Şimdi Ara

İSTANBULDA YOLLARI NASIL ÖĞRENİRİM...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
11.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir firmanın satış&pazarlama departmanında 2 yıl çalışmanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 2 Şubat 2016; 10:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.S.E

Kaybolarak

yakıt , a para yetmez
  • Bilen birileriyle vakit gecirme sansin varsa yollarda en kolayi o, ancak bu olmayacaksa ilcelerin en azindan haritadaki sirasini bi ogren kuzeyde doguda hangisi var gibi..ana hatlari ogren sahil, tem, e5..ama bunlarin disinda navigasyon olmasa herkes mutlaka sorun yasiyor 20 milyonluk sehir avcunun ici gibi bilemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex ve google'ın harita servislerinden ön inceleme yapman kafanda az çok haritayi ana yollarî adresleri oturtur
    Ben bol bol yanlis yollara girerek ogrendim cok kalici oldu

• İstanbul ün 3 ana yol var, biri E3 yani d100, ikincisi TEM, üçüncüsü ise sahil yolu.
    kayboldu mu bu yollardan birine çıkarım, gerisi geliyor.
  • 22 yaşındayım doğduğumdan beri Anadolu yakası İstanbul'da yaşıyorum. Ben bile bazen kaybolabiliyorum.
    Avrupa yakasıyla alakam yok zaten. Hava iyi olunca arada Taksim Beyoğlu tarafına gidiyorum onun harici bir yere gitmek zorunda kalırsam hep navigasyonla gitmek zorunda kalıyorum Avrupa Yakasında.
  • gezerek öğrenirsin.
  • Önceden haritayı aç gideceğin güzergahlardaki semtleri falan incele. Sonra navigasyonu aç rota oluştur istediğin yere gidersin.Giderken yolu ezberle sonra kendin gidersin.
    (ben böyle Ankara,Kayseri,Konya,Mersin'de gideceğim yerelere bu yöntemle nokta atışı yaptım)
  • Akıllı telefona veya tablet bilgisayara; İgo, Here Maps, Navigon gibi güzel haritalı navigasyon programı yüklediğinizde sorununuzu çözebilirsiniz diye düşünüyorum. En azından ben böyle gidip geliyorum bilmediğim yerlere.
  • Here sagolsun onun yuzunden hicbir yer pek aklimda kalmiyor. Ama olsun seviyorum onu. Ha akli basindan gittigi de olmuyor degil. Gittigim yere goturdugu guzergahi geliste bulamiyor.

• İstanbuldaki 3 tane ana yol ile hemen hemen her yere ulaşabilirsiniz.E-5,tem ve sahil yolu üzerinde sırasıyla hangi ilçelerin-semtlerin olduğunu öğrenirseniz ulaşırsınız her yere.İstanbulda bir yerden bir yere ulaşmak gerçekten çok kolay. Mesala Ankarada bir noktadan başka bir noktaya ulaşmak İstanbula göre çok zordur.
  • Istanbul'u biliyorum diyen adam yalan soyler. Kendi oturdugun yakanin bile her yerini ogrenmen cok zorken iki yakayi birden avucunun ici gibi bilmen epey zor.

Bursa'da yasiyorum kullanmadigim epeyce semt var oralari bilmiyorum, isim oldugunda konumu haritaya aktarip oyle gidiyorum kaldi ki Istanbul'a hakim olmak.. Zor is.

• Navigasyonla gidilen yer ogrenilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben 6 yıl İstanbul'da yaşamadım öğrenemediğim yerler hala vardır ayrıca harita işinize yarar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Istanbul'u biliyorum diyen adam yalan soyler. Kendi oturdugun yakanin bile her yerini ogrenmen cok zorken iki yakayi birden avucunun ici gibi bilmen epey zor.

Bursa'da yasiyorum kullanmadigim epeyce semt var oralari bilmiyorum, isim oldugunda konumu haritaya aktarip oyle gidiyorum kaldi ki Istanbul'a hakim olmak.. Zor is.

hocam taksi şöförleri nasıl biliyor anlamıyorum adamlar biliyor heryeri
  • anayollari ogren yeter. geri kalanini da kaybola kaybola ogrenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpm -- 2 Şubat 2016; 23:07:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

anayollari ogren yeter. geri kalanini da kaybola kaybola ogrenirsin.

Anayollar derken ?

• Ankara-Edirne yönlerini bil yeter gerisi tabela
  • haritayı iyi kafana kazıyacaksın, bulnuduğun bölgede kafanın içindeki haritada nerede olduğunu bilip, o haritaya kuş bakışı bakıp yönünü belirleyeceksin, ben böyle yaparak her yeri biliyorum desem yeridir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.