Şimdi Ara

İSTANBUL VS ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirliyim Ankaraya da İstanbula da çok az gittim bir deneyimim yok. Ankara gerçekten çok mu sıkıcı/iç karartıcı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet sıkıcı ankara
  • degil. oyle diyenler ankaranin neresinde takiliyorlar ben bilmiyorum. ankaraya cok yakin bir sehirdeyim neredeyse her hafta sonu ankaraya gidiyorum, alisveris vs icin de surekli gidiyorum. gayet guzel hatta ankara disinda okumayi da dusunmuyorum. ne beklediginize bagli.

• quote:

Orijinalden alıntı: loyals

degil. oyle diyenler ankaranin neresinde takiliyorlar ben bilmiyorum. ankaraya cok yakin bir sehirdeyim neredeyse her hafta sonu ankaraya gidiyorum, alisveris vs icin de surekli gidiyorum. gayet guzel hatta ankara disinda okumayi da dusunmuyorum. ne beklediginize bagli.
    kırıkkaleden filan gidersen tabi güzel gelir

• Ankara’da okuyorum, bir İstanbul veya İzmir bekleme bence, İstanbuldan gelenler boş buluyor zaten, ama ben seviyorum çok bir olayı var mı yok ama düzenli bence çok karışık değil, Gölbaşındaydım bu yıl bak gölbaşı baya karartıcı :d Bahçeli, Tunalı takılmak için güzel yerler bence ama bir Beşiktaş, Kadıköy beklemesin kimse :d
  • Bir Ankaralı olarak sanırım İzmir'den gelene Ankara biraz sıkıcı gelebilir. Ama öyle çok da iç karartıcı ve sıkıcı bir şehir değildir, öğrendikçe eğlenmeyi de çözersin.
  • ankara. ne pahalı, ne mülteci var (istanbula nazaran) ne de trafik sorunu var. bir yere gideceksen 2 saat çekmiyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortak Araba, İzmir --> Ankara
    14 yıl önce açıldı
    Ankara-istanbul Eski Yol ?
    8 yıl önce açıldı
    kocaeli vs eskişehir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'un çok derdi var trafik,ulaşım,kalabalık,gürültü,kirlilik,pahalılık...Güzel diyenler var bilmiyorum bence güzel de değil sahiller belki de Allah aşkına Eminönü feribotuna binin karşınızdaki Beyoğlu manzarasının neresi güzel mesela?Çarpık kentleşme ve çirkin bir mimari.Arada 3-5 tarihi ve yeşil mekan da boğulup gitmiş zaten.
    Öğrenci olarak Beşiktaş ve Kadıköyden ziyade bence şehrin kültür sanat ortamı ve etkinliklerin fazlalığıyla ilgilenmesin. Bunlarda da Türkiye'de en iyisi İstanbul tabi. Özellikle mühendislik veya İİBF gibi özel sektörle alakalı bölümlerde okuyacaksan İstanbul'un ekmeğini çok yersin. Tıp için Ankara mı İstanbul mu dersen şahsen Ankara'yı seçerdim ama. Bu keşmekeşi çekmenin anlamı yok çünkü sana bir faydası yok.
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    istanbulda da yasadim uzun sure :) ama simdi kirikkaledeyim evet. anlamadim o emojiyle vs nasil bir ruh haline burundunuz ama sanirim sizin bu cevabiniza yonelik bir sey yazmamistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: loyals

istanbulda da yasadim uzun sure :) ama simdi kirikkaledeyim evet. anlamadim o emojiyle vs nasil bir ruh haline burundunuz ama sanirim sizin bu cevabiniza yonelik bir sey yazmamistim.
    Canım sıkılıyo ya öylesine yazdım yoksa dalga geçmek için falan değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.