< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
Esasen bu fetöcü yaftası yapıştırma olayına alıştım. Fethullahcıları Almanya kolluyor diye medyada havadislerin uçuştugu dönemde yaşadığım yerdeki bi esnafa uğradım. Almanya'dan aldığım ve üstünde Alman bayrağı olan tişörtle gitmiştim. Adam tişörtü görünce "fetöcü müsün, ne bu tişört" dedi :) Bu esnafı sonradan çözdüm ben de. Kendisi reyizci cıktı. Reyiz istesin 10 doz aşı olurum dedi. (3 doz olmuş, onun üstüne 10 doz :)Bence reyizci olsun, 2 kıvırcık teriyer kopek sahibi konkenci teyze olsun, onların cocukları olsun, bunlar 10 doz a$ıya ula$acaklar. simdiden 2 biontech + 1 sinovac yediler. 4 - 5 doz da mutanttan yeseler, eder 7 - 8 doz.. sağlam olsun diye farklı markaların a$ılarını da iki$er doz vurdururlarsa eder 10 + doz.. cıva toksisitesinden beyinlerinde nöron kalmaz.. simdilik forumlara ve ek$imi$ sozluge mesaj atabiliyorlar ama klavye kullanamayacak hale de gelebilirler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 11 Eylül 2021; 17:48:20 >
-
Yil 2020 SAGLIK CALISANLARI: Hepiniz Kahramansiniz, canla basla mucadele ettiniz.
YIL 2021 SAGLIK CALISANLARI: Ya Asi ol, yada isi birak…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 kuruş maaşla günde 12 saat çalışırlar sesleri çıkmaz ama aşı kölelikmiş.
Özgürlük mitingiymiş ama devletten izin istiyorlar devletin gösterdiği yerde toplanıyorlar ki o da akp kitlesi var diye izin verildi yoksa verilmezdi gaz alındı aynen devam.
Uçak vs neyse avm yasağı yüzünden çıldırıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Elektrikliarabasever ve @Citizen’in Pengueni isimli kullanıcılara cevaben yazıyorum. Mesajına direk cevap yazamadım “bu kullanıcının mesajlarına cevap yazamazsınız” gibi bir hata alıyorum.
Yok siz bayağı bir okumuşsunuz mesajı. Biz aşı karşıtı değiliz öncelikle, sadece Covid19 için geliştirilen ve insanlara denek olmaları için baskı yapılan aşı adaylarına karşıyız burada bir anlaşalım. Ayrıca neden yalancılıkla itham edildiğimi de anlayamadım. Bundan ne gibi bir çıkarım olabilir ki? FDA onayı tüm dünyayı ilgilendirmez bu bilgiyi nereden elde ettiğinizi bilmiyorum ancak trajik olduğu kadar da yanlış bir bilgi. Mesela madem Amerika bağlamında örneklendirme yapıyorsunuz CDC’nin bir aşının aşı olarak kabul edilebilmesi için gereken evreleri anlatan ve labirent şeklinde görselleştirilmiş bir yol haritası var. Kısaca anlatmam gerekirse orada üretilen bir aşının 7-10 yıllık oldukça zorlu bir süreçten geçmesi gerektiği ve bu süreci tamamlasa bile sürece dahil olan her 10 aşı adayından 9’unun bu süreci tamamlayamadığı açıkça anlatılıyor. İnsan sağlığına ciddi etkileri olabilecek böylesi ilaçlar içinde bu presedürün olması gayet doğru ve anlaşılabilir bir şey. Ağrı kesici örneğiniz oldukça üzücü. Siz bir eczaneye gidip herhangi bir aşıyı veya başka bir ilacı reçetesiyle alabilirsiniz. Kutusunun üzerinde ruhsat sahibinin ismini ve nosunu okuyabilirsiniz. Daha sonra bu aşının yada ilacın kutusunu açar içindeki prospektüsten hangi durumlarda hangi yaş gurubu için ne sıklıkta ve ölçekte kullanmanız gerektiğini öğrenebilir ve yaygın yada seyrek yan etkilerinin neler olduğunu okuyabilirsiniz. Bunun sebebi bu aşının yada ilacın yıllar süren deneme sürecinden elde edilen bilgi ve tecrübenin sabit olması ve kanıtlanmış olmasıdır. Tüm bunlara rağmen bu ilacın doğru kullanımı sonrasında hiç beklenmedik bir yan etkiyle karşılaşır ve sağlığınızı kaybederseniz ilacın üreticisine dava açarsınız ve yüzlerce kez yaşandığı gibi davayı kazanır tazminatınızı alırsınız. Burada devletiniz bu ilaca ruhsat verdiği için de sizin haklarınızı savunacak hatta gerekirse ilacın satışını yasaklayacaktır. Şimdi soru şu bahsettiniz FDA onaylı aşı adayını veya diğer bir marka Covid19 aşı adayını doktorunuz size reçete yazarak eczaneden satın almanızı sağlayabilir mi? Cevap basit ruhsatsız bir ilaç reçete edilimez ve satılamaz. Dolayısı ile bu ilacın kullanımından dolayı oluşabilecek zarardan kimseyi de sorumlu tutamazsınız. Zaten ne bu ilacı özel bir statüde ülkeye getirip insanlara uygulayan devlet böyle bir sorumluluk alıyor nede aşıların üreticileri bu sorumluluğu üstleniyor. Ben kimseye aşı olun yada olmayın demiyorum. Herkesin kendi vücudu kendi kararı. İnsanlar bu aşıları olarak güvende olacaklarına inanıyor ve denek olmakta bir sakınca görmüyorlarsa tabikide bu aşıları olsunlar. Hem böylece daha iyi hisseder ve mutlu olurlar ve umarım sağlıklı da kalırlar. Ancak ben ve benim gibi düşünen insanların sağlıklıyken pasif aşı yada gen terapilerine ihtiyaç duymadığımızı düşünmemiz de bir o kadar normal. Ne devletin, ne medyanın ne işverenlerin nede sizlerin insan sağlığını doğrudan etkileyebilecek bu covid19 aşı seviciliğinden dolayı bizlerin anayasal hakkı olan özgürce seyahat etme ve vücut bütünlüğünün korunması, eğitim alabilme hakkı gibi özgürlüklerimize saldırmasını kabul etmiyoruz. İsteyen aşısını olsun, hatta tüm aşıları kokteyl haline getirip olsun beni hiç alakadar etmez. Benim de aşı olmamak gibi bir tercihim var bu da hiçkimseyi alakadar etmez. Üstelik sırf bu yüzden hayatı bana ve çoluk çocuğuma zorlaştırmak da kimsenin ne haddi ne de hukukudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denorath -- 11 Eylül 2021; 18:29:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
bugün meydanlarda AŞITAPARLARIN kıçını YAKTIK!!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: FyKyTek çözüm var bence. Aşı olmayana, aşı karşıtlığı yapana korona olması durumunda ücretsiz tedavi hizmeti verilmesin.
Nasıl olsa hem virüse hem aşıya inanmıyorlar. Bari bizim hakkımızı yemesinler.
ok uyar,ama SGK primi kesmeyeceksin !!!! o paraları iade EDECEKSİN !!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: power-pcok uyar,ama SGK primi kesmeyeceksin !!!! o paraları iade EDECEKSİN !!!
Alıntıları GösterÜcretsiz corona tedavisi var mıydı ki alıntı yaptığın eleman ücretsiz tedavi hizmeti verilmesin demis.. ahahaahha
Bo$a soylemiyorum a$ı nöronları yok ediyor diye..
birgun.netCovid-19 tedavisi gören yurttaşa 1632 TL fatura, prim borçları tekrar gündeme getirdihttps://www.birgun.net/haber/covid-19-tedavisi-goren-yurttasa-1632-tl-fatura-prim-borclari-tekrar-gundeme-getirdi-330361
-
Antalya'da turizm sektöründe çalışan Serkan Savlı adında bir vatandaş, turizm çalışanları için aşı dayatması dolayısıyla, alerjik rahatsızlığı olmasına ragmen Mayıs 2021 'de 1. doz biontech aşı oldu. Olduktan sonra aşıdan kaynaklı yemek yiyememe, soluma güçlüğü gibi rahatsızıklara yakalandı. sözkonusu rahatsızlıkların aşıdan kaynaklı oldugu, bir sanı bir sav değil doktorca onaylanmış resmi belgesi ile belgeli.
