< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesy-Ra -- 12 Temmuz 2020; 13:45:19 > |
İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi Tanıtımı (2020)
İstanbul Üniversitesi'ne bağlı olan Çapa Diş Hekimliği Fakültesi, Türkiye'nin en köklü ve prestijli diş hekimliği eğitim kurumlarından biridir. 1908 yılında kurulan fakülte, diş hekimliğinin tüm alanlarında lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunmaktadır.
Fakülte, modern ve son teknoloji ile donatılmış laboratuvarları, klinikleri ve hastaneleri ile öğrencilere en iyi eğitim ortamını sağlar. Çapa Diş Hekimliği Fakültesi'nin öğretim kadrosu, alanında uzman akademisyenlerden oluşmakta ve öğrencilere teorik bilgi ile pratik becerileri kazandırmaya odaklanmaktadır.
Fakültenin sunduğu programlar arasından;
- Diş Hekimliği Lisans Programı (6 yıl)
- Diş Hekimliği Uzmanlık Programları (4-6 yıl)
- Diş Hekimliği Doktora Programı
bulunmaktadır.
Çapa Diş Hekimliği Fakültesi Ücretli mi?
İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi ücretli bir eğitim vermektedir. Öğrenim ücretleri, program ve eğitim seviyesine göre değişkenlik göstermektedir. Güncel öğrenim ücretleri hakkında detaylı bilgi için fakültenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Fakülte, akademik başarılarına göre çeşitli burs imkanları sağlamaktadır. Bu burslar, öğrencilerin eğitim masraflarını karşılamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi, diş hekimliği alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için mükemmel bir seçimdir. Fakülte, öğrencilere diş hekimliğinin tüm yönlerinde eksiksiz ve kaliteli bir eğitim sunarak, onları gelecekteki kariyerleri için hazırlamaktadır.