Şimdi Ara

istanbulda ayakkabı nereden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta sıkıntı yaratır diye yazmadım ama demek istediğim nike lunar pegasus 89 bu ayakkabıyı nerede bulabilirim onu sormak istemiştim?
     istanbulda ayakkabı nereden alınır

• Ayakkabı mağazalarında ayakkabı bulabilirsin.
  • Nike mağazalarına git sor illaki vardır birinde. Yoksa bile sipariş ettir getirirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette baktım ama bulamadım bu ayakkabıyı.aslında var ama güvenilir siteler değil.nike mağazalarına baktım illaki ama ürün çeşitliliği çok az.her mağazada yok çeşitli seçenekler.aslında soruyu revize edersek ürün güncelliği ve çeşitliliğini hangi nike veya spor mağazasında bulabilirim ? cevaplar için teşekkürler.
  • Kardeşler kundura

• quote:

Orijinalden alıntı: azxdr

internette baktım ama bulamadım bu ayakkabıyı.aslında var ama güvenilir siteler değil.nike mağazalarına baktım illaki ama ürün çeşitliliği çok az.her mağazada yok çeşitli seçenekler.aslında soruyu revize edersek ürün güncelliği ve çeşitliliğini hangi nike veya spor mağazasında bulabilirim ? cevaplar için teşekkürler.

Nikeyi geç, Türkiyede bulamazsın

• dostum avmleri gez oralarda bulabilirsin. bide resmi ordaki çalışan arkadaşları gösterirsen sana yardımcı olabilirler. bu ürün bu semtte oluyor diye. :)

iyi akşamlar iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'dan nereden ev alınır.?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mantıklı cevap veren arkadaşlara teşekkürler.bulabileceğimi sanmıyorum ama arayacağız artık bıkana kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.