Şimdi Ara

İstanbul yollar berbat !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda yollar berbat durumda , yazmaya utandım doğru düzgün yol kalmadı

önceki senelerde yollar daha iyi iken , şuan çok ciddi durumda çukur , göçük ne ararsan var hatta 1. köprü yoluna doğru giderken sağ tarafa levent-sarıyar istikameti diye tabeladan girdiğinizde zorlu sağ tarafa kaldığı noktada bir yolda kamyon lastik cukuru var , bir süre lastik o çukura sıkışıyor ve siz direksiyondan bağımsız o noktaya hareket ettiriyor.

Olmaz olsun böyle yollar !!!!

Kimsede ses çıkartmıyor mu !!! Şu araba mı alsam , bu araba mı alsam diyorsunuzda , bu arabalar hangi yolda gidicek !!!

• hocam sen ankarayı görme o zaman
  • siz izmiri hiç görmeyin beyler yamasız bir tane yol bulamazsınız semt farketmez her yer yamalı yol.
  • ben otoban hariç bütün yollarda olağanüstü konsantre ile gidiyorum neredeyse..yolun ortasında tekerin yarısının gireceği çukurLAR gördüm
  • ulan o kadar yol ve kaldırım yapılıyor birini de düzgün yapın be.

duble yollar hep bakımda 2 senede bir kaldırım değişir, yollar sürekli kazılır. oehh be kardeşim havaya atılan paralar valla.
  • tüm türkiye böyle cukurlar yamalar tümsekler bazen cok sinirleniyorum
  • Bir laf vardır, asfaltı Almanlar, yamayı Türkler buldu diye. Ben yamaya da razıyım, geçen bir çukura girdim, yok böyle bir çukur yağmur suyu dolmuş dizlerime gelecek şekilde belki 40 cmlik derinliği var, genişliği de 20-25 cm teker battı çıktı, alt takımı dağıtmışımdır en az 40-50 ile geçtim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Mersin nasıl bir şehir ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yollar şu sıralar çok bozuldu , belediye uyuyor mu bilmiyorum
  • Yolları yamalı yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de abuk subuk yerlere kasis koyuyorlar. Yol kaymak gibi olur da hız yapılmasın diye kasis koyarsın anlarım da yol zaten bozuk. Kasisler de standart olsa yine gam yemicem, biri yüksek dar, biri geniş alçak hangisinden nasıl geçeceğini şaşırıyor insan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'ye yeni mi giriş yaptınız acaba?
    Sanırım öyle,ülkemize hoşgeldiniz.
    Artık benimsedik biz,çukurdan kaçarken otomatik hamle yapıyor,tepki veriyoruz.
  • eskiden büyükşehir bu konuda bozuk yolları onarıyordu sorumluluk alanındaki ama şimdi tüm devlet kurumlarında para eskisi kadar gelmiyor.devlet bütçede açık verdikçe para az aktarılıyor.
  • İstanbula yeni geldiğiniz sanırmı Hoşgeldiniz.Öncelikle şunu belirteyim o çukur ve tümsekler Devletimizin ,bize sürüş tekniklerimizi geliştirmemize yardımcı olmamız amacıyla bi hediyesidir.

O çukulardan kaçarak reflex olarak hamleler yaparak şöförlüğümüzü geliştirmemizi sağlıyor.
  • devasa kasisler,köstebek yuvası gibi yollar.yazık oluyor araçlarımıza
  • Yaz gelince onarirlar. Kis vakti kimse asfalt atmaz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Bağcılarda bi caddeye girdim, caddedeki asfaltın yarısını kazımışlar yarısı duruyor. Asfalt olan tarafda çok dar illa bi teker o kazınmış tarafa düşüyüor. Düştükçe de aracın altı sürtüyor. Bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum.
    Bu ülkenin neresi doğruki yolları düzgün olsun.
  • "1,5 yıl aradan sonra İstanbul izlenimleri" diye bir konum vardı. Aynı olaydan orada da bahsetmiştim. Çükürsüz tümseksiz yol kalmamış İstanbulda. E-5, Bağdat caddesi, sahil yolu, minibüs yolu.... Arabam hoplayıp zıpladıkça içim acıdı resmen. Konyanın kaymak gibi yollarına alıştık tabi.

Bana kalırsa, İstanbul o kadar aracı kaldıramıyor. hem asfalt hem de trafik olarak. E nasıl düzelteceksin? Asfaltı kazıyıp, yeni asfalt dökerek. İşte bu imkansıza yakın... Çukur doldurulup devam edilecek. Başka çare yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

hocam sen ankarayı görme o zaman

Katilmamak elde degil yolun ortasinda 30 cm altta kalan logar mi isterdin 30 cm yukarida olaninimi isterdin. Arabalari gectim can tehlikesi var. ben anlamiyorum bunlari doldurmak bu kadar mi zor. Çukuranbarda bir cukuru çekip twitleyecektim melihe de nalet olsun dedim biraktim.

Şöyle de bir durum var kış aylarında her zaman bozuk yol daha fazladır. Baharda ancak doldururlar.

Bu arada gecen mart nisan gibi afyonkarahisara gittim adamlar asfaltin icadindan habersiz yollar toprak koy yolu flan yaninda 1. Sinif asfalt kalir agzim acik kaldi. Ankaraya geldim cukurlari opuyodum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farks -- 15 Şubat 2013; 9:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farketmiyor ki İstanbul'da bu sabah yağmur var ve işe gelirken geçtiğim tüm ara sokak ve yan yollar tıkalı, araçla dolu. Adamlar nasılsa maksimum hız 20km/h ne gerek var ki tamire diyorlardır.
  • Welcome to Turkey,

• konuyu görünce sinirlerim hopladı yine geçtiğimiz h.sonu burdur a kardeşimin yemin törenine gittim geldim 1200 km yol yaptım yemin ediyorum burdurun yolları bile istanbuldan iyidir. geri dönüşte pendik yan yol vergi dairesinin biraz ilerisi karanlıkta çukuru göremedim 2 jant yamulttum 1 lastik parçaladım masraf 200 TL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.