Şimdi Ara

İstanbulda en iyi ingilizce kursları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekten verim alınabilecek kursları sıralayabilir miyiz?varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

• English timeda bulunan 1 kur hakkımı 500tl'ye devretmek istiyorum.Ben 3 kur gittim sonra yurtdışında mesleki eğitim aldım şimdi toefl için başvuracağım.
    ilgilenenirsen bana mail atabilir:englishtime2011@mynet.com
  • _Neotwo _ kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar.. ben İstanbul Lisan Merkezine gittim. İstanbul da en iyi ingilizce kursu olduğunu düşünüyorum. tecrübeli, konusunda uzman, deneyimli Amerikan-İngiliz-Türk hocalarıyla çok iyi bi eğitim verilmektedir. Aynı zamanda toefl sınav merkeziymiş. ben gittim çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
  • merhaba arkadaşlar.. ben İstanbul Lisan Merkezine gittim. İstanbul da en iyi ingilizce kursu olduğunu düşünüyorum. tecrübeli, konusunda uzman, deneyimli Amerikan-İngiliz-Türk hocalarıyla çok iyi bir eğitim verilmektedir. ben önce genel ingilizce daha sonra yds kurslarına katıldım ve yds den 78.25 aldım. ben çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevdemnur

merhaba arkadaşlar.. ben İstanbul Lisan Merkezine gittim. İstanbul da en iyi ingilizce kursu olduğunu düşünüyorum. tecrübeli, konusunda uzman, deneyimli Amerikan-İngiliz-Türk hocalarıyla çok iyi bir eğitim verilmektedir. ben önce genel ingilizce daha sonra yds kurslarına katıldım ve yds den 78.25 aldım. ben çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

size katiliyorum bende Istanbul Lisan Merkezine gittim ve cok verim aldim. egitimden ayri ilgilenmelerinden ayri memnun kaldim. ben herekse ILM yi tavsiye ediyorum.
  • _Neotwo _ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Dil egitimi konusunda size yardimci olmak isteriz.

www.bankstreetmecidiyekoy.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesesimsir -- 5 Mayıs 2016; 18:21:51 >
  • yorum atanların nedense mesajları yok. O diyebiliriz ki yüzden reklamları izlediniz

Geçen sene mecidiyeköy'de dilko'ya gittim. rezaletti tavsiye etmem.
    Bu sene yine mecidiyeköy'de english time'a başladım. Burası english time'ın merkezi olduğu için en iyi şubesi budur diye düşünüp kayıt olmuştum. Şimdilik çok memnunum. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.