Bildirim
Istanbul Universitesi SIYASAL okuyan VAR MI ?
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana da gerekli doğrusu -
siyasal ı sayısal diye okudum gidiyorumquote:
Orijinalden alıntı: enuqie
Bana da gerekli doğrusu -
quote:
Orijinalden alıntı: tema-
siyasal ı sayısal diye okudum gidiyorum
Bende basligi yazarken sayisal anlarlar mi dedim -
quote:
Bana da gerekli doğrusu
Hocam evet ya varsa cok yardimi olacak. Up up up -
Yahu yok mu kimse ?quote:
Orijinalden alıntı: paradizquote:
Bana da gerekli doğrusu
Hocam evet ya varsa cok yardimi olacak. Up up up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradiz -- 24 Mart 2014; 13:53:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: paradiz
Arkadaslar Istanbul Universitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler okuyan var mi ? LYS hakkinda bilgi almak istiyorum da
Hocam benim bildiğim siyasal sadece Ankara siyasaldır. istanbul siyasal dense bile siyasal değil iibf olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: kevinlove
quote:
Arkadaslar Istanbul Universitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler okuyan var mi ? LYS hakkinda bilgi almak istiyorum da
Hocam benim bildiğim siyasal sadece Ankara siyasaldır. istanbul siyasal dense bile siyasal değil iibf olur.
Yanlış biliyorsun hocam, siyasal tabiri iki üniversite için de geçerli. Hatta İÜ'de bulunan daha eski. -
Bu sene 1 ay kimya müh. okumuştum hocam o olurmu ? -
mülkiye her zaman bir adım öndedir. -
quote:
Orijinalden alıntı: turarriskulov
mülkiye her zaman bir adım öndedir.
Hangisi diğerinden öndedir bilemem ama son 10 yıl içinde mülkiye'nin büyük bir kan kaybı var. Hatta şahsi kanaatimce özelde iü daha şanslı, kamuda ise eşitler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Makunouchi İppo
quote:
quote:
Hocam benim bildiğim siyasal sadece Ankara siyasaldır. istanbul siyasal dense bile siyasal değil iibf olur.
Yanlış biliyorsun hocam, siyasal tabiri iki üniversite için de geçerli. Hatta İÜ'de bulunan daha eski.
İÜ'nün kuruluşu eski hocam iü sbf nin kuruluşu 1979'da. mülkiyenin 1859da.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Yanlış biliyorsun hocam, siyasal tabiri iki üniversite için de geçerli. Hatta İÜ'de bulunan daha eski.
Hocam ben karıştırmışım, kusura bakmayın. Mülkiye'nin 1930'lu yıllara kadar İstanbul/Beyazıt'da oluşuna gitti aklım.
-
lalelim burada okuyor diye hatırlıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Makunouchi İppoquote:
quote:
quote:
quote:
Hocam ben karıştırmışım, kusura bakmayın. Mülkiye'nin 1930'lu yıllara kadar İstanbul/Beyazıt'da oluşuna gitti aklım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: gmt_one
lalelim burada okuyor diye hatırlıyorum
hedefim İstanbul Üniversitesiydi
yalan oldu
deşme yaramı
-
quote:
Orijinalden alıntı: lalelim
quote:
yalan oldu
deşme yaramı
çalış o zaman bu sene git oraya vakit geçmedi :D -
en yakın arkadaşım burada okuyor beyler işini ögreten sayılı okullardan ayrıca baya köklü -
Ankara Siyasalin iyi oldugunu bende duydum ama oradaki arkadaslari daha cok siyasetin icine cekmeye devlete yonelik bir adam yetirstirme yeri gibi kanimcaquote:
Orijinalden alıntı: gmt_onequote:
Orijinalden alıntı: lalelim
quote:
yalan oldu
deşme yaramı
çalış o zaman bu sene git oraya vakit geçmedi :D
Alıntıları Göster
Benim icin onemli olan kaliteli bir kutuphanesi iyi hocalari yani konusup tartisabilecegimiz ogretmenler istanbul siyasal benim icin bunlari karsiliyor. E sehirde guzel
-
Hocam aynen bende oyle dusunuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradiz -- 27 Mart 2014; 13:54:29 > -
quote:
Hocam aynen bende oyle dusunuyorum.
hocam istanbulun siyasalını zaten anlatmaya gerek yok ankara ile en iyi siyasal fakültesi türkiyedeki.dersleri kovalarsan çok şey ögretir okul sana bide okulun bağlantılı oldugu bikaç yer varmış uzun staj falan ayarlıyorlarmış ortalama yapan ögrencilere.arkadaşlarıyla konuştugumda şikayetçi olan duymadım sadece dersleri sıkıcıymış :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 27 Mart 2014; 13:58:45 >
Benzer içerikler
- tıp kazanmak zor mu
- derse odaklanmak için vitamin
- raunt mu ev dershanem mi
- konya dershaneler
- trigonometri için bilinmesi gereken konular
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X