DH da hemen hemen hepimizin arabalari iyi marka ve model. Boyle gusel arabalari bu yollarda gormek gercekten uzucu. Verdigimiz paralara yazik walla. Amatisör 1 yilda degistirilir mi yaw_? istanbulda ne yazikki boyle!!!
Haklısın... Yolun hangi bozuk tarafından kaçıp tekeri hangisine soksam daha az zarar görürüm diye uğraşmaktan bıktım... Ara yolları geçtim, dümdüz E5, ama tam sağ tekere denk gelen yerde ufak ufak çukurlar, kaçayım desen yandaki şeride geçip kazaya sebep olmak var... Yazık günah... Bunları bile bile düzeltmeyen sorumlulara
Ben hergun gungoren camlikahve den yenibosna ya giderken olup bitiyorum yaw. her yer oyuk simdi yeni soganli nin orda kopru yaptilar simdi onu bozdular:Yan yol flan derken yollari iyicene bozdular. Yazik milli servete
yollar yapilsa da cozum olmuyor ki o zaman da logar kapaklari yolun 10cm altinda kaliyor ralli yapmak gerekiyor kacmak icin..
kullanmayın araba o zaman Allah Allah
Kotu cwp
quote:
Orjinalden alıntı: Cannibal_mirt
Kotu cwp
banlana banlana bandırma vapuru oldun hala kaşınıyorsun yeter ama yaaa
walla benim çektiğimi kimse çekmiyodur..zaten araba yerle yapışık bide bu yollar öldürüo beni..bel fıtığı olcam yakında..
bazen belediyede sorun oluyo önceden bizim evin oraya asfalt döktüler 1 ay sonra doğalgaz geldi yeniden kazdılar yol bişeye benzemedi
Buna rağmen kazalarda "yol" un kabahatsiz olması ironik değil mi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme