Şimdi Ara

İstanbulda hangi üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar öncelikle forumda yeniyim daha önce hiç bi foruma kaydolmamıstım. Konuyu yanlıs yere açmıssam özür dilerim simdiden.
    İstanbulda mimarlık okumak istiyorum 5 ay sonra sınava giricem.İtü ytü puanları yüksek oldugundan vakıf üniversitelerine kaldım. ilk basta arastırdım Özyeğin ve Yeditepe çıktı karsıma en iyi eğitim veren üni ler arasında. Sonra araştırdıkça yeni üniversiteler eklendi. Eğitimi iyi olan, dersane gibi eğitim vermeyen, soygun yapmayacak diploması işe yariyacak bi üniversite istiyorum. Özyeğin yeditepe bahçeşehir kadirhas beykent kültür bilgi üniversitesi buldum çok kararsızım okuyan arkadaslar yorum yaparsa çok sevinirim sizce hangisi neden ? . bide seneye medipol üni de mimarlık açılacakmıs kampüsüne baktım çok hosuma gitti. Eğitimi gerçekten kaliteli olan para için sınıfta bırakmicak düzgün adı sanı duyulan hangileri sizce şimdiden teşekkür ederim

• Tabiki özyeğin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hocam açkklarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: grizu04

Neden hocam açkklarmısınız

Koçta sabancıda mimarlık olsa önce o ikisini önerirdim ama olmadığına göre bence en iyisi istanbulda özyeğin. Nedenine gelecek olursak mimarlık bölümüne çok önem gösteriyorlar imkanları çok iyi ve sistemli disiplinli bir okul. İddaa ediyorum bu senin saydığın okullarda asla özyeğindeki eğitim disiplinini ve sistemini bulamazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.