Serkan Savlı aşı sonrası başlayan bu belgeli rahatsızlıklar yüzünden iş göremez oldu. Aşıyı dayatarak bu rahatsızlıkların cıkış neden olan devlet oluşan finansal giderleri karşılamıyor cunku onam formunda devletin öyle bi sorumluluğu yok ki bu durum değil devlet-vatandaş arasında vatandaş-vatandaş arasında kimse arasında onaylanamaz.
örneğin Ahmet adında bi vatandaş senin üzerinizde sağlıksal ve finansal yitime yol açacak bişe öneriyor Bunun için sana form onaylatıyor. Sen hiç böyle bi formu onaylar mısın? Bunu Ahmet değil devletin yaptığını düşününün. Olacak şey degil!
biraz usbilim yaparsak, burada devletin kâr güdümlü kişi ve kuruluşlarca ele geçirilmiş olduğunu söyleyebiliriz. dolayısıyla su anda devletin arkasındaki kişi ve kuruluşları düşünmemiz, olaya böyle bakmamız gerekiyor. bu aşı olayını devlet değil, devletin arkasındaki özel kişi v e kuruluşlar dayatıyor. devlet böyle birşey yapmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Programming GuruÜcretsiz corona tedavisi var mıydı ki alıntı yaptığın eleman ücretsiz tedavi hizmeti verilmesin demis.. ahahaahha
Bo$a soylemiyorum a$ı nöronları yok ediyor diye..
birgun.netCovid-19 tedavisi gören yurttaşa 1632 TL fatura, prim borçları tekrar gündeme getirdihttps://www.birgun.net/haber/covid-19-tedavisi-goren-yurttasa-1632-tl-fatura-prim-borclari-tekrar-gundeme-getirdi-330361
Alıntıları Gösteresasen SGK nın komple kapatılması ve hastanelerin satılması gerekiyor. devlet sağlık işi Y-A-P-A-M-A-Z !!! bu iş özel şirketlerin işidir. ÖZELLEŞTİRMEYE EVET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 11 Eylül 2021; 20:26:44 >
-
Oraya katılanları tedavi etmemek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: mcan_91
Oraya katılanları tedavi etmemek lazım.bende oradaydım ve sözde tedavilerinizi, sıvılarınızı reddiyorum.
-
Yazık sana kardeşim yapma etme. Bi git hastane yoğun bakımını gez lütfen!
quote:
Yazık sana kardeşim yapma etme. Bi git hastane yoğun bakımını gez lütfen!hastaneler zaten eskiden de yoğundu çünkü nüfus fazla. şimdi kalpten giden adama covid yazıyorlar hele aşı olmamışsa algı yönetimi devreye giriyor. aşağılık bir sistem bu
-
Umarım acı bir tecrüvbe tatmazsın.
Bu mitinge gidenler ve onların kafasında olanların hayatları boyunca hastaneye gitmemesi ve herhangi bir ilaç kullanmaması lazım. O yüzden en azından devletin sağlık sisteminden çıkarılmalı.
Acaba forumdaki bu üyeler ciddi olarak gelecekte bu şekilde davranacaklarını söylüyorlar mı?
-
Yoğun bakımlar hiç bir zaman boş olmadı. Ama bu kadar aşılamadan sonra sence yoğun bakımlar daha mı dolu olacak yoksa daha boş mu?
Bu soruya cevap ver, lütfen.
-
Bahsettiğin Serkan Savlı adında vatandaşın söylediğin doktor belgesi, geçmiş hastalıklar belgesi, gerçekten aşı olduğuna dair bir şey gibi kesin kanıtları da gösterir misin, aksi en ufak şüphe bile kalmaması lazım değil mi? Merak eden olmasın diye soruyorum.
-
quote:
Umarım acı bir tecrüvbe tatmazsın.sen önce düzgün türkçe yazmayı öğren.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X