Şimdi Ara

istanbulda gidilmeyecek yerler nerelerdir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
1
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Anadolu yakası; gulsuyu gençlik kardeşlik, umraniye ve sultanbeylinin bütün mahalleleri atasehir, maltepe, kartal ve pendigin üst bölgeleri tuzlara bi hareket yok zaten. Avrupa yakası gop, kağıthane,bayrampasa, esenler, sahil tarafından bakırköy ve ötesi hariç sahil hattı temiz.

sanırım ataşehir çingene mahallesini diyorsun ama artık orası komple temizlendi.rahat rahat gezebiliyosun

İnsallah öyledir gerçi oralarda pek bulunmam benim icin anadolu yakası maltepe ve kadıköydur ama sevinirim tabi gerçi çingeneler diye şey yapmamak lazım onlar heryerde amelelerden bahsettim apaci emo vs çok vardi orda

Hocam Ümraniye Armağanevlerde oturuyorum 3 senedir ve kalabalık olması haricinde ne bir olay gördüm ne de duydum..Özellikle benim oturduğum mahallede bol sayıda Karadenizli mevcut. Polise ihtiyacımız yok yani Eskiden bahsedilen ümraniye manyakları Sultanbeyliye falan göçtü herhal..

• 3 4 Kişi Eyüp yazmış eyüp kadar elit bir semt mi gördünüz şaka bi yana tinerci yok çingene yok biraz artist var onlarda kendi mahallelerinde takılan kişiler yoldan giderken bişe yerlerse afiyet olsun yada geçerken bi selamün aleyküm deseniz siz ordan babalar gibi geçer bi kişide azını açamaz. sadece pazar günleri gelmeyin maç oluyor etraf mahvoluyor. gelelim gaziosmanpaşaya tam pislik biyer yarısı şarapçı yarısı çingene birini dövsen diğeri geliyor abi abi benide döv diye bayrampaşa düzeldi ama fatihtede çok hırsız var hele şeref yoksunu karagümrüklüler Yani EYÜP SULTANDAN KORKMAYIN

• GOP ve Çevresi
    Sulangazi
  • Esenler, Güneşli, Bağcılar, Kanarya, Gaziosmanpaşa..
  • Ben kartalda oturuyorum buraya neden gelınmıcekmıs?Mis gıbı sahılınden cafelerıne ınsanına ve tam adaların karsısında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi hikaye bunların.
    Merak eden arkadaşlar için söylüyorum.

Tarlabaşından uzak durun yeter...
  • hayatimin en buyuk hatalarindan birisi gop habipler koyune gitmekti

• esenler bağcılar gop bayrampaşa zeytinburnu sultangazi

• Gazi Mahallesi dışında her yere gidilebilir.

Tecrübeyle sabittir dikkate alınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi 10

quote:

Neyi var Fatih' in ? En iyi semt Fatih İstanbul' daki .Buradan daha iyi gezilecek yer yok. Saçmalamışsınız.

Onların derdi baska İbrahim

Bir kere gelip gezmemiştir. Biride Fatih insanlık görmemiş, kroların yeri demiş.

alıntılasaydın iyi olurdu.
    sevgilim fatihta oturuyordu, kendisi namuslu yolda yürürken kafasını kaldırmayan, kapalı giyinen birisi.
    evinin yolu üstündek kahvenin önünden geçerken adamın teki, "istersen iyi akşamlar diyebilirsin" demiş
    başka bi gün apartmandan çıkan adamın teki "çok tatlısın" demiş
    bi kere de arabadan laf atılmış.

kapalı giyinmeyen birine adım başı laf atılır heralde.
    bu adamlar kro, insanlık görmemiş değil de ne ?

Fatih' in neresi orası ? Ben Çapa' dayım. Hiçte öyle değil buralar. İstisnalara denk gelmiş olabilirsiniz.

aksaray metro'ya 100 metre uzakta,
    ve istisna değil sevgilim yanımdayken bile öküz gibi bakıyolardı,
    bir iki değil.
    hayatlarında kadın görmemişler heralde.

Onlara çare bulamazsın. Her yerde var o insanlardan.

• Esenyurt'a gitmeyin.
    Edit: Fatih genel olarak muhafazakar kesmin yaşadığı bir semt. Ninja mı bakacan falan diyerek saygısızlık etmeye gerek yok. Gitmezsiniz olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #define -- 2 Mayıs 2013; 5:02:22 >
  • Kim la o Avcılar yazanlar gelsin hele. Yılda 1-2 kere haber çıkan, sakin ferah sahil dibinde bir ilçe. Ara sıra dallasa dönsede pek bir kötülüğü görülmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbadx

quote:

Orijinalden alıntı: chocolate90

Fatih

hocam ben fatihte oturuyorum nıye gelmesınler bızım semte

Forumda 1 fatihli daha buldum.Fatihin neresindensin ?
    Fatih'e gel.İt kopuk cok yok ama yanında kız arkadaşın varsa ve mini giymişse Fatih Camii'ne uğramayın.Uğrarsanız bi anda bütün gözler üzerinizde olur o kadar

• Güngörene Gelmeni tavsiye etmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouWillNeverWalkAlone!

