Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
154.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj geldi, bağıl sisteme geçilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BÖTE YANİ BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ PROGRAMINA BU SENE ÖGRENCİ ALINACAK.
    http://auzef.istanbul.edu.tr/bote-lisans-programi.html
  • İyi günler. Tarih bölümündeki bir öğrenci canlı ders sisteminde sadece kendi derslerini mi görebiliyor sosyolojiyi de göremez mi ? Bana sosyoloji bölümü-kurumlar sosyolojisi canlı dersleri lazım yardımcı olabilecek var mı?
  • Muafiyet başvurusunda bulunup dersleri onaylanan var mı?

• Yahu bu tarih bölümü kitaplarına nereden ulaşıyoruz ?
  • Arkadaşlar size aöf işletme için hangi üniversite daha kolay kalmadan geçerim yani (benim demek istediğim yine ben çalışıcam çalışmadan hiç bir bölüm bitirilmezde yani oldukça zor üniversite vardır bir de orta bir üniversite vardır bana orta lazım) şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • ist. uni. uzaktan egitim edebiyat bolumu var mi bu sene

• Derslerden geçmek zor değil, yine de geçemeyenlere yaz okulu imkanı da sunmuşlar, dün duyurusu yayınlandı...

• robotica R kullanıcısına yanıt
    evet güzel oldu.
  • Düşünmeyin bile beyler çok kötü bir sistemi var .
    Millet anadolu üniv'de 210 tl harç yatırırken siz 325 yatırıyorsunuz .
    Ayrıca finallerde 50'nin altında alırsanız ilk sınava bakmıyorlar bile 2.sınav mutlaka 50 üstü olmalı . 45 le kaldığım 4 ders var .
    Diplomadada açık ve uzaktan eğitim fakültesi olarak yazıyor hiç heveslenmeyin yani uzak durun.
  • selim28 kullanıcısına yanıt
    anadolu aöf te bütünleme yok ona bakarsanız büro da kötü davranıyorlar herşey para değil.
  • Bütünleme olmaya bilir ama 50 sınırı olduktan sonra bir şey fark edeceğini sanmıyorum bütünlemelerin . 45-40 ile geçiyor insanlar aöfte, auzefte sorulan sorular örgün okuyanlar için biz burada hem çalışıp hem okul bitirip bir yerlere gelmeye çalışıyoruz ama onlar taş koyuyor resmen . Materyal yok internetten sıkıcı bir hoca eşliğinde video izliyorsunuz sadece bununla o soruları çözeceksiniz bir kitapta soru çözüp karalama yapamıyorsunuz soru bankası alsanız dersler aöf için soru bankalarından auzef'te daha farklı dersler olduğundan daha da sıkıntı yaşıyoruz .
    Kötü davranmalarına gelince ben öyle bir şeyle karşılaşmadım arkadaşlarımla çok gitmişliğim var .

Açıkçası 2010'da kuruldu ve ilk mezunlarını bu sene verdi ve mezun sayısı çok çok az . 4-5 senelik fakülteden fazlasını beklemekte bizim hatamız o ayrı .
  • Sitesinde diplomada fark yok yazıyor , adam fark var diyor bu ne çelişki , örnek diploması yok mu bunun kimin ne dediği belli değil.
  • Diplomada fark yok, standart bir lisans diploması ile tamamen aynı. Sadece üzerinde "açık ve uzaktan eğitim fakültesi" yazıyor.

Ayrıca bir bana mı kolay geldi şu bölüm ya, üstten ders alma imkanı verselerdi iyiydi. (bu sene ortalamam 3 küsür)

• benim merak etiğim bir işe girerken diplomayı sıkıntı yaratırlar mı acık ve uzaktan eğtimi değersiz görürler mi ?
    262 puan yaptım 1 yıldaha bekleyip aof mi yazılsam busene?
  • 262 PUAN GÜZEL MİŞ MAŞALLAHI VAR DİYEBİLİRİM. İSTANBUL AUZEFİ ABARTIYORLAR YENİ SİSTEM VAR.
    FAÇE SAYFASINA GELİN ORADA ÇOK YARDIM EDEN VAR. BENÇE YİNE DE SİZ BİLLİRSİNİZ.
    https://www.facebook.com/acikveuzaktanegitim/photos/np.4266643.100007579835717/717479908287334/?type=1&notif_t=notify_me
    https://www.facebook.com/iuAuzefCografya?fref=ts

• https://www.facebook.com/iuAuzefCografya?fref=ts
    BİR FARK YOK YENİ SİSTEM OLDUĞU İÇİN HERKES ABARTIYOR.
  • Merhaba

DGS sonucuna göre İstanbul üniversitesi AUZEF Endüstri Mühendisliği bölümüne 262 puan ile yerleştim.
    kayıtlar 8 - 12 Eylül arası olacakmış.

Ben Kastamonu'da ikamet ediyorum , Kayıt için İstanbul'a gelmem gerekiyor mu _?
    2013 yılında istenilen belgelere 2014 yılı için ilave yada eksiltme var mıdır yada nelerdir_?

Teşekkürler
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreeeeee -- 3 Eylül 2014; 17:06:37 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.