< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi (6. sayfa)
-
-
Bu aşı karşıtlarının önderliğini de fatih erbakan yapıyor.!
Diyeceklerim bu kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocukken aşı olmadınız mı keşke olmasaydınızda türünüz sona erseydi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 12 Eylül 2021; 06:12:53 >
-
Dünyayı yönetmek bu kadar kolay işte.
Çünkü dünyadaki insanların büyük çoğunluğu koyundan farksız. Kendi araştırmasını yapmıyor. TV'ye sadece ilaç lobisinin pazarlamacılarını çıkar, ilaç lobisinin iç yüzünü anlatan bilimcileri ekrana çıkarma ve oldu bitti işte..
Bu kadar basit.
1 tane sorgulayan yok: TV ekranlarında her türlü tartışma programı var ama neden 1 tanesinde DSÖ'nün söylediklerini kabul etmeyen doktorlar-bilimci konuşturulmuyor acaba diye sorgulayan yok.
İlaç firmalarının sorumluluk almadığı aşıları sorgulayanlar TV'de yok.
Aşıdan sonra kovidi bitirmiş 1 tane ülke yok ama sorsan aşılar süper işe yarıyor.
Ölümler geçen sene bu zamanın 6 katı! Ama sorsan 100 milyon aşı yapıldı her şey toz pembe!
Uyutulmaya devam... Durumu sorgulayanlar ise aşı karşıtı.
Gerçekten bu kadar basitmiş.
Belki de böyle olması gerekiyor. Dünya nüfusu sonuçta çok arttı ve demek ki bir eleme yapmak gerekiyordu.. Bakalım kimler hayatta kalacak. TV'de duyduklarına inanlar mı yoksa sorgulayanlar mı..
-
quote:
Orijinalden alıntı: android seyfi
Bir gün, bu miting için, bu mitingi yapanlara, dua edeceksiniz...Büyük resimci arkadaşımız da geldi.
-
Teknoloji, cehaletin yayılmasını da kolaylaştırdı. Sadece Türkiye değil Almanya Fransa Abd de benzer şeyleri yaşıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FyKyTek çözüm var bence. Aşı olmayana, aşı karşıtlığı yapana korona olması durumunda ücretsiz tedavi hizmeti verilmesin.
Nasıl olsa hem virüse hem aşıya inanmıyorlar. Bari bizim hakkımızı yemesinler.
Sadece aşılılara covid tedavi hizmeti verilsin diyorsun yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sıvılar sonrası sağlığını kaybeden o kadar çok insan var ki. Ancak dediğiniz gibi kimse sorumluluk üstlenmiyor. Üstlenemez de zaten bu insanlar adı üstünde denek, kendi rızalarıyla bu ilaçları vucütlarına zerk ettiriyorlar.Sağlık bakanımızın kendi deyimiyle “yeni bir dünya düzenine sert bir giriş yaptık” Hay düzeninizin köküne kibrit suyu.. Bırakın insanların yakasını yeter yahu…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mikrobiyolojide standart bilgi aşılıların süper dağıtıcı oldukları ve varyantların yaratıcıları olduklarıdır. Bence de aşısızlardan uzak durmalısınız. Bugün İsrail'e aşılıların girişi yasaklanmıştır.
-
Hayır benim sorum şu : modern tıpın ürettiği bir aşıya güvenmeyip nasıl yine modern tıpın ürettiği ilaçları kullanacaksınız? Madem aşıya güvenmiyorsun, demek ki tıpta güvendiğin hiçbir şey yok diye düşünüyorum, muhtemelen kendiniz de doktorsunuz ve hastaneye olur ki yattığınızda doktorlar size ilaç vermeden önce muhtemelen ilacın içeriğine vs. her şeyine bakıyorsunuz. Değil mi yani böylesinizdir?
Bu aşıya onay veren FDA sizin memorialda alacağınız ilaçlara da onay veriyor. FDA'ye güvenmiyorsun, doktorlardan ilaç almanızın lüzumu yok. Gidin orada kara toprak var yatın gece gündüz dua edin.
Ayrıca şu yazdığınız cümleden de egonuzu aşağı yukarı kestiriyorum. Siz kendinizi gerçekten akıllı mı sanıyorsunuz ? Para kazanınca akıllı mı oldunuz? Yazık , gerçekten yazık. İnsanlar bir de kapitalizm çok iyi sistem diyorlardı, sizin gibi düşünce özürlülerinin çok para kazanması bile sistemin ne kadar çarpık olduğunun kanıtı. Bir de çok önemli bir şeymiş gibi yazmış, her halta laf yetiştirmeye çalışmış. 5 yaşındaki çocuk zekasıyla geziyorsunuz.