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Orijinalden alıntı: YouWillNeverWalkAlone!

GAZİ MAHALLESİ gelmeyin semtime çünkü; BURDAN ÇIKIŞ YOK !!!!

Ha o mesele anladım ben seni.

He dinci bi mahalle olsaydi salvarli sariklilar gezseydi gazi caddelerinde genclerde tribun cocugu delikanli olurdu ama suan senin gozunde semtimi savununca ben azili terorist oluyorum dimi? Not: merak etme kurt degilim.

Konuyu açan arkadaş anlamıştır neden gidilmiyeceğini canlı örneklemen için teşekkürler.

• Gaziosmanpaşa , Fikirtepe , Bağcılar , İkitelli , Sultanbeyli

adamın k*çından şırıngayla kan alırlar
  • sultangazi

başka bir siteden alttaki yorumu kopyalıyorum

"Hayır bu çocukları bu kadar yabanileştiren ne ben onu anlamıyorum.Hangi insan evladı tanımadığı bi insana bu kadar kin besler aklım almıyor.Sonda ne diyo bak elini kolunu sallayamazmışın Sultangaziymiş orası.Ne var olum bu Sultangazi'de.Neyi savunuyosun sen adamın sokakta yürümesi senin hangi değerlerine ters düştü hangi tabularını yıktı.Çok hırpalandın,yanlış insanlar tanıdın,o veya bu ayırt etmeksizin çektiğinin acısını herhangi birinden çıkartmak diyecem niyetin ama maksimum 18 yaşındasın boolum.Yapma allasen.Psikoloji falan okusam ilk sizi incelerim amına koyim.Ama okuyamadık gardaş paramız yoktu,bu gahpe felek bizi de vurdu,dost dediğimiz paranın kurdu,kova vurmaktan ciğerim soldu.Şaka lan okumak götüme zor geldi bir de malım da biraz kazanamıyorum amına koyim.
    He bir de gelelim bu sulusudur kurusudur kimyasalıdır.Bunları kullanan parçalanmış hayatlar falan.Harabe mekanlar mahvolan hayatlar aman da yesinler.Ulan çükübik Türkiyede yaşıyorsun.Markete parlement ver abi dedim 7 dedi bayılmışım o gündür küsüratını bilmem.Sigarayı da bıraktım.Aileyi falan da bıraktırdım yetinmeyip.Beyimiz gelmiş kovaya bonka dönüyor vay öyle garipliği fakirliği sikiyim.Beni de alın yanınıza gençler sığıntı gibi yaşarım lan.Kafamız kırılır en azından zaman geçer müziğe takarız sokakları dolaşırız falan.Öyle fakirlik canıma minnet bak 5-10 dk. bari bişeylerle uğraşıyım diye sizin hakkınızda tez yazıcam akk kaybolun gözüm görmesin."

• quote:

Orijinalden alıntı: a tea monologue

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

istanbulda gidilmeyecek yerler nerelerdir

KİM NERDE DAYAK YEDİYSE GELME DEMİŞ, SORSAN HEPSİ DAHA BERBAT YERLERDE OTURUYORLARDIR !

KAĞITHANE VE GOP İSTANBULUN EN İYİ YERLERİNDEN SANA TAVSİYEM İLK BURALARA GEL

Yok artık Ali Sami....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clavery

quote:

Orijinalden alıntı: xbadx

quote:

Orijinalden alıntı: chocolate90

Fatih

hocam ben fatihte oturuyorum nıye gelmesınler bızım semte

Forumda 1 fatihli daha buldum.Fatihin neresindensin ?
    Fatih'e gel.İt kopuk cok yok ama yanında kız arkadaşın varsa ve mini giymişse Fatih Camii'ne uğramayın.Uğrarsanız bi anda bütün gözler üzerinizde olur o kadar

Hangi camiye miniyle girersen gir bakarlar tip tip.
    Fatih'in 1-2 mahallesi dışında öyle gezilmeme gibi bir sıkıntısı yok. Mesela Samatya tarafında Türkçe'den başka her dil konuşuluyor neredeyse yani her tip insan var ama kimse dönüp de birşey demez.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.