Şimdi Ara

istanbulda gidilmeyecek yerler nerelerdir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
1
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyi var Fatih' in ? En iyi semt Fatih İstanbul' daki .Buradan daha iyi gezilecek yer yok. Saçmalamışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

türkiyenin tamamı nerdeyse gidilmeyecek yer zaten

• kimse yenibosna dememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

Asıl gezilecek yerler Fatih'te saçmalamayın.

Hayırdır Ninja mı bakıcan kardeş ?

Ayasofya, Sultanahmet, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı'na bakacam Kadıköy'de var mı? İlçe - Semt ayrımını biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocolate90

Fatih

hocam ben fatihte oturuyorum nıye gelmesınler bızım semte
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

esenler fikirtepe tarlabaşı ümraniye dudullu

+ Gaziosmanpaşa ve Sultanbeyli ayrıca Yenibosna ve bağcılar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gaziosmanpaşa , küçükköy , bayrampaşa ( forumistanbula harici önermem , bayrampaşada yaşıyorum ) , Gazi mahallesi , Esenler , esenyurt , Atış alanı , Aksaray , Bakırköy , Zeytinburnu.

forumistanbul iyi oldu ya bayrampasaya. imaji degisti buralarin :) ilk 3 te gorurdum eskiden bayrampasayi, simdi kimse yazmaz olmus. gop b.pasa esenler 3 lusu idi.
  • Gaziosmanpaşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehan

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Gaziosmanpaşa , küçükköy , bayrampaşa ( forumistanbula harici önermem , bayrampaşada yaşıyorum ) , Gazi mahallesi , Esenler , esenyurt , Atış alanı , Aksaray , Bakırköy , Zeytinburnu.

forumistanbul iyi oldu ya bayrampasaya. imaji degisti buralarin :) ilk 3 te gorurdum eskiden bayrampasayi, simdi kimse yazmaz olmus. gop b.pasa esenler 3 lusu idi.

Değişşe ne yazarki.. Gene aynı tipler forumistanbul çevresinde dolaşıyor. LC Waikikide arkadaşa özel ayakkabı getirttiydik forumistanbul şubesinden almaya gittik içerde 3 4 tane tinercimi dersin ne dersen küçüçk bacak kadar cocuklar 2 tane büyük.. Yolda gelen geçene çelme takıyorlar güvenlik uyaramıyor korkudan e bizede sataşmaya calıştılar sataşamadılar biton mevzu cıkarttılar iyice güzelce dövdük bizde. Yapacak bişey yok. Bacak kadar cocuk la bacagımın yarısı şeytan diyor vuracan duvardan duvara

• quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: Mayhoş

Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Eminönü, Eyüp, Fâtih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthâne, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri, Sultanbeyli.

Eminonu ne alaka?

İstanbul'a hiç gitmesin bari adam
  • bu iş biraz göreceli kavram turist olarak gezmek için geleceksen tarihi yarımada ve civarı birde avm lerin bulundugu yerler dışındaki alanlar senin için gilmesi gereksiz yerlerdir.
    ama bir de şu varki gaziosmanpaşa varolan kötü imajına ramen özellikle içersinden 2 ilçe ayrıldıktan kentsel dönüşüm çalışmaları başladıktan sonra daha düzgün bir yer haline gelmeye başladı..zaten gaziosmanpaşa adını ilçede yaşayan yoğun balkan göçmeni nüfusu nedeni ile almıştır..göçmen ve karadeniz ağırlıklı bir ilçedir teksas falan degildir.2 tane problemli mahallesi vardır..birisi kentsel dönüşümle tasviye olmaya başlamış sarıgöl digeri karayollarıdır.....
  • Kesınlıkle uzak durman gereken yerler; gültepe, çelıktepe, tarlabaşı, fıkırtepe, ümranıyenın ve gazıosmanpasanın bırkac mahallesı. Bunlar dısında bazı yerler pek nezıh olmasa da gırılıp cıkılır,

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Giderli çocukları barındıran atarlı semt Bağcılar'a tabi ki

Sizin gibi bebeler dolassmaz orda. Siz zaten uzak durun dikkat et geceleyin golgenden korkma

Bağcılardayım her gün ve Güngörenliyim.Problem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen diyor ki

sen sen ol gazıosman pasaya gelme 8 den sorna dısarı çıkanı dovuyolar

Gece 11-12 gibi gezenler oluyor hicte öyle biryer değil satasmadıktan sonra gop genclerinin kimseye zararı olmaz.
  • Kağıthanedeyim , önyargıyla yaklaşmayın gelin tanış olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

Asıl gezilecek yerler Fatih'te saçmalamayın.

benim bildiğim fatih ve halkalı insanlık görmemiş kro ve abaza erkeklerin toplandığı yerlerdir.

sevgilimi özellikle bu iki yere göndermemeye çalışıyorum, laf atan, sarkıntılık yapan çok oluyor.

Florya, Bebek, Hisar, Yeniköy özgürce gezebileceğin yerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Anadolu yakası; gulsuyu gençlik kardeşlik, umraniye ve sultanbeylinin bütün mahalleleri atasehir, maltepe, kartal ve pendigin üst bölgeleri tuzlara bi hareket yok zaten. Avrupa yakası gop, kağıthane,bayrampasa, esenler, sahil tarafından bakırköy ve ötesi hariç sahil hattı temiz.

sanırım ataşehir çingene mahallesini diyorsun ama artık orası komple temizlendi.rahat rahat gezebiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Bakırköy'le Zeytinburnunda insanlar nasıldır arkadaşlar? Çok tinerci falan dolanıyo mu

Tinerci her semtte var. Bakırköy, Zeytinburnu'na göre biraz daha nezihtir, ayrıca biraz daha gelişmiştir. Tabii ikisinde de gezilecek yer var, gezilmeyecek yer var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Anadolu yakası; gulsuyu gençlik kardeşlik, umraniye ve sultanbeylinin bütün mahalleleri atasehir, maltepe, kartal ve pendigin üst bölgeleri tuzlara bi hareket yok zaten. Avrupa yakası gop, kağıthane,bayrampasa, esenler, sahil tarafından bakırköy ve ötesi hariç sahil hattı temiz.

sanırım ataşehir çingene mahallesini diyorsun ama artık orası komple temizlendi.rahat rahat gezebiliyosun

İnsallah öyledir gerçi oralarda pek bulunmam benim icin anadolu yakası maltepe ve kadıköydur ama sevinirim tabi gerçi çingeneler diye şey yapmamak lazım onlar heryerde amelelerden bahsettim apaci emo vs çok vardi orda

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Neyi var Fatih' in ? En iyi semt Fatih İstanbul' daki .Buradan daha iyi gezilecek yer yok. Saçmalamışsınız.

Onların derdi baska İbrahim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.