Şimdi Ara

İstanbulda motor kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avcılar-Bakırköy arası scooter motor kullanmayı düşünüyorum fakat İstanbul'da nasıl olur bilmiyorum. Anayolda kullanacağım için zorlanır mıyım ?

Tavsiyeleriniz nedir.

• Diğer sürücülerin sana, senin kadar dikkat etmediğini unutma.Ben sorun çıkmaz diyorum.Otobanda isen 2 kat daha dikkatli ol.Avcılar-Bakırköy az tuz yol değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Diğer sürücülerin sana, senin kadar dikkat etmediğini unutma.Ben sorun çıkmaz diyorum.Otobanda isen 2 kat daha dikkatli ol.Avcılar-Bakırköy az tuz yol değil.

eyvallah hocam sağolun
  • Dikkat ettiğiniz, hız sınırını aşmadığınız ve aksiyona girmediğiniz sürece zararlı bir şey olacağını düşünmüyorum.

Aksine İstanbul gibi bir yerde motor gayet kullanışlıdır.

İyi forumlar.
  • Yavaş gittikten sonra bişey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet kullanıyorum aynı rotada. Adam gibi kullanırsan hiç bir şey olmaz.
  • Ben dragstar alacagim kilyosta olacagim senenin cogunda yurtta. Kis sartlarinda nasil olur acaba motor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • activa kullanıyorum o mesafe 20 dakika sürer sürmez 70 in altına düşmüyorum sıkıntı yok ama ön frene fazla asılmamak gerekiyor ani duruşlarda
  • hocam araba kullanıcılarına dikkat et seni ezmek isteyebilirler
  • Cevaplar için sağolun arkadaşlar.

1 hafta deneme sürüşü yapacağım gibi. Duruma göre devam edip etmeyeceğim belli olur.
  • Sonuç?
  • Sağdan tin tin gidersin sıkıntı olmaz.

Öyle aralara dalayım motor lan bu trafiğe kalmıyayım felan dersen yan yatarsın sonra kask bir yerde ayakkabıfanaknsafams auff tamam.

Sakin sakin risk almadan işi öğrenene kadar devam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.