Şimdi Ara

İSTANBULDA YOLLARI NASIL ÖĞRENİRİM...? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
11.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    E5, tem, koprulere hangisi gider vs. bu arada ben istanbullu degilim bu sekilde ogrendim. Geri kalani hangi semt nerede . Ara sokaklari pek bilmem. Birkac yer haric

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Navigasyonla ( ister alet al ister telefonla)
    2. Daha önce gidece?in yolu yandex maps panoroma kullanarak gözden geçirerek
    3. Taksici - Dolmu?çulara sorarak.
    4. Yoldaki vatanda?a sorarak.
    5. Bir yerden sonra gözünü karartyp her yolu deneyip belirli tecrübeye ( nirvanaya ) erdikten sonra hislerine güvenerek trafikten kaçmak için yan yollara saparak.

En etkili yöntem syrasy 5 - 2 - 3 - 1 - 4

4 ve 1 yeri geldi?inde seni anya yerine konyaya çykarabilir. Tecrübeyle sabittir.
  • Öncelikle hangi semtin ne tarafta olduğunu kestirebilmen lazım.
    Her zaman çevre yolunu kullan. Bulunduğun semtteki her 10 tabelanın 9 unda çevre yolunun nerde olduğunu gösterir. Çevre yoluna geldiğinde ya ankara ya da edirne istikametine gideceksin. Sonra varmak istediğin ilçenin ve ardından semtin oklarını tabelalardan takip ederek bulacaksın. İstanbul'da tabela okuyarak kaybolma imkanın asla yok.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    telefonla internetmi dayanır nagivasyona
  • quote:

Orijinalden alıntı: DueN

haritayı iyi kafana kazıyacaksın, bulnuduğun bölgede kafanın içindeki haritada nerede olduğunu bilip, o haritaya kuş bakışı bakıp yönünü belirleyeceksin, ben böyle yaparak her yeri biliyorum desem yeridir.

elime istanbul semt haritası alsam giderken baksam hangi semt daha yakın vs
    ona göre bulabilirmiyim ?
  • Dediğim olay tamamen hayel gücüyle yapman lazım. Bulunduğun bölgeyi nasıl nereden nereye çıkılıyor kafanda düşünebiliyorsun. Aynı şekilde olayı biraz daha genişlet

• Hçbir zaman süreki yeni yollar, bağlatılar ; ama sygic,yandex,here maps gibi uygulamalarla işini kolaylaştırablirsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.