Şimdi Ara

İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kere biontech oldum yeter, neden 500 defa aşı olmak zorundayım anlamsız geliyor. mitinge katılacakları destekliyorum.

• Programming Guru kullanıcısına yanıt
    Aynen. Ancak benim gözümde aşı olanların coğunluğu Reyizçi cunku gerçekten de sonuçta Reyiz'in istediği bişeyi yapmış durumdalar. Bunun insanların politik görüşüyle ilgisi yok. reyiz istedi diye 3 sinovac olan esnafın görüşüne saygılıyım ve kendisini severim, kendisi cok arkaşça bir büyüğümüzdür. Onu severim. No politics is intended. Şu anda politika düzeyinde değilim nitekim.

Bak 4.Eylül.2021 Hollanda Amsterdam 250.000 kişi aşı+pcr+pasaport dayatmasına karşı yürüyüşe geçti!

yandex.disk
    Massive Over 1 Hr Long March Over 250,000 PEOPLE PROTEST-Amsterdam-16311341466b2f5-480.mp4
    https://disk.yandex.com/i/orad6KnBzHfBoA

Bunu SenTüp'te (YouTube) izledin mi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek çözüm var bence. Aşı olmayana, aşı karşıtlığı yapana korona olması durumunda ücretsiz tedavi hizmeti verilmesin.

Nasıl olsa hem virüse hem aşıya inanmıyorlar. Bari bizim hakkımızı yemesinler.

• Aslında insan hakları açısından doğru bir karar. Çünkü itiraz etmek de bir haktır. Ancak anlayamadığım şey; aşı olmak istemeyenlerin sürekli bir saçmalık çıkartıp durması. İlk başladığında niye vücudunuza bunu enjekte ettiriyorsunuz diye yaygara çıkartmışlardı.. Sanane La Sanane.. Şimdi de diyorlar ki, biz aşı olmayız ama aşı olanların aralarında ve alanlarında rahat rahat gezeriz.. Yok yaa! Ben bu virüse yenilmemek için aşı olucam dengeli beslenicem sen gelcen bana kafana göre bulaştırcan. Ohh ne ala memleket! Aşı yaptırmamayı bir hak olarak görüyorsan ve insanların sana saygı duymasını istiyorsan, sen de aşı olmayanları mekanlarına sokmayanlara saygı duymak zorundasın. Anladın mı? O da onun hakkı çünkü.. Aşı olmuyor musun? OLMA ÇOK DA TIN. Ama o mikrobu bana bulaştıramazsın. Git nerede ölüyorsan öl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96EA43C7C -- 10 Eylül 2021; 15:52:23 >
  • Verilere göre 5,5 milyar doz aşı uygulanmış dünya genelinde.

Almanya, Fransa, Amerika, Japonya gibi ülkelerin nüfuslarının %60 a yakını en az 2 doz aşı olmuş. Kalkmış bir kaç kendini bilmez zevzek yalan dolan verilerle insanların canı ile oynuyor.

Gerçekten uyuz oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Aynen. Ancak benim gözümde aşı olanların coğunluğu Reyizçi cunku gerçekten de sonuçta Reyiz'in istediği bişeyi yapmış durumdalar. Bunun insanların politik görüşüyle ilgisi yok. reyiz istedi diye 3 sinovac olan esnafın görüşüne saygılıyım ve kendisini severim, kendisi cok arkaşça bir büyüğümüzdür. Onu severim. No politics is intended. Şu anda politika düzeyinde değilim nitekim.

Bak 4.Eylül.2021 Hollanda Amsterdam 250.000 kişi aşı+pcr+pasaport dayatmasına karşı yürüyüşe geçti!

https://disk.yandex.com/i/orad6KnBzHfBoA

Bunu SenTüp'te (YouTube) izledin mi :)

sen tüp bunlari yayinlamaz   ben a$i taparlik yapan reyizcilere degil yilan gibi fare gibi cocuklarin takildigi sozluk sitesi var orada yazanlara ve onlar gibilere kiziyorum cunku kendilerini akilli saniyorlar ama iki gram akillari yok..  

reyizciler sonucta reyizin emrini yerine getirirler adamlarin akilli olmak gibi bir iddiasi bence yok  reyiz ne derse o diyorlar fakat digerleri cok seyler soyluyorlar ama bakiyorum hepsinin kafa bos  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 10 Eylül 2021; 16:23:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göstericiler arasına her tür alakasız tip de katılabilir. Gezi olaylarında bir arkadaşın sokakta parkettiği arabasının kaportası yumruk ve tekmelendi. nasıl olsa gösteri var, herşeyden göstericiler sorumlu olur diyerek magazaların camlarını kıran arabaları yumruklayan vandalist tipler araya katılabilir. Daha kötüsü, göstericileri saldırgan resmetmek için araya konulan bazı kişiler özellikle kavgalar cıkarabilir, polis göstericileri orantısız güç kullanarak sindirmeye çalışabilir ve medya onları "göstericiler polisle çatıştı, polisleri yaraladı" şeklinde resmedebilir. Bunlar geçmişte olmuş şeyler.

