< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 13 Temmuz 2020; 20:41:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 13 Temmuz 2020; 20:41:30 > |
Aynı görüşü paylaşıyoruz. Her köşe başında bir üniversite varken, apartman dairesinden bozma özel üniversiteler diploma satarken açık ve uzaktan eğitimin niteliğini sorgulamak iki yüzlülüktür. Gerekirse dediğiniz gibi stajda getirilir, uygulamalı derslerde getirilir.
Fırsat eşitliğini dilinden düşürmeyenler, kovanına çomak sokulmuş arılar gibi güruhça vızıldıyorlar. Süreç içerisinde yetkinlik sağlayamayanlar ve keyfi okuyanlar zaten seleksiyona uğrarlar. Kendim de AÖF mezunuyum ve formasyonum var. Bir aksilik yaşanmazsa psikolojiye de kayıt olmayı düşünüyorum. Edebiyata, sosyolojiye, tarihe, felsefeye ve coğrafyaya ses çıkarmayanlar; yıllardır iibf bölümleri binlerce mezun verirken "aman bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" diyenler, psikoloji bölümüne sıra geldiğinde vaveylâ koparıyorsa orada bir samimiyetsizlik vardır. Son olarak kendilerine naçizane tavsiyem açıköğretim ile uğraşmaktan ziyade önce kendi aralarında birliklerini sağlayıp meslek yasalarına odaklanmaları. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|