Şimdi Ara

İstanbul yollar berbat !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yolları bozan bir başka etken de vızır vızır çalışan beton mikserleri ve hafriyat çeken kamyonlar...Aynı yoldan günde 30 kez gidip geliyorlar,bir dolu bir boş...Zaten hesaplı kitaplı yapılmayan o yol nasıl dayanacak bunca ağırlığa?
    Buldukları iki metre boşluğa inşaat yaparak yandaşlarına rant yaratıyorlar...Yolun tozu toprağı,çamuru,çukuru da bizlere miras kalıyor...
    Sen para kazanacaksın,adamın rant devşirecek diye ben niye eziyet çekiyorum ki?Sizin artığınızı tozunuzu,çamurunuzu çekmeye mahkum muyum ben?

Ne diyeyim ki...Müstehak...İnşallah daha beter olur...
  • BURSA DA KOTU DURUMDA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anafikir;
    ülkemin yolları berbat
  • Araç muayenelerini Avrupa standartlarına çıkardılar. Fakat Yollar hala kötü. Senesine varmadan yıpranan, bozulan yürüyen aksamlar. Ulaştırma bakanlığına dava açılsa yeridir.
  • 1980 lerde BMW yurtdışı reklamlarında
    Türkiye de bile gider gibi reklam yayınlamış.
    Gazetelerde yazmıştı. Biizim bazı idarecilerimiz kızmıştı.
    Evet, yıl 2013 değişen bir şey yok!!!
  • durmak yok beyler yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 15 Şubat 2013; 10:49:04 >
  • well come to hell diye boşuna demiyoruz stadlarda yabancilara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada her zaman yazıyorum..Türkiye de araba alırken ve kullanırken 20 inç, 19 inç, 18 inç bir parmak yanağı olan lastikli araba kullanmak can ve mal güvenliği açısından her zaman risk..Hafif su birikintisi sandığınız yer bir karış derinlikte çukur oluyor...GÜMMMMM dedinmi lastik parçalanıyor... Jant yamuluyor, çatlıyor, kırılıyor..Devamı masraf demek..BİZİM JANTLARIN 13 -14-15-16 İNÇ ölçüleri bu yollara göre en sağlıklı olanı..Daha yukarısı her an kesilen lastik, parçalanan jant ve kaza demek..Bu hep böyle olacak değil...Ancak şahsi düşüncem bu yönde..LASTİK ÇAPI BÜYÜDÜKÇE FİYATI ARTIYOR...Hepinize kazasız günler diliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 15 Şubat 2013; 11:36:19 >

• Bilerek böyle yapılıyor...Amaç devamlı birileri yamadan bilmem neyden para kazansın...Yoksa isteseler yaparlar...Amelelere yol yaptırırsan 2 günde çukur olur..Bu işin mühendisi bilmem nesi yokmu bende anlamıyorum

MTV almayı biliyorlar herkesten..Boşamı veriyoruz o kadar vergiyi ? Vatandaş toplu hareket edemiyorki, tepki vs olsun

Başkent demeye utanır insan
  • koyunlar asfaltta ne yapsın toprak yeter onlara.
  • Bu yüzden yüksek araba kullanıyorum yoksa her ay yağ karteli parası öderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: farks

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

hocam sen ankarayı görme o zaman

Katilmamak elde degil yolun ortasinda 30 cm altta kalan logar mi isterdin 30 cm yukarida olaninimi isterdin. Arabalari gectim can tehlikesi var. ben anlamiyorum bunlari doldurmak bu kadar mi zor. Çukuranbarda bir cukuru çekip twitleyecektim melihe de nalet olsun dedim biraktim.

Şöyle de bir durum var kış aylarında her zaman bozuk yol daha fazladır. Baharda ancak doldururlar.

Bu arada gecen mart nisan gibi afyonkarahisara gittim adamlar asfaltin icadindan habersiz yollar toprak koy yolu flan yaninda 1. Sinif asfalt kalir agzim acik kaldi. Ankaraya geldim cukurlari opuyodum :)

afyonun neresi toprak yol. sehir içi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

quote:

Katilmamak elde degil yolun ortasinda 30 cm altta kalan logar mi isterdin 30 cm yukarida olaninimi isterdin. Arabalari gectim can tehlikesi var. ben anlamiyorum bunlari doldurmak bu kadar mi zor. Çukuranbarda bir cukuru çekip twitleyecektim melihe de nalet olsun dedim biraktim.

Şöyle de bir durum var kış aylarında her zaman bozuk yol daha fazladır. Baharda ancak doldururlar.

Bu arada gecen mart nisan gibi afyonkarahisara gittim adamlar asfaltin icadindan habersiz yollar toprak koy yolu flan yaninda 1. Sinif asfalt kalir agzim acik kaldi. Ankaraya geldim cukurlari opuyodum :)

Toprak değil abartı tabiki de asfaltta değil kesinlikle :) Şehir merkezinde 10 20 dakika dolandım ordan da şehirin hemen dışında hastahane var bir tane adını unuttum oraya gittim.

Asfaltı keşfetmemiş bir orduyu sanardım ki oradada yollar asfalt değil taştan döşeme yamuk yumuk ama afyonun asfaltından daha iyiymiş.

• İçim yanıyor parasında degılımde gunahı kıme?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu yakasında oturuyorum.Geçen yaz birçok semtte, asfalt kesilerek fiber optik kablolar döşendi ve özensiz yamalar ile kapatıldı.Çok sert bir kış olmamasına rağmen, birçok yerde bu yamalar daha şimdiden patladı ve çukur halini aldı.Yollar gerçekten berbat..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

quote:

Toprak değil abartı tabiki de asfaltta değil kesinlikle :) Şehir merkezinde 10 20 dakika dolandım ordan da şehirin hemen dışında hastahane var bir tane adını unuttum oraya gittim.

Asfaltı keşfetmemiş bir orduyu sanardım ki oradada yollar asfalt değil taştan döşeme yamuk yumuk ama afyonun asfaltından daha iyiymiş.

afyon çevre yolu çok iyi.şehir merkezi hakkında bişey diyemeyeceğim.

• quote:

• deveye söylemişler boynun eğri diye o da demiş nerem doğru ki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.