Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
8
Favori
154.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yerleyeksan

OKUL PARASI 2.ÜNİVERSİTE OLARAK GİRİNCE 350 TL NOTER TASTİKLİ DİPLOMA 20 LİRA KARGO PARASI 6 TL DİR TOPLAMDA 376 LİRA YAPIYOR.
    SİZE ANLATTIĞIM GİBİ YUKARIDAKİ YAZIĞIM GİBİ.
    2.DİPLOMA YANİ BİR LİSANS MEZUNU OLUNCA 1 TANE DİPLOMANIZ OLUYOR 2.Yİ BİTİRİNCE 2.DİPLOMA OLUYOR. O ANLATILIYOR LİNKİ AÇTIĞINIZ ZAMAN.

kötü olmuş

final sınavının %70 olması daha düşük olmasını tercih ederdim..
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    bütün üniversitelerde aynı durum %70 yada 60 tır daha düşük olamaz. standarttır.
  • Nokta otomasyona giremiyorum İnternet Explorer üzerinden girmeyi denedim ama yükleniyor kısmında kalıyor anca telefonumdan girebiliyorum bunun bir çözümü var mı?
  • Belgeleri bugün gönderdik bakalım hayırlısı...
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    hangi bölümsünüz size face grubunun linkini vereyim.
  • quote:

hangi bölümsünüz size face grubunun linkini vereyim.

Cografya hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vize tarihleri yaklaştı muaf dersler ile ilgili bilgi gelmedi hala aynı dersi 2 defa vermeye hiç niyetim yok..
  • Beyler ben tekirdağ Namık kemal üniversitesinde Fransız dili ve edebiyatı okuyorum fakat bu bölümde okumak istemiyorum. Bu auzeften yeni haberim oldu. Şimdi inceledim radyo tv ve sinema bölümü bile var. Benim bu bölümü okumam için lysye girip o puanı almam mı gerekiyor. İkinci üniversite olayı gibi sınavsız veya bir şekilde geçiş yapma hakkım var mı mevcut bölümümden. Yardım edin :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Daniel's

Beyler ben tekirdağ Namık kemal üniversitesinde Fransız dili ve edebiyatı okuyorum fakat bu bölümde okumak istemiyorum. Bu auzeften yeni haberim oldu. Şimdi inceledim radyo tv ve sinema bölümü bile var. Benim bu bölümü okumam için lysye girip o puanı almam mı gerekiyor. İkinci üniversite olayı gibi sınavsız veya bir şekilde geçiş yapma hakkım var mı mevcut bölümümden. Yardım edin :(

auzefin radyo televizyonuna geçiş yapamazsınız tekrardan lysye girmeniz gerek fakat yeni çıkan kanunla 1.sınıf veya hazırlıkta yatay geçiş yapabilirsiniz tabiki puanızın yetmesi koşuluyla
  • Vize ne zaman arkadaş hiç mi bi yerde yazmaz bi akademik takvim, işletmeye yaptırdım kaydımı, ortalıkta hiçbi bilgi yok, telefonla arasan 15-20 dk bekletiyolar, bugün zaten 3 defa aradım tüm hatlarımız doludur diye direk kapandı her seferinde
  • beyler dgs ek yerleştirmeden halkla ilişkiler uzaktan eğitim kazandım ve kaydımı yaptırdım şimdi ben 3. sınıftan mı başlayacağım yoksa hazırlık gibisinden 1 yıl fazla mı okuyacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Vize tarihleri yaklaştı muaf dersler ile ilgili bilgi gelmedi hala aynı dersi 2 defa vermeye hiç niyetim yok..

Aynen ya ne zaman muaf olacağız
  • malkolik M kullanıcısına yanıt
    2. sınıftan başlıyacaksınız.
    http://auzef.istanbul.edu.tr/uploads/61/icerik/mufredat/hiliskiler.pdf
  • quote:

2. sınıftan başlıyacaksınız.
    http://auzef.istanbul.edu.tr/uploads/61/icerik/mufredat/hiliskiler.pdf

cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Ben örgünde bir lisans programı aöf de bir önlisans programı okuyorum aynı anda auzef de bir program okuyabilir miyim?

Aynı sorunun cevabını bende arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Ben örgünde bir lisans programı aöf de bir önlisans programı okuyorum aynı anda auzef de bir program okuyabilir miyim?

Aynı sorunun cevabını bende arıyorum

Okunuyormuş
  • auzefte ssk provizyon hakkımız var mı ? yani baba üstünden devam ediyor mu ?
  • beyler merhaba, istanbul üniversitesi iktisat fakültesi 2. sınıfta aktif öğrenciyim, uzaktan eğitimle halkla ilişkiler okumayı düşünüyorum birkaç sorum olacak.

1) uzaktan eğitimin mezuniyetinde verilen diploma lisans eğitimde verilenler gibi mi? (4 yıl, 2 yıl olayı)
    2) ygs/lys'ye girmeme gerek var mı? (iü öğrencisiyim)
    3) aynı anda 2 farklı bölüm okuyabilir miyim? (teyid için)
    4) harçlar aşağı yukarı ne kadar?

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.