|
İstanbul Valiliği aşı karşıtı mitinge izin verdi
-
-
orada olacağım ve maske takmayacağım !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 10 Eylül 2021; 2:18:47 > -
Aşı zorunlu değil ama maske zorunlu. Şu ülkede bi protestoyu da amacından çıkarmayın. Bu arada mitinge katılanlara çip taksalarda bizde takip ederek onlardan uzak dursak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O mitinge katılanların hiçbirisi “Aşı karşıtı” değil. Onlar Covid-19 “aşı adayı sıvılara” ve bu sıvıların (sözde gönüllülüğe dayalı) insanlara zorla dayatılıyor olmasına karşılar. Yoksa oradaki istisnasız herkes çocukluk aşıları dahil tüm aşılarını olmuştur ve kendi çolcuklarına da yaptırmıştır. Haberin başlığı bile dünyada estirilen bu aşı adayı sıvı propagandalarının nasıl faşizan bir hale dönüşüğünün açık bir kanıtı. Rabbim milletimizi korusun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aferin kardeşim bravo sana !!!
-
Bir gün, bu miting için, bu mitingi yapanlara, dua edeceksiniz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkemiz avrupa ülkelerinden bile daha özgür ama sorsan diktatör yönetimi derler. Ama hiç diktatör tanımamışlar onlarada yazık😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimseye hastalığı bulaştırmadan geber olur mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: power-pcorada olacağım ve maske takmayacağım !!!
Aşı karşıtı miting, maske karşıtı değil.
-
Hocam aşı karşıtlığı zaten tıp biyoloji bilmeyen insanlar tarafından yapılıyor. Bu tayfanın sadece aşıya karşı olması mümkün değil. Bunlar telefonla görüşmek için maskeyi indiren insanlar. Maske takma CO2 soluyorsun diyorlar yahu.
kralsın , ha benim aslanıma
-
Ah orada olsaydım da haykırsam. Prc zorunlu olmasın.
-
Doğal seleksiyon. Bunkadar mal ı istesem bir araya toplayamazsın. Ülkenin karanlık yüzü keşke topluca bunları sınırdışı etsek!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seçmen kaybı olmasın diye yapılan bir hamle olarak yorumladım. Malum aşı karşıtı kesim çoğunlukla malum parti tabanından :)
-
AKP ye oy veriyorum, Reisin sözünden çıkmadım, gittim babalar gibi aşımı oldum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CleanCoders
AKP ye oy veriyorum, Reisin sözünden çıkmadım, gittim babalar gibi aşımı oldum.Çoğunlukla dedim zaten. AKP'ye oy verdiğin belli.
-
Akut hastalık oluşunca hastanede yatak işgal etmeyin de ne haliniz varsa görün.
Sizin yüzünüzden o hastane yataklarına istemsiz olarak muhtaç olanlar mağdur oluyor.
Sözünüzde durun ve bu "yalan" virüs yalandan sizi hasta ettiğinde gidin bir kenarda köşede kıvranın nefes alıcam diye.
Hastane işgal etmeyin yeter. Nane limonla geçer hem sizin covid
2 yukarınıza bir bakın derim hocam. Daha ülkenizi tanıyamamışsınız.
Söyledikleriniz zaten cahilce, şaşırmadım.
-
Konudan bağımsız olarak, hiç mi rahatsız olmuyorsunuz durumdan.
1 kere olsun eleştiri bile yapmıyor musunuz?
Bu kadar mı ekosistemden faydalanıyorsunuz?
O mitinge katılanların hiçbirisi “Aşı karşıtı” değil. Onlar Covid-19 “aşı adayı sıvılara” ve bu sıvıların (sözde gönüllülüğe dayalı) insanlara zorla dayatılıyor olmasına karşılar. Yoksa oradaki istisnasız herkes çocukluk aşıları dahil tüm aşılarını olmuştur ve kendi çolcuklarına da yaptırmıştır. Haberin başlığı bile dünyada estirilen bu aşı adayı sıvı propagandalarının nasıl faşizan bir hale dönüşüğünün açık bir kanıtı. Rabbim milletimizi korusun.
|
Aşı zorunlu değil ama maske zorunlu. Şu ülkede bi protestoyu da amacından çıkarmayın. Bu arada mitinge katılanlara çip taksalarda bizde takip ederek onlardan uzak dursak |
Bir gün, bu miting için, bu mitingi yapanlara, dua edeceksiniz...
|
Kimseye hastalığı bulaştırmadan geber olur mu?
|
Ben de sars-cov-2 karşıtıyım hocam. İçinde ne olduğunu bilmediğim virüs adayını istemiyorum. Ama virüs karşıtı değilim. Çocukluğumdan beridir her kış mevsimi sezonluk gribimi olurum.
|
orada olacağım ve maske takmayacağım !!! |
FDA onayını alan aşıya deneysel sıvı deme mallığını bırakın artık |
Seçmen kaybı olmasın diye yapılan bir hamle olarak yorumladım. Malum aşı karşıtı kesim çoğunlukla malum parti tabanından :) |
2 yukarınıza bir bakın derim hocam. Daha ülkenizi tanıyamamışsınız. Söyledikleriniz zaten cahilce, şaşırmadım. |
Benzer içerikler
- whatsapp kendine mesaj atma
- instagram hesabım çalındı
- instagram video indir
- spotify apple music aktarma
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X