Şimdi Ara

istanbuldaki elektronikçiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
16.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbula 3-4 ay önce ankaradan taşındım.elektronik malzeme temini için karaköyü mü önerirsiniz. kadiköy yazıcıoğlunumu hem çeşit bakımından hemde fiyat bakımından. ben anadolu tarafındayım.

saygılar...

• Kesinlikle Karaköy. Yazıcıoğlu Karaköy kadar çeşitliliğe sahip değil.
  • üstad çok teşekkür ederim bir sorum daha olcak.iş yeri olarak nereyi önerirsin genel elektronik parçalar için.

saygılar...
  • Malzeme olarak ne alacaksın. Önerimi bu ihtiyacına göre yapacağımda.
  • ben doğal olarak kendi firmamı öneririm karaköydehttp://www.emsaselektronik.com
  • Ben de anadolu yakasında oturuyorum Yazıcıoğlu nu hiç tavsiye etmem ama yazıcıoğlunun karşısındaki gold bilgisayarın yanındaki handa int-el elektronik var orası biraz daha iyi.Karaköyde de çoğu malzameci ''şeref***'' ama iyi elektronikçilerde var mesela mtv elektronik müşteriye çok değer veriyorlar ve ucuz satıyorlar diyebilirim...
  • aslında böyle müşteriye ilgi gösteren, ne sattığını bilen, amatörlere değer veren ve kafasına göre fiyat vermeyen dükkanların bir listesini oluştursak çok güzel olur. öyle dükkanlar var ki önünden bile geçmek istemiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

aslında böyle müşteriye ilgi gösteren, ne sattığını bilen, amatörlere değer veren ve kafasına göre fiyat vermeyen dükkanların bir listesini oluştursak çok güzel olur. öyle dükkanlar var ki önünden bile geçmek istemiyorum...

Kesinlikle katılıyorum hocam size. Mutlaka böyle bişey yapmalıyız çok şerefsiz var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elbombaci

quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

aslında böyle müşteriye ilgi gösteren, ne sattığını bilen, amatörlere değer veren ve kafasına göre fiyat vermeyen dükkanların bir listesini oluştursak çok güzel olur. öyle dükkanlar var ki önünden bile geçmek istemiyorum...

Kesinlikle katılıyorum hocam size. Mutlaka böyle bişey yapmalıyız çok şerefsiz var.

yeni bir başlık açsak herkes nerden alışveriş yaptığını ve neleri ne kadara aldığını yazsa tam süper olur....

• salı sabahtan karaköydeyim. akü fiyatlarına bakıcam. önereceginiz dükkan varmı?
  • Selanik pasajının girişinin yanında akü satan bir dükkan var. Oradan 12V / 2.3AH aküyü 12.5ytl ye almıştım.
  • Karaköy pasajı alt girişindeki 3 dükkanada sor.
  • merhaba arkadaşşlar.ben meslek lisesi elektronik bölümü -otomasyon alanında okuyorum da.elektronik malzemelere ihtiyacım oluyor.karaköy de ucuz bir yer biliyor musunuz iyi bir yer
  • GRUP ELEKTRONİK = GENEL ELEKTRONİK DEVRE ELEMANLARI
    Arapcamii Mah.Perçemli Sok. Selanik pasajı No:41/42
    (0212)243 97 98 www.*rupelektronik.com (*-g)
    ----------------------------------------------------------------
    AYFA ELEKTRONİK = TRAFO VE ADAPTÖR MAMÜLLERİ (İMALATÇI)
    Merkez=Karaköy Pasajı KAt:3 No:301 (0212)293 78 66
    Atölye =Güven Mah.Marmara Cad.Cami Sok.No:6 Güngören
    (0212)575 51 74www.*yfatrafo.com (*-a)
    ELMADAĞ ELEKTRONİK = GENEL ELEKTRONİK DEVRE ELEMANLARI
    Karaköy Pasajı No:9/11 Karaköy (0212)249 96 89 - 251 24 43
    TEMSAN ELEKTRONİK = GENEL ELEKTRONİK (SMD) DEVRE ELEMANLARI
    Necatibey Cad.Aynalı Lokanta Sok.No:19-21-23 Karaköy
    (0212)245 50 74 - 293 86 13www.*emsanelektronik.com (*-t)
    HAKMAR ELEKTRONİK = RÖLE İTHALATÇISI
    Okçu Musa Cad.Menevşe işhanı No:54/88 Karaköy
    (0212)238 63 14www.*akmar.com (*-h)

yarın tekrar güncellemeye çalışırım

• herkese sevgi ve saygılar ben yur dışından kişi sayma sistemleri ile ilgili bir firma ile anlaştım bu ürünü türkiyede dağıtımını vede tanıtımını yapmak için bana bu konuda yardımcı olabilecek firmalarla tanışmak vede görüşmek isterim distribitörlük işlemlerini başlattım fakat konu hakkında daha geniş bilgilenmek istiyorum
    bana yardımcı olabilecek firmalarla görüşmek için mail adresim kursunseref@hotmail.com telf 05377090777 den bana enkısa zamanda ulaşırsanız sevinirim
  • merhaba! daha önce yazdığım konu hakkında kimlere nasıl ulaşabilirim bu konu hakkında bilgi verecek kimse yok mu?
  • slm lar bnm iriver t20 marka mp3 playerim var bunun pilinin bittiiği kanaatine vardım..bu pili nerden temin edebilirim acaba kadıköy yazıcıoğlunu sölemeyin sakın aradım orda bulamadım
  • Karaköy Pasajı Ekol Elektronik Cemal yada Bahadır Mutlu nun arkadaşıyım derseniz oldukça iyi fiyatlar alabilirsiniz hakeza ben oradan aldığım mikroişlemci fiyatlarını hiçbiryerde göremiyorum.

Denemekte fayda var.
  • Selanik Pasajı 3.Kat Ezgi Elektronik

Karaköy'deki nadir iyi niyetli dükkanlardan birisidir ve hangi malzemenin nerde olduğunu çok iyi bilirler.

• arkadaşlar karaköydeki elektronikçi dükkanları kaça kadar açık oluyor bilen varmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.