konusu açıldı mı bilmiyorum ama bune 15 kişilk oda mı olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
konusu açıldı mı bilmiyorum ama bune 15 kişilk oda mı olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence en iyisi yerlere full yorgan sersinler eskilerdeki gibi dip dipe yatalım daha iyi olur hem de bir odaya 20-30 kişi bile sığar
|
Rezalet cidden. Böyle giderse Boğaziçi sıralamaları daha da kötüleşir. |
bu gerçek mi ? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Güney eski kulüp odası burası sanırım, evet maalesef. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5194C02C4 -- 6 Eylül 2023; 22:33:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Abi minimalist ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hisarüstü komple çöp, hepsi eski bina. Deprem fobisi varsa mantıksız olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yav rektör beyimiz öğrenciler arasında bir aile ortamı oluşmasını istemiş işte ne sorun var ki bunda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam superdorm'a ne oldu peki? açılır mı seneye tekrar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dayı ben pek takip edemedim son gelişmeleri, bilgim yok; öğrenirsem yazarım ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul'da yaşayanlar için şans, şehir dışındakiler içinse şanssızlık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 7 Eylül 2023; 18:0:31 > |