Şimdi Ara

İstanbulda NTSC Oyunlar Nerede Bulunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerikadan bir tane wii konsol aldım bu konsola chip falan taktırmak istemiom (Orginal Yandaşıyız)Ntsc oyunların satıldıgı bir yer varmı istanbul anadolu yakasında satan varsa buraya yazabilir mi ??

• ebay yada play-asia'dan getirtebilirsin diye biliyorum...
  • görünen o ki çok fazla orijinal kalamayacak senin wii
  • ya hem garantiyi bozmuyacak hemde pal oyunları oynattırabilmenin yolu varmı? programla vb seylerle (chip asla)
  • FIR_Lama peki play asia güvenilir bi sitemi hiç alısveris yaptınmı bide kargo margo nkdr tutar bi oyun snce
  • ben alışveriş yapmadım ama insanlar hep bahsediyor... bende pal wii olduğu için ingiliz sitelerden takılıyorum :) ebay.com'u da deneyebilirsin... orda aracı paypal olduğu için güvenilir :)
  • peki oyun sana kargo ile geliyor dimi ne kdar tutuyor kargo parası
  • ptt ile geliyor... gönderene ve gönderim şekline göre değişiyor... ben hızlı posta ile amerikadan güneş gözlüğünü 23dolar kargo ödeyerek getirtmiştim... hiç oyun getirtmedim amerikadan...
  • yok ya ben playasia ı kasteddim istersen pttledemi gelio ne kadar zamanda gelir fiyat durumları nasıl getitirilir yap pek bi bilgim yok kusura bakma cahalız işte napak :D
  • Play-Asia'da Normal Posta, UPS ve Fedex gibi seçenekler var. Tercihinize göre fiyatta artışları göreceksiniz. Normal posta ile geldiği zaman kimilerine 5 günde bile geliyor, ancak genel olarak 10-12 gün içerisinde elinize ulaşmış olur diyebiliriz. Play-Asia'dan güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.