Şimdi Ara

İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ah şimdi oldu. Ben aşı karşıtlarını kökten eleştiriyorsun sandım :)

Evet, normal ilaçlar ya da aşıları olan kişiler arasında Covid aşılarını (= mRNA sıvısı) olmak istemeyen kişiler olabilir yalnız "henüz aşı ruhsatını alabilecek olgunluğa gelmemiş" tümcesini biraz açmak gerekirse mRNA = Covid aşısı 1990'larda coktan geliştirilmiş, belgeleri var. covid aşıları 20+ yıl öncesinden hazırlanmış da diyebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşılıinsanımsıların öyle faşizan bir baskısı varki insanın olmasa bile aşı karşıtı olası geliyor.

Neymiş etrafa bulaştırmayalımmış yahu sanki aşılılar etrafa bulaştırmıyor
    Aşı madem hafif atlattırıyor sen niye endişeleniyon ki? Misal Sen bana bulaştırırsan ben geberebilirim niye aşım yok ama ben bulaştırırsam sen maraton koşarsın nede olsa aşılısın.
    Bir arada sizin yüzünüzden yeni virüsler çıkıyor diyorlardı neyse bunu biraz unutmuşlar

Dipnot ben covid geçirdim
    Aşısız olan annem- anneannem- dedem hepsi covid geçirdi hafif geçirmediler ama solunum cihazınada bağlanmadılar.

Eminim aşılı olsalar hafif geçirirlerdi diyenler olacaktır. 2 aşı olmuş olsalar yetmez 3 olsalar hafif geçirirlerdi diyeceklerde çıkacak. 3 olsalar 4. Doz açıldı onu olmalıydılar diyende çıkacak...
    4. Dozu olsalar 5 olmalıydılar diyecek olanlar sizi de unutmadık kesin sizlerdende epeyice vardır...

Bence bu covid aşısı yaptıranlar dövme yaptırsa müptelası olacak tipler. Ben ilk dövmemi yaptırdıktan sonra sürekli o koltuğa yatasım o aletin üstümde gezinesini istedim. 2-3 yaptırdım. Param olsa dövmeciyi zengin ederdim. Vücut çekiyor arkadaş bağımlılık gibi.

Demek ki bende ilk doz aşımı olsam vurun bana vurun ne olur gibi bir hale gelirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.