Şimdi Ara

İstanbulda şiddetli fırtına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece 12'den sonra istanbulda yağış ve şiddetli fırtına başladı. Çok fena gök gürlüyor, sürekli şimşek çakıyor. İstanbulda olanlar anlık durum alalım.

Bu gibi hava olaylarından korkan tek ben miyim ya? Evin içerisinde olmama rağmen sanki başıma bi felaket gelecekmiş gibi hissediyorum. Size de oluyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Evrimsel birsey normaldir

Evin yuksekse dere yataginda degilse keyfini cikar ben severdim gok gurultusunde uyumayi eskiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnan kahveciyi sel götürüyor 

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    Beylikdüzü mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çocukken severdim de büyüyünce her ne olduysa ufaktan paranoya başladı. Mesela fırtına varken asla bir cihazı şarj edemem ve prizlerden özenle uzak durarım sanki çarpacak gibi

• LucyBrine L kullanıcısına yanıt

Benim evin 5m yanina dustu yildirim. Bir tek internet modem bozuldu

• 01:30 itibariyle esenyurtta yazıyorum gök gürlemiyor, resmen çığlık atıyor. Siyah güneşliğimden her on saniyede bir odama süzülen ışığa bakıp, birkaç saniye sonra gelen her sesle titriyorum. Bu sıradan bir şiddetli fırtına değil... Kesinlikle değil

• maxplanck M kullanıcısına yanıt

evet

• Olm sahiden şimşek bi çakıyor bizim sokak aydınlanıyor olduğu gibi zeus mu iniyor lan dünyaya noluyor lan

• Bir de millet şey der ya fırtınalı havada bluetoohlu kulaklık kullanmayın diye. Aynı olay içeride de geçerli mi yoksa içeride sorun olmuyor mu? Buds2'nin kullanım klavuzunda fırtınalı havalarda"dışarıda" kullanmaktan sakının diyordu. Ne düşünüyorsunuz?

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt
    Oha Bluetooth kulaklık sıkıntı mıymış? Ben gece sleep müzikleri dinlemeden asla uyuyamıyorum...s>çtık

Bende Clone Wars'a başlayacaktım ama bişey olur mu endişesinden daha takamadım kulaklığı. Ama şaibeli bi durum. Belki içeride bir sorun olmuyordur. Yoksa neden dışarı diye betimlesinler klavuzda di mi? 

• 02:04
    O ne biçim şimşekti öyle altıma s>çtım

Hastanede kalıyorum o şimşek sayesinde ayağa dikildim.Ne oluyoruz abi her yer ışıl ışıl parlıyor

• Balkonu su bastı umarım içeri girmez.

• Ağlamayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka maka gece çok seri ve sağlam şimşekler çaktı. La bir şimşek çakıyor, perdeler kapalı olmasına rağmen evin içi aydınlanıyor. Sanki florasan yakıp söndürmüşüm gibi. Bunun gök gürlemesi de bir o kadar gürültülü. Uyutmadı gece ve bütün gece yağdı. Şu an yine yağıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.