Hadi ordan. E5 bombos oluyormus. Isiniz gucunuz yalan. Bilmesek yasamasak inancaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbulda gece 12 de bile trafik var. (3. sayfa)
-
-
He bir de şu konu var, turistik yerlerde mafya vari çalışan otoparkçılar, valeler var. Bunların acilen İspark'ın kontrolüne verilmesi gerek, acilen.
Ortaköy'de bir şeyler yemek için arabayı orayı işleten bir otoparkın valelerine verdim, adam otopark yerine arabayı direkt kaldırım kenarına park etmiş. Ulan ben sana arabayı neden verdim bir de üzerine 1 saati 200 lira ödedim, içeride otoparkın var sen yol kenarına park ediyorsun, insanlar çizse arabayı kim verecek hesabını? Yer yoksa, dolu diyeceksin.
-
istanbulu en son 2020 covid doneminde bos gordum
-
bayramın ilk günü, akşam ezanından sonra şehitlikten başlayıp ta 15 temmuz şehitler köprüsü girişine kadar bir trafik yoğunluğu vardı ki sormayın. haritadan bakınca yol kırmızı görünüyordu ama araçlar tıngır mıngır akar dedik, ne akması? girdiğimize pişman etti.
yönetebilecek olan yöneticileri ve alt kadrolarını seçeceksin. uygulanması gereken yasalar çıkaracak ve uygulayıp, uygulatacaksın. adam bisiklete motor takmış, bağırtarak bildiğin ilçenin caddesinde veya sokağında geziyor. varın gerisini siz düşünün.
trafik kurallarını da siyasetten bağımsız hale getirmek lazım. cezayı kesen ve cezayı alacak olanın ne belediye ile ne de siyasi bir parti ile işi olmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 13 Nisan 2024; 12:5:50 >
-
Hergun esenler bostancı arası 150 dk kaybım var.O trafik yok diye Arnavutköy'de falan oturuyor sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hşş uyandırma orada kalsınlar. anadolu bile çekilmez oldu kalabalıktan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başkent Ankara dahi trafik açısından bazı saatlerde bunaltıyor, İstanbulda nasıl yaşıyorlar zorunda değillerse neden yaşıyorlar anlamış değilim. Dün haberlerde eminönündeki insan kalabalığını gösterdi mahşer yeri gibi akıl karı değil bu şehirde yaşamak.
-
Konu sahibi çoktan getirmiş zaten konuyu açarak, üstü kapalı. Belediye çözmüyormuş. Bu sadece belediyenin çözebileceği bir şey olsa amenna.
bazı ülkelerin nüfusu istanbulun yarısı bile değil. üstelik çok fazla sayıda kayıtsız mülteci var.
bunların burada tutulmasının amacını seçimlerde gördük zaten. en çok bulunduğu bölgelere baktığınızda, akape oylarını az farkla yukarıya taşıdılar. bu şekilde o bölgelerde kazandılar. arapların biyolajik kardeşleri bile arapları istemiyor. mesela lübnanda bile inanılmaz suriyeli karşıtlığı var. üstelik bunlar hem din kardeşleri hem biyolojik kardeşleri.
ülkemiz üzerinde oynana en büyük oyun bop başkanlığı oyunudur. leblebi kafa sayesinde az muhterem ekonomist iktarda kaldı. bopun lideri davutoç*oğlunu unutmamak lazım.
bbc news türkçeLübnan, Suriyeli sığınmacıları ülkelerine geri göndermeye başladı - BBC News Türkçehttps://www.bbc.com/turkce/articles/cv2nj4j1pqyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otherworld -- 14 Nisan 2024; 12:27:11 >
-
İBB nin çözecek bir durumu yok. Halen umarsızca 3 kat olan apartmana kentsel dönüşümde 6 kat veriyorlar. Acilen devletin buna el atması lazım.