Sözlük sitesi deyince beni bi gülme aldı :) Sözlükçülerin ahkamlar keserek Rating yarışları yaptığı bu Çakma Lordlar Kamarası sitesine 5+ yıldır girmiyorum ve ekşikliğini de hiç duymadım :)

oralar da dolar merak etme, tek parası olan sen değilsin bu ülkede.

• Doğal seçilim sanırım

• vamp kullanıcısına yanıt
    200k yıldır insan kuşağı aşı ile mi seçilimlendi :)

• Çok uzun zaman önce yapılması gerekli olan eylem.

Neyse, geç olsun güç olmasın.

• İzni verende Alanda ne kadar kaypak bir zihniyete sahip.İnsanlar hayatlari,macar olduklari seyler,aclik sefalet icin iki laf soylese iceri atar vatan haini feticu vb.derler ama bu sifatlari arsi aşmış zihniyet tek kelime etmez.

• Denorath kullanıcısına yanıt

FDA onayını alan aşıya deneysel sıvı deme mallığını bırakın artık

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Mesajı açar mısınız? Benim açmam gerekirse, bu mitinge katılacaklar vatan haini & fetöcü sıfatını aşmış kişiler mi oluyor, öyle mi dediniz yoksa ben mi öyle anladım ?

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Birincisi FDA dışında ruhsat veren bir başka kurum yok. Biz Amerika’nın bir eyaleti olmadığımıza göre Phase 3 ve 4 aşamalarını tamamlamamış bir aşı adayının Amerika’da aldığı ruhsat hastaların Amerika’daki hukuki haklarını korur başka bir ülkedeki haklarını korumaz. Daha acıklı olanı ise bırakın ülkemizdeki ruhsat almayı acil kullanım onayı bile olmayan bir aşı adayından bahsediyoruz. Biontech’e bu aşı adayı hakkında herhanngi bir teknik soruyu Türkiye’de yaşayan biri olarak sorun bakalım size ne cevap verecekler? Ben söyleyeyim bu gen terapisinin ülkenizde kullanım onayı olmadığından dolayı size bu bilgiyi veremiyoruz diyerek Türkiye’deki sağlık kuruluşlarından bilgi almanızı isteyecekler. Türkiye’deki sağlık kuruluşu (artık neresiyse, büyük ihtimalle sağlık bakanlığıdır yada efsane bilim kurulumuz olabilir) da size diyecek ki bu aşı adayını olmak tamamen sizin kendi tercihinize bağlıdır ve bundan doğacak zarar ziyan da tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Şimdi asıl soru şu; kimsenin zerre kadar sorumluluk kabul etmediği, geçmesi gereken aşamaları geçmemiş, yan etkileri bilinmeyen, işe yarayıp yaramadığı yada ne kadar işe yaradığı aşı adayını üretip satan ve an itibariyle 100 milyar € gibi bir piyasa değerine ulaşmış bir ticarethanenin beyanlarından ibaret olan ve bugüne kadar hiçbir şekilde kabul görmemiş Messenger RNA tekniğiyle üretilmiş bir aşı adayını olmamayı tercih etmek mi mallık yoksa 2 de yetmez 3 belki 4,5 artık nereye gidecekse bu gen terapisini sağlıklı insanların vucütlarına koşa koşa enjekte ettirmek istemeleri mi en hafif tabiriyle tuhaflık? Ne diyeyim siz terapinize devam edin ancak bu aşı adaylarını olmak istemeyen ve bu fikirden rahatsızlık duyan insanların hakklarını savunmak istemesini de hazmetmeye çalışın. Can sıkmaya başladınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Mesajı açar mısınız? Benim açmam gerekirse, bu mitinge katılacaklar vatan haini & fetöcü sıfatını aşmış kişiler mi oluyor, öyle mi dediniz yoksa ben mi öyle anladım ?

