Bildirim
İstanbulda sahaflar?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
Kardeş beyazıt ta kapalı çarşıya girme'den hemen sol tarafın da sahaflar çarşısı diyor.oraya gidince kime gitsen tarif eder.kuran kitapları ile dolu her yer gidince kafayı yiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Üfler
Kardeş beyazıt ta kapalı çarşıya girme'den hemen sol tarafın da sahaflar çarşısı diyor.oraya gidince kime gitsen tarif eder.kuran kitapları ile dolu her yer gidince kafayı yiyorum.
algıda seçicilik dedikleri bu olsa gerek.benim gözümde sahaflar deyince yabancı dil kitapları ve romanlar canlanıyor.hayır üniversitem hemen dibinde sahafların, sürekli gittiğim de bi yer.sen kafayı yemeye yer arıyorsun sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 12 Mart 2015; 23:17:26 > -
Yenikapı metrosuna bin.Aksaray'da in orda kime sorsan gösterirler.10-15 dk yürüme mesafesi var sahaflara. -
Sen çarşıyı komple gezmedin sanırım benim de gözüm de sahaflar deyince dediklerin canlanıyor ama malesef öyle değil artık herkes tayyip in uşağı olmuş.
Nt var kadıköy de bilim ile ilgili hiç kitap yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X