Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Aöf Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim lise yeni bitti ygs den 265 aldım lys ye girdim fakat istediğim gibi olmadı 177 de tıkandım.Şimdi sorum şu olacak. İstanbul üniversitesinde aöf var bildiğiniz üzere ben 4 senelik bir bölümünü okumak istiyorum.Fakat hangisi daha iyidir bilmiyorum.Bölümleri aşağıya yazıyorum.

-İşletme
    -İktisat
    -Tarih
    -Coğrafya
    -Sosyoloji
    -Felsefe

Sizce hangisini okumalıyım.Birde bu aöfe kayıt nasıl oluyor 6 gün sonra üniversite tercihlerimizi yapıcaz buraya yazarak mı giriyoruz yoksa başba bir şekildemi.

Bilgi verirseniz sevinirim.

• ibrahmsen İ kullanıcısına yanıt
    ÖNCELİK LE MERHABA BEN DE İSTANBUL ÜN. AUZEF YANİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİYİM.
    BİZDE ÇAN EĞRİSİ BÜTÜNLEME SINAVI TEK DERS SINAV HAKKI. HER BÖLÜMÜN ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ.VAR.

HANGİ BÖLÜME İLGİNİZ VARSA O BÖLÜMÜN LİNKİNİ VERİCEM TEMSİLCİLERİMİZLE KONUŞABİLİRSİNİZ.
  • Auzefte can eğrisi yok diye biliyordum yenimi geldi acaba can eğrisi varsa bende i.ü yu dusunurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chetyner kullanıcısına yanıt
    evet daha bu dönem geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerleyeksan -- 8 Temmuz 2014; 16:28:40 >
  • bende auzef tarih düşünüyorum ama kafam çok karışık i.ü mü yoksa a.ü mü yazayım çok kararsızım.auzefte tarihte ilk dönem 10 ders var herhalde yanlış görmediysem son dönemde 5 e düşüyor herhalde a.ü de herdönem 7 ders var bu kadar fazla ders ilk zamanlar zorluk çıkarıyormu.detaylı bir açıklama yaparsanız sevinirim ikisinin arasındaki + ve - leri.birde bu derslerin yanında s ve z yazıyor bunlar seçmeli ve zorunlumu oluyor eğer öyleyse zorunlulardan 1 tanemi ders seçiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetyner -- 8 Temmuz 2014; 19:58:47 >
  • chetyner kullanıcısına yanıt
    valla en zor ders çin tarihi. çini geçerseniz yolunuz açıktır. diğerlerini çalışarak yaparsınız. 10 dersten 6sı zorunlu ders 4 ü türk dili ingilizce inkilap ve beden eğitimi falan var beden eğitiminden ödev hazılanıyor en fazla 3 sayfa onu sisteme yüklüyorsunuz.

yaz okulu yeni geldi. başka üniversiteden istediğiniz ders alabilirsiniz.
    https://www.facebook.com/groups/tarihcalismagrubu/
    https://www.facebook.com/auzefiu/posts/702442119792049?notif_t=notify_me
    gruba istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.