Arkadaşlar merak ettim de İstanbul çapında beatbox turnuvaları oluyor mu olmuyorsa başlatalım diyecektim
quote:Orijinalden alıntı: Arcatera quote:Orijinalden alıntı: keremapak quote:Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago NE ALAKA ? ÇOK ALAKA ergen olmak ayıp mı siz olmadınız mı??ayrıca 25-30 laşında beatbox yapan adamda var.ergenlikle alakası ne
quote:Orijinalden alıntı: gencfbwade quote:Orijinalden alıntı: Arcatera quote:Orijinalden alıntı: keremapak quote:Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago NE ALAKA ? ÇOK ALAKA ergen olmak ayıp mı siz olmadınız mı??ayrıca 25-30 laşında beatbox yapan adamda var.ergenlikle alakası ne Muhalefet yapacaklar ya aklı sıra
quote:Orijinalden alıntı: Arcatera quote:Orijinalden alıntı: keremapak quote:Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago NE ALAKA ? ÇOK ALAKA BUNAKLAR !
quote:Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago İyi ki bir gif çıktı.Herkesin elinde artık bu gifler,kimin konusuna koysam diye konu konu geziyorlar.
quote:Orijinalden alıntı: YamYamPokemon quote:Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago İyi ki bir gif çıktı.Herkesin elinde artık bu gifler,kimin konusuna koysam diye konu konu geziyorlar. Gif'in ne demek olduğunu öğren önce istersen..
iyi olur istanbuldakiler için. Bende bir ara sarmıştım beatbox'a sadece 2-3 ritim çıkartabiliyorum geliştiremedim. :S ama geliştirmek isterim.
quote:Orijinalden alıntı: inanmayan denesin quote:Orijinalden alıntı: YamYamPokemon quote:Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago İyi ki bir gif çıktı.Herkesin elinde artık bu gifler,kimin konusuna koysam diye konu konu geziyorlar. Gif'in ne demek olduğunu öğren önce istersen.. Biliyorum merak etme sen Tabi orda gif derken hangi gif'i mana ettiğimi anlamadın..
quote:Orijinalden alıntı: byalfa iyi olur istanbuldakiler için. Bende bir ara sarmıştım beatbox'a sadece 2-3 ritim çıkartabiliyorum geliştiremedim. :S ama geliştirmek isterim. Ben öyle basit değil yani sahi sahi gitmek istiyorum turnuvalara