Yani öyle söylemiş ama bu videoyu izlememiş sanırım  

Makale Günlüğüyoutube
    Amerika’nın Pensilvanya eyaletindeki kampta yaşayan Fethullah Gülen, Koronavirüs aşısı oldu. ABD’de aşılama sıralaması çerçevesinde yaş ve sağlık durumu sebebiyle öncelikli durumda olan Gülen’e, bugün kampa gelen sağlık ekipleri aşı yaptı. Kaynak: https://www.tr724.com/gulen-kovid-19-asisi-oldu-sebepleri-yerine-getirmek-onlarin-yaraticisi-allaha-karsi-sayginin-geregidir/ https://twitter.com/Herkul_Nagme/status/1350488957142921218 #FethullahGülen #KoronavirüsAşısı #Covid19 Breaking News 5 by Sascha Ende Link: https://filmmusic.io/song/5973-breaking-news-5 License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Fethullah Gülen Kimdir Fethullah Gülen nerede yaşıyor Fethullah Gülen Hocaefendi Fethullah Gülen Dua Fethullah Gülen Koronavirüs aşısı oldu Fethullah Gülen Covid-19 Fethullah Gülen vaaz Fethullah Gülen namaz
    https://www.youtube.com/watch?v=p00zHX47z10

Bakınız bu da a$ı olduktan sonra fetto$  

Zeynep hytayoutube
    Fetodan Garip Haller Cin Çarptı :D
    https://www.youtube.com/watch?v=yYO6gUwDsoE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 11 Eylül 2021; 7:55:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Denorath

Birincisi FDA dışında ruhsat veren bir başka kurum yok. Biz Amerika’nın bir eyaleti olmadığımıza göre Phase 3 ve 4 aşamalarını tamamlamamış bir aşı adayının Amerika’da aldığı ruhsat hastaların Amerika’daki hukuki haklarını korur başka bir ülkedeki haklarını korumaz. Daha acıklı olanı ise bırakın ülkemizdeki ruhsat almayı acil kullanım onayı bile olmayan bir aşı adayından bahsediyoruz. Biontech’e bu aşı adayı hakkında herhanngi bir teknik soruyu Türkiye’de yaşayan biri olarak sorun bakalım size ne cevap verecekler? Ben söyleyeyim bu gen terapisinin ülkenizde kullanım onayı olmadığından dolayı size bu bilgiyi veremiyoruz diyerek Türkiye’deki sağlık kuruluşlarından bilgi almanızı isteyecekler. Türkiye’deki sağlık kuruluşu (artık neresiyse, büyük ihtimalle sağlık bakanlığıdır yada efsane bilim kurulumuz olabilir) da size diyecek ki bu aşı adayını olmak tamamen sizin kendi tercihinize bağlıdır ve bundan doğacak zarar ziyan da tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Şimdi asıl soru şu; kimsenin zerre kadar sorumluluk kabul etmediği, geçmesi gereken aşamaları geçmemiş, yan etkileri bilinmeyen, işe yarayıp yaramadığı yada ne kadar işe yaradığı aşı adayını üretip satan ve an itibariyle 100 milyar € gibi bir piyasa değerine ulaşmış bir ticarethanenin beyanlarından ibaret olan ve bugüne kadar hiçbir şekilde kabul görmemiş Messenger RNA tekniğiyle üretilmiş bir aşı adayını olmamayı tercih etmek mi mallık yoksa 2 de yetmez 3 belki 4,5 artık nereye gidecekse bu gen terapisini sağlıklı insanların vucütlarına koşa koşa enjekte ettirmek istemeleri mi en hafif tabiriyle tuhaflık? Ne diyeyim siz terapinize devam edin ancak bu aşı adaylarını olmak istemeyen ve bu fikirden rahatsızlık duyan insanların hakklarını savunmak istemesini de hazmetmeye çalışın. Can sıkmaya başladınız.

Hocam belki de bu a$ı taparların cogu kendileri de a$ı olmamıstır ve olmayı düşünmüyorlardır. Corona a$ı karşıtlığı yayılmasın, millet a$ı olsun, biz arada sıyrılır olmayız diyorlardır. Bu nereden aklıma geldi? Çünkü millet a$ı olmuyor, hastalık bize bulasacak, varyantlar artacak diye evhamlanan korkaklar, gidip a$ı olacak cesareti de gösteremezler. Yani bu kadar korkak olan adam, ne idüğü belirsiz a$ıdan neden korkmayacak? Buyur buradan yak.. Adamlar bence herkes a$ı olsun, hastalık bitsin biz de arada kaynayalım a$ı olmayalım gibi hasta bir psikolojiyle buralara yazıyorlar..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 11 Eylül 2021; 8:11:54 >

• AKP'nin kaybedeceğini milletin aydınlandığını sananlar bu konuya baksın

Bizim milletimiz cahil seçim zamanı bu cahillere 2 makarna 2 paket çay verirler bunlar yine seçilir

Neyse ben zaten yurtdışına gidiyorum siz cahiller ne haliniz varsa görün

Olabilir hocam artık ben de girdikleri bu psikoz halini anlamakta güçlük çekiyorum :/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.