ümraniye ataşehir eskiden çingen doluydu şimdi rezidanslar var. rahat gidersin gerisini fazla bilmem zaten angaralıyım
quote:
Orijinalden alıntı: GaMeOvErsıx
quote:
Orijinalden alıntı: LightningRaven
Gaziosmanpaşa , küçükköy , bayrampaşa ( forumistanbula harici önermem , bayrampaşada yaşıyorum ) , Gazi mahallesi , Esenler , esenyurt , Atış alanı , Aksaray , Bakırköy , Zeytinburnu.
Bencede aksaraya gidilmemeli sakat yer
aksaraydakı sımıt sarayına ve karsı sokağındaki burger king'e allah dusurmesın yemek yerı yada cafe değil sanki başka bırsey
quote:
Orijinalden alıntı: KöfteSuyu
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Leo Messi 10
quote:
Neyi var Fatih' in ? En iyi semt Fatih İstanbul' daki .Buradan daha iyi gezilecek yer yok. Saçmalamışsınız.
Onların derdi baska İbrahim
Bir kere gelip gezmemiştir. Biride Fatih insanlık görmemiş, kroların yeri demiş.
alıntılasaydın iyi olurdu. sevgilim fatihta oturuyordu, kendisi namuslu yolda yürürken kafasını kaldırmayan, kapalı giyinen birisi. evinin yolu üstündek kahvenin önünden geçerken adamın teki, "istersen iyi akşamlar diyebilirsin" demiş başka bi gün apartmandan çıkan adamın teki "çok tatlısın" demiş bi kere de arabadan laf atılmış.
kapalı giyinmeyen birine adım başı laf atılır heralde. bu adamlar kro, insanlık görmemiş değil de ne ?
Fatih' in neresi orası ? Ben Çapa' dayım. Hiçte öyle değil buralar. İstisnalara denk gelmiş olabilirsiniz.
aksaray metro'ya 100 metre uzakta, ve istisna değil sevgilim yanımdayken bile öküz gibi bakıyolardı, bir iki değil. hayatlarında kadın görmemişler heralde.
Onlara çare bulamazsın. Her yerde var o insanlardan.
heryerde var biliyorum ama
bazı yerlerde halkın çoğunluğu böyle iken bazı yerlerde tek tük var.
Levent, İstinye, Hisar sevgilimle en rahat gezdiğim yerler,
bi kere Levent'e gidiceğimiz gün sevgilimin elbise giymesine izin verdim,
kimse bakmıadı bile herkes kendi işinde gücünde vesselam.
istinye tarabya buralar görmüş insanlar kimsenin karısına kızına bakmazlar seviyorum yaşadığımı yeri yaa
dostum keşke para olsa da biz de oralarda otursak, gezmeye gidebiliyoruz bi tek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme