Şimdi Ara

İstanbulda metin2 oyuncusu aranıyoru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben gamesultan yetkilisiyim ii derece metin2 bilen 4 5 kişiyi ofisimizde ağırlıycaz yeni bir oyun için öneriler alıcaz tabi isterseniz...
    isteyenler bana ulaşsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRa_EaGLe -- 11 Ağustos 2009; 11:02:53 >

• Napıcan İstanbul'da oyunca beraber mi oynuyacaz Zeytinburnu'nda oturuyorum.
  • Evet arkadaslar yokmu istanbulda yaşı 18 den büyük ileri derece metin2 oyuncusu???
  • Demek bu oyunu kimse oynamıyor............
  • Napıcaksın sen onu bi söyle
  • Ne İş Çevircenis Læ 18+ Felan
  • Burada söyliyebileceğim bişey değil ama msn eklerseniz çok sevineceksiniz emin olun... 18 olması sadece büyük aklı basında oyuncu olması için dir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRa_EaGLe -- 10 Ağustos 2009; 19:50:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PMden söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 10 Ağustos 2009; 17:50:05 >
  • tamam
  • banada pm at istersen.
    merak ettim
  • PM lerden hayır yok nese buraya yazalım madem girenlerde görsün..

Ben gamesultan yetkilisiyim ii derece metin2 bilen 4 5 kişiyi ofisimizde ağırlıycaz yeni bir oyun için öneriler alıcaz tabi isterseniz...
    isteyenler bana ulaşsın...
  • UP!!!!!!!
  • Metin2 bilgim arkadaşların tavsiye edebileceği durumda fakat istanbula gelmem zor hatta imkansız sayılır yazdığım cevaplardan ve burada biraz takılırsan kim olduğumu daha iyi anların benim yanımda birçok arkadaşta oyundaki bilgileri ileri düzey denecek kadar iyi
  • istersen millet önerilerini burada sıralasın.
    kimse ofise gelmek istemiyor sanırım.

metin2 zaten referans alınması gereken bir oyun
    türkiyede hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi mevcut.
    iyi analiz edilirse ve seçim bu yönde yapılırsa başarı yakalanabilir diye tahmin ediyorum...

diğer türkce tabanlı oyunlarla karşılaştırmalar yapılmalı...
    oynanabilirliği kolay,
    15 yaşından 45 yaşına kadar hitap edebilen,
    kasma sistemiyle oynanan fakat başka aktivelerle oyunu devamlı güncel tutabilecek,
    fazla sistem istemeyen p4 düşük sistemli pclerle bile oynanabilecek, (ekonomik yapımız belli)
    anime tarzı charların olmadığı (neticede oyuna para verip oynayan belli yaş üstü insanlar)
    başlangıçta tabiki ücretsiz belli bir seviyeden sonra tl ile daha üstün char oluşturabileceğin bir yapı kurulmalı....

aklıma gelen şimdilik bunlar,
    ama en önemli olan türkce tabanlı bu tür oyunların içinden sadece metin2 nin hangi özellikleryle tek başına çıkabilmiş olması... bu analizin iyi yapılması lazım.

usta oyuncular metin2 ye 10 üzerinden 2 verirken..
    grafikleri, skilleri, falanı, filanı bol bol eleştirilirken metin2 gibi bir oyun türkiyede en çok playeri bulunan bir yapıya ulaşmış olması düşünülmeli.

bana göre...
    chat sisteminin metin2 gibi bir oyunda kullanışlı olması, karahanda bu olay çok kullanışsız...
    metin2 oyunu 10 yaşındada, 40 yaşındada oynayan için basit ve kullanışlı. ama rapeltz için buınu söylemek zor.
    oyun için gerekli kaynaklar bol miktarda mevcut(skiller, karakter gelişimi, statların dağılımı, vs.) ama diğer türkce online oyunlarda bu eksiklik çok.
    ve reklam...

şimdilik bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bage -- 11 Ağustos 2009; 19:10:38 >

• Metin2 nin tek bir + sı var oda Türkçe olması onunda bir - si var oyunun Türk'lerin olmamasının ülkede bu kadar populasyonu bulmasının sebebi hem bu hemde kullanım kolaylığıdır
  • arkadaslar metin2 nin ne oldugu su anda cok önemli değil iyi derecede bu oyunu oynuyorsanız bizimle bulusmak istermisiniz özellikle klan liderlieri varsa aranızda istanbulda ise mutlaka bana ulasın perşembe yada en geç cuma günü bir araya gelicez...
  • eğer istanbulda olsam belki gelirdim size başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.