Şimdi Ara

istanbula yakın tatil yerleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler soru açık şöyle max. 3-5 saate varabileceğim güzel sakin, güneşlenmelik bir tatil yeri arıyorum. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

• Avşa var açıkcası gerçi ordada şezlong bulması çok zor.Silivri(Gümüşyaka ve ilerisi), Marmara Ereğli'si taraflarına bakılabilir.
  • Abyss kullanıcısına yanıt
    avşayı biliyorum az çok çingene keko dolu çılgın gibi. ben böyle amerikan filmlerinde göbeği salıp bira içip güneşlenecek kafa dinleyecek yer istiyorum daha çok. diğerlerinide araştıracağım teşekkürler.
  • Google - maşukiye kocaeli - görseller tık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcePath

avşayı biliyorum az çok çingene keko dolu çılgın gibi. ben böyle amerikan filmlerinde göbeği salıp bira içip güneşlenecek kafa dinleyecek yer istiyorum daha çok. diğerlerinide araştıracağım teşekkürler.

Eger amerikan sefasi istiyosan silivri-sunflower sitesinden yazlik satin alman gerekiyo muhtesem bir site en kucuk yazlik 1.200.000 tlden basliyo.halamlarin yazligi orda ne zaman gitsem icim eriyo sanssiz dogmusum diyorum
  • Hiicbiryere gidebilirsin mesela, yada hicbir yer de güzel, hiiicimsibiryer de güzel aslında. Ama hiclikbiryer favorimdir, apart zor bulunuyor ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Hiicbiryere gidebilirsin mesela, yada hicbir yer de güzel, hiiicimsibiryer de güzel aslında. Ama hiclikbiryer favorimdir, apart zor bulunuyor ama neyse.
    Çınarcık-Kocadere derim. Kadıköy ve Eminönü'nden Turyol'un hergün seferleri var. Kocadere'nin plajı iyidir, bütçene göre pansiyon ya da kiralık eşyalı daireler var. Denizi orta karar. Pek kimse kimseye karışmaz, zincir marketlerden 3 tane var (Şok, A 101, Migros) o yüzden yerel esnafa kazıklanma derdi yok. Meraklısıysan plajda beach club dedikleri eglence yerleri de var. Ben 97'den beri her yaz buraya geliyorum (bazen 1 hafta, bazen 2 ay), oldukça iyi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal dogan

Çınarcık-Kocadere derim. Kadıköy ve Eminönü'nden Turyol'un hergün seferleri var. Kocadere'nin plajı iyidir, bütçene göre pansiyon ya da kiralık eşyalı daireler var. Denizi orta karar. Pek kimse kimseye karışmaz, zincir marketlerden 3 tane var (Şok, A 101, Migros) o yüzden yerel esnafa kazıklanma derdi yok. Meraklısıysan plajda beach club dedikleri eglence yerleri de var. Ben 97'den beri her yaz buraya geliyorum (bazen 1 hafta, bazen 2 ay), oldukça iyi diyebilirim.

Alıntıları Göster
    Tekirdağ -Kumbağ Yeniçiftlik Şarköy olabilir ya da Keşan Erikli-Yayla tarafları buraları da güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: kel1

Tekirdağ -Kumbağ Yeniçiftlik Şarköy olabilir ya da Keşan Erikli-Yayla tarafları buraları da güzeldir

Alıntıları Göster
    Kapıdağ yarımadasına git... Mutlaka git... Ama herkesin gittiği erdek gibi turistik ve kalabalık tarafına değil diğer köylere git... Nispeten çok daha bakire havuz berraklığında koylarda yüzmenin tadını çıkar...

Biz oraya istanbuldan bisikletle gidip üç gün kamp yapmıştık hayatımın en güzel üç günüydü.... bandırmadan bandırmaya yarımadanın çevresi yaklaşık 150 km... bisikletle ilerleyip üç ayrı yerde kamp yapmıştık... Narlıda kumsalda yaptığımız kampı unutamam

• IcePath kullanıcısına yanıt
    Çınarcık Esenköy ve Selimpaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Çınarcık Esenköy ve Selimpaşa
    Kimse adalar dememiş.
  • Şarköy/Mürefte 3.5 saat otobüsle
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmpreZaa xd

Şarköy/Mürefte 3.5 saat otobüsle
    Yalova/Armutlu
  • Şile aqua beach
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olizwel

Şile aqua beach
    Kumcağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F70B31AD

Kumcağız

Alıntıları Göster
    akçay, 8 saat yol ama pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antroy

Akçaya gitsin de emekli amcalarla tavla oynar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

quote:

Alıntıları Göster
    kerpe güzel yer. istanbuldan 180 km. ben bir hafta önce ordaydım. otel yada pansiyon bulabilirsin. kısa süreli tatil için uygun bir yer.
    http://www.kerperehberi.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 9 Ağustos 2014; 10:48:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

quote:

Alıntıları Göster
    Ağva tek geçerim. Sapanca'da olabilir 3 saat

• quote:

Orijinalden alıntı: Cash Bank

Ağva tek geçerim. Sapanca'da olabilir 3 saat

Alıntıları Göster
    Çınarcık a gidecekler Pendikten binsinler 45 dakikada gidiyormuş bostancıdan bindm ben 2saat 45 dakikada çınarcıktaydım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.