Şimdi Ara

İstanbulda Özel VW Servis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul'da, tercihen Anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir VW servis var mı?

2. el aldığım araçta 2 sorun var, bunları özel serviste nispeten uygun fiyata halletmek istiyorum.

1) Elektrikli arka perde çalışmıyor. C sutunundaki karşılıklı pimlerden biri yok veya kırılmış
    2) Koltuk Hafıza çalışmıyor üstelik koltuk ve aynayı ayarlıyorum. Ama durup kontağı kapattıktan 10 dk sonra tekrar eski haline dönüyor. Araca her binişte tüm ayarları yeniden yapmak gerekiyor.

Aracım 2.0 TDI 2008 Passat

Teşekkürler,

• Anadolu yakasını bilmiyorum ancak Avrupa yakasında Şahkan Otomotiv vardır gerçekten çok bilgili ve ilgili yerdir Tavsiye ederim orda Serkan ve Serhan usta var her türlü yardımcı olurlar
  • Benim aracın son bakımı 2 yıl önce 88000'de yapılmış. Araç 95000'de. km olarak daha çok var ama şimdiden servise götürmem lazım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Benim aracın son bakımı 2 yıl önce 88000'de yapılmış. Araç 95000'de. km olarak daha çok var ama şimdiden servise götürmem lazım değil mi?

En azından motor yağını ve yağ filtresini değiştirmende fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 29 Ocak 2011; 22:32:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Anadolu yakasını bilmiyorum ancak Avrupa yakasında Şahkan Otomotiv vardır gerçekten çok bilgili ve ilgili yerdir Tavsiye ederim orda Serkan ve Serhan usta var her türlü yardımcı olurlar

Sen VW forumuna uğrarmıydın Sercan....

Özel servise gidildiğinde kullanılacak yağ ile ilgili bilgi almakta fayda var. Çoğu doğru özelliklere sahip yağ kullanmıyor. Ayrıca kullandıkları yedek parçanın orjinal olup olmadığından da emin değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 29 Ocak 2011; 22:44:10 >

• Ataşehir Bostancı oto sanayi sitesi yolunda Tek Oto Servis diye bir firma var. Gayet de güzel iş yapıyorlar. Tavsiye ederim. Üstleri yağlı iken ve koltuğa otururken bile özel koltuk kılıfları, direksiyon kılıfları, vites kılıfı bile yaptırmışlar. Onları takıp o şekilde iş yapıyorlar. Bence önemli bir husus.

Aşağıdaki linki tıklayarak sitesine ulaşabilirsiniz.

Ataşehir Bostancı Volkswagen Servis

Adres: Prof. Ali Nihat Tarlan Cad. No: 118/B (Bostancı Oto Sanayi Yolu) İçerenköy / Ataşehir / İSTANBUL
    Tel-Fax: 0216 572 60 09 Gsm: 0537 464 61 93 7/24 Yol Yardım: 0537 464 61 93

www.tekotoservis.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.