arkadaşlar adam gibi sadece dell satan biryer filan yok mu ben mi bulamıyorum delireceğim teknosadan bilmem nereden bilgisayar almak istemiyorum istanbul avrupa yakasında dell satan bayiler var mı?
Armada Bil. bir distribütördür ve direkt olarak son kullanıcıya ürün satışı yapmazlar. Ayrıca orada ürünleri görme şansınız da yoktur. Sanırım arkadaş Dell Shop olarak soruyor ama Dell'e ait böyle bir mağaza yok. Ancak internet üzerinden ve son kullanıcıya satış yapan yerlerden ürünleri görebilirsiniz. Dell'in ticari ürünleri hakkında bilgi almak ve satın almak istiyorsanız o zaman Dell çözüm ortağı olan bir firma ile görüşmeniz gerekmektedir.
Armadanın satmadığını bende biliyorum arkadaş armadayı arayacak bayiler hakkında bilgi alacak ben zamanında öyle yapmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: deniz-ege
Armadanın satmadığını bende biliyorum arkadaş armadayı arayacak bayiler hakkında bilgi alacak ben zamanında öyle yapmıştım
Aramak yerinewww.dell.com.tr adresine girip oradan Dell satan firmalar hakkında bilgi alabilir. Ana sayfa da sağ üst köşede bulunan Dell iş ortaklarımız yazısına tıklayıp tüm firmaların bilgilerine ulaşabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme