Şimdi Ara

İSTANBULDA YAŞAYAN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hava harp okulu seçmelerine başvurmuştum çok yakın bi tarihe vermişler salı günü orda olmam gerekiyor. uçak bileti alacağım şimdi, sabiha gökçenden hava harp okuluna ulaşım nasıldır, aralarında mesafe çok mu, daha önce hiç istanbula gitmedim bilmiyorum, yardımcı olan olursa çok sevinirim

• gerçi ben önce polisevine geçip ertesi sabah hava harp okuluna gideceğim
  • Hangi polis evi hocam??? Ona göre yardım edelim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şimdi inceledim Atatürk havalimanı daha yakınmış sanırım hava harp okuluna onun çevresinde polis evi arıyorum, var mıdır sizin bildiğiniz
  • Atatürk havalimanına en yakın polis evi zeytinburnunda var. Adresi falan araştırıp bulabilirsiniz. Bu polis evinden hho gidişte kolay. Metroyla falan 15-20 dk sürer sanırım.

• bende şimdi zeytinburnu yakın diye buldum hocam da haritadan kestiremiyordum yakın mıdır değil midir diye, araştırırım ben şimdi, çok teşekkür ederim metro falan iyi oldu. işiniz rast gitsin
  • Merter metro istasyonu bu polis evine en yakın istasyon. Bu istasyondan metro ile İstanbul Fuar Merkezine gidersiniz. Yaklaşık 15 dk falan sürer. Bu duraktanda 96T numaralı atatürk havaalanı-taksim otobüsleri ile HHO gidebilirsiniz. Yeşilyurt durağıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam, o durakta inersiniz otobüsten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımım dokunduysa ne mutlu bana
    Umarım başarılı olursunuz

• çok teşekkür ederim hocam tekrardan iyi yardımınız dokundu gerçekten . bi umut gidiyoruz bakalım hocam inşallah bi kusurumuz çıkmazsa deneyeceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.