Şimdi Ara

İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Denorath

Olabilir hocam artık ben de girdikleri bu psikoz halini anlamakta güçlük çekiyorum :/

Yani hepsi olmasa bile bence büyük bir kısmı böyle sinsi yoldan olaya yaklasıyordur İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi  Biz a$ıları olacağız, bunlar a$ı sever gibi görünecekler bizi düz dünyacılar diye tahrik edecekler biz gidip a$ıları pıt pıt caktıracağız ama onlar caktırmayacaklar, %90 a$ı olunca güya hem plandemi bitecek hem de kendilerini güvenceye almı$ olacaklar virüs onlara artık a$ısız olsalar bile bulasmayacak İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi  bizim millet sonucta Almanya'da 1 euro ile calısan otomat makinesine 1 TL atan millettir İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi 

• Ya katılanlarının tam listesini yayınlasalar da uzak dursak . Komple kahveci dayı mitingi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denorath kullanıcısına yanıt
    Hocam e-arabasever orada "aşıya deneysel sıvı deme mallığını bırakın artık" demiş ya ben geçenlerde bir kişiye "mal mısın olm" dedim, 4 yada 8 gün foruma girişim yasaklandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programming Guru kullanıcısına yanıt
    Aşı olmayana Fetöcü diyeceklerse durum kötü. Ancak aşı olan da, aşı yan etkisi var derse ona da Fetöcü diyorlar!

Antalya'da 1. doz Biontech sonrası ileri derecede yan etkilerden iş göremez duruma gelen Serkan Savlı, bu durumu Twitter'da paylaştı diye,
    hem de küfürlü şekilde Fetöcü olarak damgalandı! Bakın bunlar benim imajinasyonum, benim kurgum değil. Yaşanmış şeyler. Belgesi ile:
    İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi

• İşin garibi bu foruma özgü bir olay değil aslında bu. Alanında uzman Virologlar, immunologlar, profesörler bu aşı adayları aleyhinde bir şey söylemeye görsünler. Hemen tv kanallarında, sosyal medyada linçe uğruyorlar. Bu olayların insanlara nasıl garip gelmediğini hala çözemiyorum. Sanki bir zihin kilitleme büyüsü yapılmış gibi davranıyor herkes. Bilim sorgulanabilen birşey olmalı aksi takdirde o bir bilim olmaz bağnaz bir inanışa dönüşür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Aşı olmayana Fetöcü diyeceklerse durum kötü. Ancak aşı olan da, aşı yan etkisi var derse ona da Fetöcü diyorlar!

Antalya'da 1. doz Biontech sonrası ileri derecede yan etkilerden iş göremez duruma gelen Serkan Savlı, bu durumu Twitter'da paylaştı diye,
    hem de küfürlü şekilde Fetöcü olarak damgalandı! Bakın bunlar benim imajinasyonum, benim kurgum değil. Yaşanmış şeyler. Belgesi ile:

Hocam tweetler cok enteresanmıs gercekten. Fakat ben adamın yerinde olsaydım, bu fetöcü diyeni yakalayıp, tekme tokat döverdim.. adamın e$gali falan da belli üstelik.. zaten canım yanmı$ bir de buna mı acıyacağım? alnına kalemle fetöcü yazıp bunu dayak komasına sokardım ağzı yüzü dağılmı$ videosunu oraya atardım İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi 

• quote:

İşin garibi bu foruma özgü bir olay değil aslında bu. Alanında uzman Virologlar, immunologlar, profesörler bu aşı adayları aleyhinde bir şey söylemeye görsünler. Hemen tv kanallarında, sosyal medyada linçe uğruyorlar. Bu olayların insanlara nasıl garip gelmediğini hala çözemiyorum. Sanki bir zihin kilitleme büyüsü yapılmış gibi davranıyor herkes. Bilim sorgulanabilen birşey olmalı aksi takdirde o bir bilim olmaz bağnaz bir inanışa dönüşür.

Buna bilim yobazlığı deniyor zaten. Galileo Galilei nasıl kilise tarafından yargılandıysa, günümüzdeki yobazlar da beğenmedikleri fikirleri olanları benzer $ekilde yargılıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 11 Eylül 2021; 15:9:54 >
    Malesef ve bunu bilim adına yaptıklarını öne sürüyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Denorath kullanıcısına yanıt
    Hocam insanlar otorite ve hazır bilgiyi cok seviyor. otorite olarak gördükleri TV ve medyadaki kişiler ve covid dönemine özel doktor + sağlık personelince türlü havadislerle algıları yönlendiriyor ve onların coğu bu mekanizmanın bilincine varamıyorlar. Söylesek

Şimdi 11.Eylül ikiz kulelere Afgan saldırısı olayının yıldönümü ya, kitlesel medya biz Türkler için şöyle bir havadis hazırlamış. ABD Afganistan'da pazarlarda su satan Hikmet adında birine 167 Milyon dolar kazandırmış! Bu havadise milyonlarca Türk inandı bile cunku kitlesel medyada cıktı :)

Onun yerine örneğin 11.Eylülde ikiz kuleler uçak çarpması ile nasıl toz olur, bunun üzerine bir haber hazırlanabilirdi ancak o zaman insanlar bilinçlenirdi ve sistem bunu istemez ki o haber hazırlansa bile etiketi belli "komplo kanalı" :)

Sistem ve medya ne yöne çekerse o yöne sürüklenen milyonlarca kişi sözkonusu. Sistem "virüs cıktı 2 doz aşı ol" deyince olan "varyant cıktı 2 doz daha ol" desen onu da olan milyonlar...

Bu kişiler için bilim ancak TV ve medyada cıkıyorsa bilimdir. Kendisi araştırsın öğrensin, yok. TV'de medyada cıkmalı yoksa bilemez bişeyi :)

Hocam, adam tek doz Biontech ile yaşamı bitmiş. İşine devam edebilmek için aşı oldu, güçten düşüp hastane kapılarında dolaşmaya başlayınca işinden oldu. Bunu Twitter'da anlatınca Fetöcü denildi, küfürler edildi. Bu durumdayken adamın yapabilecekleri de sınırlı. Bir aşı ile işi, parası, mutluluğu ve sağlığından olduğu yetmiyormuş gibi onurundan da oldu.

• quote:

200k yıldır insan kuşağı aşı ile mi seçilimlendi :)

İnsanoğlunun Aşı ile ortalama ömrü uzadı. Bilim ile bu günlere geldi. Eskiden sinek sokunca ölünüyordu. O günlere dönmek istiyorsanız siz dönebilirsiniz. Bizim niyetimiz yok.

• quote:

Birincisi FDA dışında ruhsat veren bir başka kurum yok. Biz Amerika’nın bir eyaleti olmadığımıza göre Phase 3 ve 4 aşamalarını tamamlamamış bir aşı adayının Amerika’da aldığı ruhsat hastaların Amerika’daki hukuki haklarını korur başka bir ülkedeki haklarını korumaz. Daha acıklı olanı ise bırakın ülkemizdeki ruhsat almayı acil kullanım onayı bile olmayan bir aşı adayından bahsediyoruz. Biontech’e bu aşı adayı hakkında herhanngi bir teknik soruyu Türkiye’de yaşayan biri olarak sorun bakalım size ne cevap verecekler? Ben söyleyeyim bu gen terapisinin ülkenizde kullanım onayı olmadığından dolayı size bu bilgiyi veremiyoruz diyerek Türkiye’deki sağlık kuruluşlarından bilgi almanızı isteyecekler. Türkiye’deki sağlık kuruluşu (artık neresiyse, büyük ihtimalle sağlık bakanlığıdır yada efsane bilim kurulumuz olabilir) da size diyecek ki bu aşı adayını olmak tamamen sizin kendi tercihinize bağlıdır ve bundan doğacak zarar ziyan da tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Şimdi asıl soru şu; kimsenin zerre kadar sorumluluk kabul etmediği, geçmesi gereken aşamaları geçmemiş, yan etkileri bilinmeyen, işe yarayıp yaramadığı yada ne kadar işe yaradığı aşı adayını üretip satan ve an itibariyle 100 milyar € gibi bir piyasa değerine ulaşmış bir ticarethanenin beyanlarından ibaret olan ve bugüne kadar hiçbir şekilde kabul görmemiş Messenger RNA tekniğiyle üretilmiş bir aşı adayını olmamayı tercih etmek mi mallık yoksa 2 de yetmez 3 belki 4,5 artık nereye gidecekse bu gen terapisini sağlıklı insanların vucütlarına koşa koşa enjekte ettirmek istemeleri mi en hafif tabiriyle tuhaflık? Ne diyeyim siz terapinize devam edin ancak bu aşı adaylarını olmak istemeyen ve bu fikirden rahatsızlık duyan insanların hakklarını savunmak istemesini de hazmetmeye çalışın. Can sıkmaya başladınız.

