Jakarta'da kaldığım 3 haftadan sonra İstanbul trafiği hikaye kaldı. |
İstanbulda gece 12 de bile trafik var. (2. sayfa)
-
-
İstanbulda yaşayan ve trafiği ile cebelleşen biri olarak toplu taşıma yaygınlaştırılmadıkça trafik yerüstünden yeraltına alınmadıkça eğitimli insan yetiştirmedikçe bu sorunu çözeriz demek boş laftan öte gitmez...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul trafiği abartılıyor yiğenim
gazete oksijenİstanbul bayramda doldu taştı: Havadan böyle görüntülendihttps://gazeteoksijen.com/turkiye/istanbul-bayramda-doldu-tasti-havadan-boyle-goruntulendi-208223yeni şafakİstanbul'da bayram trafiği: Yoğunluk yüzde 70'i aştı | İstanbul Haberlerihttps://www.yenisafak.com/foto-galeri/gundem/istanbulda-bayram-trafigi-yogunluk-yuzde-70i-asti-4614352/1
-
İBB ne yapacak Esenyurt havadan fotosuna baktın mı hiç?
Konserve misali imar izni verip her yere beton döken yönetim kimdi?
2 gram akıl ile sosyal medyada konu açmak utandırıcı cahil özgüveni mi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eytli tayfanın yol parasını vermezsen küser
Evet hesabını bolu belediyesinden sormak lazım. Akpliler gibi bunlardada bir belediye seviciliği başladı.
Zamları Allah yapıyor diyen tayfa ile aynı zekaya sahipsiniz
Oğlum göt kadar yere 20-25 milyon insanı balık istifi yığarsan tabii çözülmez, İBB ne yapsın? Önceki 20 yıllık İBB yönetimi trafiği çözebilmiş mi İstanbul nüfusu daha düşükken? İstanbul'u boşaltıp tersine göç vermediğin sürece trafik çözülmez. Çünkü her çözümün buraya daha fazla insan yığılmasına sebep olacak, kısır döngü.
Tarafsız olarak baktığımda şunu görüyorum, ben Çanakkale de yaşıyorum 10 sene önceye kadar da her yaz İstanbul’da bulunuyordum on yıl hiç gitme imkanım olmadı bu sene gittiğimde o kalabalığı ve trafiği görünce şok oldum arabama zar zor Bayrampaşa da yer buldum ordan toplu taşıma ile gezdim ( iyi ki öyle yapmışım ) o kadar kalabalık ki bu kadar insana 6 şeritli yolu 16 şerit yapsan da çözümü yok e bi de ben gibi yerli turistler yabancı turistler göçmenler derken iyice çığrından çıkmış gece dönüş yolunda da saatlerce trafikte kaldım bir sonraki gelişimde şahsi araçla gelmeye tövbe ettim sürekli yaşayanlara Allah sabır versin gerçekten İstanbul’un nüfusu azalmadığı sürece çözüleceğini sanmıyorum o trafiğin ve kaosun
Toplu taşıma rahat yani? :D
Metrobüsler bu şekilde resmen oturmayı geçtim sadece ayakta gidebilmek için bile 5-6 tane metrobüs bekliyorum zar zor biniyorum.
İnmeside ayrı dert.
-
istanbul biteli en az 10 sene olmuştur.
belediye partileri, koltuklardaki insanlar değişseler de her geçen gün kötüye gidiyor genel olarak.
-
mülyonlarca gözmeni ülkeye alana kızmayıp İBB'ye söylenmek ilginç bir tavır doğrusu...
şahsen para verseler İstanbul'da yaşamam.
-
Konuyu bakalım imamoğluna kim getirecek
-
İstanbul hapishanesi, sakın nüfus yoğunluğu az olan istanbul cennet gibi olurdu ve tabii bunu kimse istemez hatta sabah akşam deprem dileğini tutan bile vardır
İstanbulda herkes 18milyon var saniyor..5milyin kacak gocek kayitsiz var ibb 22milyona hizmet ediyor...
insanın azalması lazım. toprağın her metrekaresi yol olsa n'olur
-
Murat kurum un suçu bence, hep onun yüzünden 😀😀
Zeytinburnu sahilden, Galata'ya ve oradan da kıyıdan Ortaköy'e doğru git bakalım hocam gör istersen. İstanbul'da hala ciddi bir trafik sorunu var. Bayram olmasına rağmen felaket trafik vardı bahsettiğim rotada.
Bu konuyu görmem iyi oldu, 2 gündür aralıksız yollardayım. Dün gece tam da saat 12 civarı konu sahibinin bahsettiği şekilde İstanbul trafiğine yakalandım Gebze-Boğaziçi istikametinde.
Bayramın 1. günü ilk cümlemdeki gibi İstanbul'un merkezi sahil şeridinde tur attım, trafik felaket.
Dün de kalkıp bir Bursa yapayım dedim, Osmangazi'ye Avrupa yakasından varmam 5 saati buldu. Bursa desen İstanbul kadar trafik, birçoğu da şehir dışından gelen yerler. Ne Bursa'ymış dedirtti bana, sırf yakın diye herkes akın etmiş.
En iyisi otrurun oturduğunuz yerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 12 Nisan 2024; 16:19:40 > -
Sorun kaliteli muhalefet (!)
İstanbul'un sorunu herkesin dediği gibi gereksiz kalabalık bundan önceki ibb dönemlerinde de durum aynıydı ilerde de çok değişeceğini sanmam.
-
Bir de bu Avrasya Tüneli'nin yapılması trafiği sanki daha da mı arttırdı diye sorguluyorum kendimce. Çünkü tünel girişi için sahilde uzunca bir yol boyunca soldaki 2 şerit oraya ayrılmış ve kuyruk oluşturuyor. Bu da trafiği Yenikapı'da fena kiltiliyor.
-
abartmayın saat akşam 9 10dan sonra e5 bomboş oluyor
kadıköyde alkol aldıktan sonra 21u'ya atlayıp evime dönerdim tek vesayit ile akşam yollar boş olduğundan basar giderdi
ama cehape ibb'yi aldıktan 1.5 sene sonra 25 yıllık otobüs hattını kapatıp metroya entegre bi hat açtılar, çok kimse yapmayın etmeyin dedi ama dinlemediler, artık alkol aldıktan sonra metroya binip çıkıp otobüs beklemek zorundayım ki beklemiyorum taksiye biniyorum param gidiyor. cehape belediyeciliği budur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X