de 50 aldın 50*80/100 =40puan 40+20= 60puan ortalaması ile geçtiniz oluyor.
    finalden 50 almak şart.
    anadolu aöf testleri ile çalışmak falan unutun onları
  • Eyvallah hocam Sağol.Anadolu Üniversite'sini aramıştım 2,6 ortalamayla geçiş yapabilirsin Demişti sanırım..bu dönem bitince izlenecek en iyi yol bu olmalı

• anadolu aöf ye yatay geçiş dönem arasında olup olmadığını bilmiyorum 2.dönem kayıtları anadolu aöf de başladığında sormalısınız. buraya yazın bizde öğrenelim.
    2,6 güzel bir ortalama istanbul auzef için.
  • Telefon ile Anadolu Üniversite'si öğrenci işlerini aradığımda ikinci üniversite yani ikinci diploma ile aüzefte okuyanların 2,6 - 2,65 ortalama ile birinci sınıf sonunda başvuru yapabileceğini söylemişti fakat doğrulatmak için attığım mailler şuan cevapsız durumda, cevap geldiğinde burayı yeşillendiririm..

Aüzef pişmanlık arkadaşlar.Vizeler biliyorsunuz internetten yapılıyor sistem o kadar kötü ki ya sisteme giremiyorsunuz vizeler son günlere kalıyor ya da sınav sırasında sorular arası geçiş yaparken donuyor ve sınavdan düşük alıyorsunuz.Tabi aüzefe sorunu bildirdiğiniz de sorunu düzeltiyorlar.

4.sınıf aüzefte ki arkadaş ise sistemin sadece bu sene hata verdiğini söylesede şu iki üç gün beni bıktırdı.

Benim fikrim Anadolu üni den vazgeçmeyin 35 le orada dersi geçecekken burada vize ve finalde 50 ve üstü almalısınız..
    @evandevan

• Atmış oldum maile ;

Sayın İlgili,

2015-2016 Öğretim Yılı Güz Dönemi için Açıköğretim Fakültesi programlarına Yatay Geçiş başvuru ve kayıt tarihleri sona ermiştir. Başvuru tarihleriniwww.anadolu.edu.tr/acikogretim “Duyurular -Yatay Geçiş Duyurusu” adresinden takip ederek veya 444 10 26, 0 850 200 46 10-19 (10 hat) nolu telefonlardan öğrenerek, süresi içinde başvurmanız gerekmektedir.

Bilginize rica ederiz.

şeklinde bir mesaj geldi çok açıklayıcı olmadığından ben de maildeki numaradan bir bayana ulaştım ve sordum ;

İstanbul Üniversitesi Açıköğretimde İkinci üniversite kapsamında İşletme okuyorum yatay geçiş mümkünmüdür ? diye

Bayanda dönem başı sınavsız geçiş yapabilirsiniz yatay geçiş farklı durumdur 2.40 ortalama alttan dersiniz olmaması gibi şartlar aranmaktadır dedi

Zannımca açıköğretim okuyor sanıyor beni öyle derdimi anlamamış gibi hissediyorum kimse sorsam..Yatay geçiş için başvuru yapsam örgün eğitim gördüğüm üniversiteyi yakacaklar diye başvuramayacağım böyle giderse.

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben AUZEF İşletme okuyorum. Okulda kalma olayı var mı acaba? Mesela alttan kalan bir sürü ders var diyelim, bunları bir süre veremeyince okulla ilişiğimin kesilme durumu var mı? Ya da herhangi bir sebepten dolayı okuldan atılma durumu var mı arkadaşlar? Tecilliyim, bir sürü borcum var bunlar bitmeden askere gidemem, okula zaman ayıramıyorum günde 14-15 saat çalışıyorum + iki otobüs değiştiriyorum. Ne şekilde tecilim bozulur ya da okulla ilişkim biter? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
  • Bir baklaım bakalım neymıs ne değilmiş..anadolu aof de onca bolum acılmıstı yok yere.hem de uzaktan eğitimle olmayacak bolumler,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kül Tablası kullanıcısına yanıt
    valla haziran öncesine kadar 6111 sayılı kanunun 170-173.maddeleri vardı okuldan atılmayı engelliyordu. 2011 de çıkmıştı.kanun.
    o kanunu sayın cumurbaşkanı emriyle kalktı yerinehaziran sonrası icin. 6569 sayılı kanun geldi. okuldan atılma var sebebi hacettepe ve odtü ye kimin girip çıktığı belli değilmiş.180 taneden sadece 2 üniversitenin ne derse olduğu bir sistemdeyiz.
  • Herkese Merhaba, bu sene istanbul üniversitesi uzaktan eğitim ile halkla ilişkiler ve tanıtım lisans programını tercih etmek istiyorum. Fakat sistem hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Uzaktan eğitimde sınavlar nerde nasıl oluyor? Çünkü istanbulda yaşamıyorum ve gidip gelmem pek mümkün değil. Ayrıca ders işleyişleri sadece online platformda mı ve bu canlı derslere girmede devam zorunluluğu var mı? Bu konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olursa çok sevinirim.

• Auzef pişmanlıktır Aöf'e geçtim rahatladım. Fazla harç ücreti öde, kitap alama, uzak yerlerde sınavla gir, geçmek için finalden en az 50 al... Siz de kaçın bence.
  • Bu arada finallere girmişken bilgi vereyim arkadaşlar bilgilensin..9 ders alıyorum işletme birinci sınıfı olarak işletme,muhasebe ve iktisattan 45-40 gibi notlarla kaldım en az 50 alamayan geçemiyor, geriye kalan İngilizce temel matematik , bilgi teknolojileri , edebiyat gibi dersler basitti Ba ve Aa geldi sadece bir akşam çalışmayla.. Güzel sanatlar için ödev hazırlayıp yollayacağım bu dönem böyle.. 50 olayı handikap gibi duruyor ama bölüm sonu sorularına baksanız sitedeki PDF'e 40larda dolaşırsınız biraz da çalışırsanız geçersiniz rahat Bi şekilde..Auzefi tercih edecek arkadaşlar yine araştırma yapsınlar..

• finalden ve vizede 50 barajı var yani 50 ve üstü almalısınız.

finalden ve bütünlemeden 45 aldığım iktisattan bu sebeple kaldım ve FF aldım.

her sınavda 4 a şıkkı 4 b şıkkı .... oluyor buna göre salladım ve bilgimin az olduğu 45 alamayacağım sınavdan 45 aldım.

muhasebe,inkilap1,işletme derslerini bütünlemede verdim.

güzel sanatlar ödevini teslim ettim,bilgi teknolojileri - temel matematik - edebiyat 1 - şehir İstanbul derslerini finallerde vermiştim.

böylece SON GECE SON GÜN ÇALIŞMALARIYLA BİR DERSİM FF OLMASINA RAĞMEN 3,7 ORTALAMAM VAR.

sınavlarda 10 soru kitap olarak yüklenen PDF'lerin içindeki 150 ye yakın bölüm-ünite sonu sorularından çıkıyor geriye kalan kısmı için de konulara göz gezdirseniz hallediyorsunuz zaten ilk dönemde öylesine zorlama yoktu anlayacağınız.bazı sınavlar hariç.

bilmiyorum ama dediğim gibi zaten finalden 50 ve yukarısını alsanız en kötü bb geliyor tecrübeme göre.

Elbet tercih edip buralara bakan arkadaşlar olacaktır fikir sahibi olmanız için yazmak istedim.

• Ben aöf de 2 yıl ön lisans banka sigorta okudum yatay geçiş yaparak 2 yıl kamu yönetimi bitirdim.Auzef e ne şekilde kayıt olabilirim?İstediğim bölümü seçme hakkım varmı?Kayıt olduktan sonra bir süreliğine dondurma yapabiliyormuyum?Bu sorularıma yardımcı olabilirmisiniz Cihat Bey rica ediyorum.
    Saygılar,

• Son senem, Allah belasini versin hepsinin sakin bulasmayin bunlara sadece İstanbul üniversitesinin adini kullaniyorlar.

• Merhabalar.ben dokuz eylul cografyada okuyorum.oss puanimla gecis yapmak istiyorum auzef cografyaya.gecis tarihleri ne zaman oluyor, gectigimiz dersleri saydirabiliyor muyuz ? Detayli bilgi alabilecegim numara verebilir misiniz.tesekkurler

• Hemensorupgelicem H kullanıcısına yanıt
    ÖNCELİKLE AUZEFE GEÇMEMİNİZİ TAVSİYE EDEBİLİRİM.

EĞER ÇOK ISRAR EDİYORSANIZ AUZEF GEÇMEK İÇİN.

E-Posta Adresi : auzef@istanbul.edu.tr AUZEF Çözüm Destek Merkezi Hattı : 0 (212) 440 00 44 TELEFON EDİN YADA ÇÖZÜM DESTEK EKRANINDAN MESAJ GÖNDERİN MUTLAKA ÇEVABINIZI MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİRLER.
    auzefcozum@istanbul.edu.tr
  • arkadaşlar bi arkadaş anadolu aöfden kitap kalkacak demiş dogru mudur bu
  • Genel olarak sistemin kötü olduğundan bahsedilmiş. Keşke AÜ aöf de coğrafya olsaydı. Çekimser de olsam başka çarem yok gibi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.