Şimdi Ara

İstanbulda takım elbise.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın İstanbula gidiyorum, İstanbulu bilmeme rağmen takım elbise alabileceğim yerleri bilmiyorum.

İstediğim kaliteli takım elbise alabileceğim bir yer.
    Fabrika satış mağazaları nerelerde acaba ve bu fabrikalara nasıl gidebilirim.

Network ya da sarar gibi markalar da olabilir. Network takım elbiselerini çok seviyorum satış mağazası var mı fabrikadan halka?

Bir de spor malzemeleri bakacağım eşofman, şort ayakkabı gibi. Bir zamanlar fabrika satış mağzalarına gitmiştim arkadaşla ama özel araçla olduğu için nasıl gittiğimi bilmiyorum. Sanırım Bayrampaşa falandı.

Bilenler varsa ve yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

• Takım elbise için birşey diyemicem ama spor kıyafetleri için outlet mağzalarını yazıyım sana ben

Merter - Sportive outlet var hemen arkasındada Adidas outlet var
    Güneşli - Adidas Factory outlet,Puma outlet ler var ve Ender Spor var hemen karşısındada Flo ayakkabı yeri var
    Avcılar - Marmara caddesinde Can spor var,hatta metrobüsle giderken avcılara sol tarafta Adidas outlet var ordada ..

Buralara bakarsan sporla ilgili ürünlerini halledebilirsin ..
  • Teşekkür ederim, gitmişken takım elbise olayını da halledeyim diyorum, hep iş için gidiyorum Kocaelinden yarın sırf bu iş için gideceğim, öğreneyim dedim.
    Kimse takım elbise giymiyor mu acaba ne
  • Metroport Outlet,Airport Center ve Armoni park Outlet center .. bunların 3 üde outlet alışveriş yerleridir içlerinde Beymen gibi takım elbise satan yerler var .. oralarada bak bi isteren ..
  • Sağol dostum, bir de Leventte duymuştum Network Outlet Büyükdere Caddesinde.
    Cevizlibağda sadece Kot falan fabrika satış mağazaları vardı galiba. Düşünüyorum da orada var mıydı diye :S
    Aramakla vakit kaybetmek istemiyorum yarın gitmişken.
  • Düğün hazırlığı mı?
  • Hehe, yok ya düğün olsa acımam alırım beğendiğim yerden de iş için alıyorum, takım ihtiyacım oldu.
    Network baktım 1300 TL fiyatı defolu olanları 180 e almıştım

Dedim İstanbuldan alışveriş yapayım ama baksana takım elbise kullanan yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pazar geçti ama hala tekliflere açığım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.