O guzergahlarda gece gunduz bu bayrama ozel degil son 30 yildir falan hep trafik var zaten. Galataya, Karaköye iş için giden hangi saatte gideceginj bilir, gezmeye gidenin kafasi o kadar calisiyordur zaten oraya araçla gidilmez. Herkes bilir. Kennedy Caddesi, Ortaköy Caddesi, Meclisi Mebusan Caddesi yilin her döneminde hergunu özellikle aksam saatleri kilittir. O güzergahlarin haricinde Istanbulda öyle abarti trafik is cikis saati disinda kaza bela yoksa olmaz. Ortalama 30- 45 dk da 25 30 km yol alınabiliyor. Bu da gayet doğal bu şehirde.
Beylikduzunden Fatihe işine araçla giden adamin ya akli yoktur ya parasi. O tur güzergahlar sabah 6 da yola koyulan, akşam 8 den sonra yola çikacaklar icin ancak kurtarir.
Ayrica bu bayram şehrin %80 i buradaydi. Tv haberleri kolpa cekti yok 20 milyon goc etti vs hep sansasyonel haber peşindeler.
Kallavi tayfa hariç giden yoktu. En yoğun bolgelerden briindeyim. Her bayram oturdugum yerde 4 5 araç park yeri olur bu bayram kimildama hic yoktu. Daha bayram başlamadan gitmedigini kimsenin anlamistim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neden İBB çözüm sunsun? Belediyenin işi mi bu?
Karayolları nerede? Çevre ve Şehircilik bakanlığı nerede? Ulaştırma ve alt yapı bakanlığı nerede?
Ve en doğrusu 22 yıldır Türkiye ve 17 yıldır İstanbul'u yöneten hükümet nerede?
-
Ermenistan başkenti İREVAN İle İstanbul arasındaki fark.
İstanbul 15,5 Milyon
İrevan 1,1 Milyon
Toprak olarak İstanbul 2 kat büyük. Nüfus olarak 14 kat. Aynı alana 7 kat daha fazla nüfus düşüyor.
Tamam belki Azerbaycan Türklerini yok ettiler ama en azından üzerinde yaşadıkları topraklar da huzurlu evler inşa edebildiler.
FATİHİN EMANETİ İSTANBUL - (YEŞİLLİKLER MEZARLIK:)
-
Komünizm ile yönetilen yerlerin şehir planlaması var dostum. Türkiye'de o yok.
Macaristan'a gittim. Şehir planlaması vs. olmasına rağmen gene trafik oluyor.
-
İstanbul bitti
Acaba insanlar niye evinde oturmuyor.
-
Bu kadar büyük bir nufusu böyle küçük ve coğrafi engelleri bulunan su kaynakları yoğun nufusu beslemeye yetersiz olan bir şehre tıkmak konusunda haklısınız. Deprem riski savaş afet vs bahsetmiyorum bile.
Hesap konusunda ufak bir hatanız var. 5461 km2 . yani yaklaşık 5,5 milyar metre kare.
-
istanbul hayat gibi, asla hakedilen istediğimiz gibi hayal ettiğimiz gibi olmayacak hep daha kötüyü düşünmek gerekiyor, işin kötüsü şehir dışına çıkış yolları da kapalı, ben gittim diyerek gidersen para destek vs yoksa patlama ihtimali yüksek gibi görünüyor, istanbula yakın yerlerde bile soru işaretleri bolca var, açık hapishane benzetmesi yerinde olacaktır şuan
-
Muhtemelen İBB'ye bok atmak için açılmış konu da, şimdi AKP varken de bu böyleydi. İstanbulun sorunu ufak alana 20 milyon kişinin sıkıştırılmış olması.
ABD gibi 16 şerit otobanlar yaparsan anca yeter onu da yapacak yer yok, yanlardaki binaları mı yıkacağız? İstanbulun çözümü nüfusun diğer illere dağıtılmasıdır.
Bunun için de bir iş ilanı bakarken %90'ının İstanbul'da ofisli olmaması gerekli. Yani diğer illere insanları çekmek için teşvik paketleri ve planlama gerekiyor.
-
5 sene önce de şimdiki gibiydi, 10 sene önce farklıydı ama şehrin nüfusu belki 10 milyon daha azdı
Bugün gecenin üçünde trafik olmasa da araç yoğunluğu var, bu şehrin yine 10 milyon nüfusa sahip olması lazım, sığıntı kaçak vs hepsi kovulmalı, bugün sadece 3 milyon arap nüfusu vardır şehirde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X