Amerikadan bir tane wii konsol aldım bu konsola chip falan taktırmak istemiom (Orginal Yandaşıyız)Ntsc oyunların satıldıgı bir yer varmı istanbul anadolu yakasında satan varsa buraya yazabilir mi ??
ebay yada play-asia'dan getirtebilirsin diye biliyorum...
görünen o ki çok fazla orijinal kalamayacak senin wii
ya hem garantiyi bozmuyacak hemde pal oyunları oynattırabilmenin yolu varmı? programla vb seylerle (chip asla)
FIR_Lama peki play asia güvenilir bi sitemi hiç alısveris yaptınmı bide kargo margo nkdr tutar bi oyun snce
ben alışveriş yapmadım ama insanlar hep bahsediyor... bende pal wii olduğu için ingiliz sitelerden takılıyorum :) ebay.com'u da deneyebilirsin... orda aracı paypal olduğu için güvenilir :)
peki oyun sana kargo ile geliyor dimi ne kdar tutuyor kargo parası
ptt ile geliyor... gönderene ve gönderim şekline göre değişiyor... ben hızlı posta ile amerikadan güneş gözlüğünü 23dolar kargo ödeyerek getirtmiştim... hiç oyun getirtmedim amerikadan...
yok ya ben playasia ı kasteddim istersen pttledemi gelio ne kadar zamanda gelir fiyat durumları nasıl getitirilir yap pek bi bilgim yok kusura bakma cahalız işte napak :D
Play-Asia'da Normal Posta, UPS ve Fedex gibi seçenekler var. Tercihinize göre fiyatta artışları göreceksiniz. Normal posta ile geldiği zaman kimilerine 5 günde bile geliyor, ancak genel olarak 10-12 gün içerisinde elinize ulaşmış olur diyebiliriz. Play-Asia'dan güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme