Şimdi Ara

istanbulda c# icin kurs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar yazın sonunda istanbula kursa gidecegim sizce hangi kursa gitmeliyim ? evde calısamıyorum zaman ayıramıyorum ondan bana yardımcı olursanız sevinirim

• Bilge adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilge adam icin kotu diyorlar sadece parayı dusunuyor diyorlar sence nasıl bilge adam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riko21

bilge adam icin kotu diyorlar sadece parayı dusunuyor diyorlar sence nasıl bilge adam?

Bilge adam c# pdf yaz indir. Pdf oku. Biraz okuduktan sonra anlarsın gidip gitmeyeceğini. Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 4 Temmuz 2014; 23:10:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir kurs işe yaramaz ama bilişim egitim'den çok çok uzak dur temel bilgi edinmeden öğrenmeden kurs'a gitme yoksa boş gitmiş olursun
  • Kurslar felan boş iş 2 gram bilgi için bi ton para alıyorlar.Ben ilk defa okul için dershaneye gittim inan hiçde memnun değilim kitabın aynısını anlatıyor.Ha kurs ile pekte bir alakası yok ama dershanede kurs sayılır sonuçta aynı hesap.Kursta 1-2 bilgi öğrenirken evde 5 bilgi öğrenirsin.Evde çalışamıyorum zaman ayıramıyorum demişsiniz fakat kursa nasıl vakit ayıracaksınız?
  • kurs olursa istanbula gelecegimde ondan :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.