Yalanlardan ne zaman bıkacaksınız. Aşının geçmesi gereken 2 onay var EUA ve BLA . Biontech aşısı iki onayı da aldı. Her gün içtiğiniz ağrı kesici ne kadar onaylıysa bu aşıda o kadar onaylı. Aşının etkinliği de farklı ülkelerde ki farklı çalışmalar ile kanıtlandı. Son çalışma 62 bin kişi üzerinde etkinliğini %89 buldu.

Hala yok gen terapisi yok içinde çip var yok 5g anteni olacağız diyorsunuz bunun için bir kanıtınız var mı söylediğiniz hangi iddiayı ispatlayabildiniz şu ana kadar ? Tek kanıtınız 80 yaş üstü çöplük facebook hesapları ve ergen reddit sayfaları . Gidip ergen troll hesaplara inanıyorsunuz hakemli makalelere , virologlara inanmıyorsunuz.

• quote:

Hocam, adam tek doz Biontech ile yaşamı bitmiş. İşine devam edebilmek için aşı oldu, güçten düşüp hastane kapılarında dolaşmaya başlayınca işinden oldu. Bunu Twitter'da anlatınca Fetöcü denildi, küfürler edildi. Bu durumdayken adamın yapabilecekleri de sınırlı. Bir aşı ile işi, parası, mutluluğu ve sağlığından olduğu yetmiyormuş gibi onurundan da oldu.

Yani en kötüsü de hokkabazın biri fetöcü diyor ama o hokkabazı yakalayıp, dayak komasına sokacak güc kuvvet yok.. Adamı corona değil bu öldürür.. İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi 

• vamp kullanıcısına yanıt
    Bir soru sordum. Bilim ile yanıtlamanızı beklerken bir öykü ile karşılaştım :)

• quote:

Birincisi FDA dışında ruhsat veren bir başka kurum yok. Biz Amerika’nın bir eyaleti olmadığımıza göre Phase 3 ve 4 aşamalarını tamamlamamış bir aşı adayının Amerika’da aldığı ruhsat hastaların Amerika’daki hukuki haklarını korur başka bir ülkedeki haklarını korumaz. Daha acıklı olanı ise bırakın ülkemizdeki ruhsat almayı acil kullanım onayı bile olmayan bir aşı adayından bahsediyoruz. Biontech’e bu aşı adayı hakkında herhanngi bir teknik soruyu Türkiye’de yaşayan biri olarak sorun bakalım size ne cevap verecekler? Ben söyleyeyim bu gen terapisinin ülkenizde kullanım onayı olmadığından dolayı size bu bilgiyi veremiyoruz diyerek Türkiye’deki sağlık kuruluşlarından bilgi almanızı isteyecekler. Türkiye’deki sağlık kuruluşu (artık neresiyse, büyük ihtimalle sağlık bakanlığıdır yada efsane bilim kurulumuz olabilir) da size diyecek ki bu aşı adayını olmak tamamen sizin kendi tercihinize bağlıdır ve bundan doğacak zarar ziyan da tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Şimdi asıl soru şu; kimsenin zerre kadar sorumluluk kabul etmediği, geçmesi gereken aşamaları geçmemiş, yan etkileri bilinmeyen, işe yarayıp yaramadığı yada ne kadar işe yaradığı aşı adayını üretip satan ve an itibariyle 100 milyar € gibi bir piyasa değerine ulaşmış bir ticarethanenin beyanlarından ibaret olan ve bugüne kadar hiçbir şekilde kabul görmemiş Messenger RNA tekniğiyle üretilmiş bir aşı adayını olmamayı tercih etmek mi mallık yoksa 2 de yetmez 3 belki 4,5 artık nereye gidecekse bu gen terapisini sağlıklı insanların vucütlarına koşa koşa enjekte ettirmek istemeleri mi en hafif tabiriyle tuhaflık? Ne diyeyim siz terapinize devam edin ancak bu aşı adaylarını olmak istemeyen ve bu fikirden rahatsızlık duyan insanların hakklarını savunmak istemesini de hazmetmeye çalışın. Can sıkmaya başladınız.

İlk cümleden itibaren okumayı bıraktım FDA onayı tüm dünyayı ilgilendiren onaydır Türkiye ayrıca onay vermiş kimsenin umrunda olmaz. Olay bu kadar basit Dünya'nın en büyük ilaç onaylama kurumu raporlara bakmış değerlendirmiş ve onay vermiş iş burda bitmiştir bak eylül ayındayız siz aşı karşıtları eylül ayında teker teker öleceğimizi de iddia ediyordunuz aşıdan durup dururken ölen kimsecikler yok ortalıkta...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.