Şimdi Ara

İstanbulda Yurt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12.sınıf için yurtta kalmayı düşünüyorum ama dinci yurtlarda değil. Böyle lise öğrencisiyken üniversite yurdunda kalsak hem moral motivasyon olur hemde evden uzak kafa boş ders çalışılır.

İstanbulda yurtta kalanlar aylık kaç para verdiğini yazabilirmi bide yurtun nerde oldugunu tabi :D

• kimse yurtta kalmıyor mu la
  • Ne yapacaksın yurtta üniye gittiğinde zaten paşa paşa kalırsın. Gideceksin yurda millet geyik yapacak gezecek eğlenecek sen otur ders çalış olur mu öyle. seni de bozarlar
  • evdeyken calıstıgımdan daha fazla calısırm dıye dusunuyorum ya sonucta bos zaman cok
  • hocam üniversite yurdunda ygs-lys stresini kaldırman çok zor çünkü oradaki herkes o stresi atlatmış olacak ki bu da sana olumsuz yansıyabilir.
    Ayrıca gerçekten çalışmak istiyorsan bir fen lisesi veya sağlam bir anadolu lisesi yurduna gitmen lazım. ama lisede kalan öğrenciler ya okulunun yurdunda kalıyor ya da dinci diye tabir ettiğin yurtlarda kalıyorlar.özel yurtta kalan daha duymadım lise arkadaşlarımdan.
  • resmen beni vazgeçirdiniz la :D bilemedim şimdi :D ben açığa geçip yurtta takılmayı düşünüyodum
  • Çapa/FATİH'e yakınsan eğer Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi'nin yurdunda kalabilirsin devlet yurdudur iyidir candır

odalar 4 kişilik ve büyükçe,çalışma masaları falanda var heryere ulaşımıda var
  • dostum ben düz liseliyimde dışlamasınlar la :D 2 kişilik oda falan varmı fiyatları nasıl biliyomusun
  • bu kadar saçma bir şey olmaz.Evde çalışamayan yurtta hiç çalışamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan ne moral bozdunuz be hayattan soğudum sayenizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: capayk

Çapa/FATİH'e yakınsan eğer Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi'nin yurdunda kalabilirsin devlet yurdudur iyidir candır

odalar 4 kişilik ve büyükçe,çalışma masaları falanda var heryere ulaşımıda var

Hocam ben bugun lys sinavina orda girdim o ve o liseninde cok basarili bil lise oldugunuda biliyorum tam olarak yurtlari nerde adres verirmisiniz yada telefon numarasi

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

bu kadar saçma bir şey olmaz.Evde çalışamayan yurtta hiç çalışamaz.

Asil evde ders calisamazsin televizyon bilgisayar telefon yatak uyku.... tum bunlar seni ders calismakdan ali koyar ama yurtda kaldogin zaman hic biri olmicak etrafondaki adamlari çalışırken gordugun zaman sende ders çalışırsin hem anlamadigin yerleri baskalarina sorabilir yada konu anlattirabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.