-
Aşının gözünü seveyim korona olduğum da 15 gün cehennemi yaşadım öyle acı cektimki defalarca ölmek istedim kendimi bıraktım öleyim lütfen diye seslendim yaşamayan ya da şans eseri hafif atlatan bilmez, aşı olduktan bir süre sonra yine oldum sadece grip gibi bir kaç gün geçirdim ve tek bir biontec olmuştum ilk fırsatta 2. yi oldum, aşı net olarak benim hayatımı kurtardı ama tıp da hiç bir şey garanti değildir aspirin bile sizi öldürebilir ya da bir dişçi dişinizi ile uğraşırken o yüzden aşıyı bir ameliyat gibi düşünün bu ameliyat yüzden 90 sizi hayatta tutacak ama bir takım dedikodulara göre ameliyat olmak yüzde 10 ihtimalle tehlikeli karar sizin, ölme riskiniz var ya hayatını bilime adamış insanlara güveneceksiniz ya da düz dunyacılara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 12 Eylül 2021; 13:42:14 >
Sizin gibi boş resime bakmıyorum. Kendinde ne olduğunu, yeni, yeni, ya idrak edeceksin. Yada, çok yakın bir dozlamadan sonra, idrak edeceksin. Şimdilik İşine gelmiyor olabilir. Biraz feraset.. ben asla aşı karşıtı değilim. Fakat covit aşısına inanmıyorum. Çünkü aşı dediğin korur. Kızamık, su çiçeği vb. Aşı olabilir. 1 tane. Ya diğerleri; 2. Doz 3. Doz 4. Doz hatırlatma dozu nedir kardeş? Aşılısın mesafe, aşılısın, maske, aşılısın bulaşıyor. Aşılısın pozitifsin? Şimdi bu aşı işemi yarıyor? Engin bilgilerinle bizi aydınlatırmısın ???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rambocukAşının gözünü seveyim korona olduğum da 15 gün cehennemi yaşadım öyle acı cektimki defalarca ölmek istedim kendimi bıraktım öleyim lütfen diye seslendim yaşamayan ya da şans eseri hafif atlatan bilmez, aşı olduktan bir süre sonra yine oldum sadece grip gibi bir kaç gün geçirdim ve tek bir biontec olmuştum ilk fırsatta 2. yi oldum, aşı net olarak benim hayatımı kurtardı ama tıp da hiç bir şey garanti değildir aspirin bile sizi öldürebilir ya da bir dişçi dişinizi ile uğraşırken o yüzden aşıyı bir ameliyat gibi düşünün bu ameliyat yüzden 90 sizi hayatta tutacak ama bir takım dedikodulara göre ameliyat olmak yüzde 10 ihtimalle tehlikeli karar sizin, ölme riskiniz var ya hayatını bilime adamış insanlara güveneceksiniz ya da düz dunyacılara
Aşının sizi kurtardığı kanısına nereden vardınız ki? Uzmanlar en iyi antikorun kovid hastalığını geçirmek olduğunu söylüyor. Kaldı ki bu da bilinen birşey, aşı zaten düşük yoğunluklu kovid virüsü demek. Çok fazla gribe yakalananlar bunu bilir zaten. Her sene aşı olursun yine yakalanırsın ama yoğun bir grip atlatırsın sonra kolay kolay o kadar ağır grip olmazsın.
İşte insanlar böyle asılsız hiçbir temele dayanmayan aşı oldum ben olduysam herkes olacak süper faydalı olmazsa onların emdiği sütü burnundan getiririz faşizanlığına karşı. Yoksa isterseniz 100 doz olun, siz böyle mutlu olduktan sonra kim ne diyebilir. Ama bu sürecin başından beri insanlarla iç içe olduğu halde Kovid olmayan milyonlar var. Bu kişilere hasta muamelesi yapılması, özgürlüklerinden mahrum bırakılması işte insanlar buna karşı.
-
Kuzenim 2. Koronada 15 gün değil 3 ay hastanede kaldı, ben insanlık namına uyardım olmayanıda anlarım olmayabilirsin sorun değil bana yaklaşmadıkça hasta değilsin ama daha risklisin hastalık taşıma konusunda örnekleri kendim yaşadım, kuzenim 2. De 3 ay hastanelik oldu diyorum ben aşı oldum 2. Yi 2 gün de atlattım diyorum 4. Gün de testim negatif ti bundan daha büyük kanıt varmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 12 Eylül 2021; 14:0:19 >
Geçmiş olsun herkesin bünyesi bir olmadığı bilinen birşey. Burada da akrabalarımızdan 2 aşısını olmuş kişilerden vefat edenlerde oldu. Aşı önemli ama bünye daha önemli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tenekekutuGeçmiş olsun herkesin bünyesi bir olmadığı bilinen birşey. Burada da akrabalarımızdan 2 aşısını olmuş kişilerden vefat edenlerde oldu. Aşı önemli ama bünye daha önemli.
Basın sag olsun biz tedbirimizi alıcaz ama bünye yinede kaldırmaz ise yapacak bir şey yok eldeki tek tedbir evden çıkmamak çıkıyorsa aşı olmak
Aşı oldukça mutasyon artacak sürekli yeni mutasyonlar oluşacak . Evet kronik rahatsızlığı olanlara yapılabilinir aşı ama sağlıklı insanlara yapilmamasi gerekiyor toplum bağışıklığını kazanması için bir sekilde herkez atlatacak kayıplar olacak . Grip in bile tarihine baktığımızda koronadan daha fazla kayıplara yol açtığını görebiliyoruz. Bugün bir çocuğun ateşi çıktığında neden hemen ateş düşürücü vermiyoruz belli bir dereceye kadar vücudun savaşmasına fırsat tanıyoruz ki vucud bu virus ile baş edebilmeyi öğrensin diye. Şimdi aşı olmuş bireyler kendisi aşı oldu diye aşı yaptırmamış olanlara cephe almış durumda madem çok güvenmeyin bence aşıya ileride yıllar sonra çıkar vücuda farklı etkileri
quote:
Orijinalden alıntı: mcan_91
Sen acı tecrübe yaşamadan aşı olda ben öğrenirim kardeşim.sen aşı olarak acı tecrübeyi yaşadın ben neden olayım,salak mıyım? işim olmaz o sıvıyla
-
quote:
Orijinalden alıntı: swordoftemple
Mikrobiyolojide standart bilgi aşılıların süper dağıtıcı oldukları ve varyantların yaratıcıları olduklarıdır. Bence de aşısızlardan uzak durmalısınız. Bugün İsrail'e aşılıların girişi yasaklanmıştır.gün gelecek aşı olanlar toplumdan soyutlanacak ve toplama kamplarına kapatılacak. az kaldı. bu insanlığa zararlı mahlukların önünün kesilmesi gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X