Beyler mf-4 59k geldi. Yıllardır bilgisayar istiyordum ama puan böyle gelince devlette ve ankaradaki özellerden bana pek ekmek çıkmaz. İstanbulda özel ünide tam burslu okumayı düşünüyorum ama istanbulda yaşamadığım için pek bir bilgim yok üniler hakkında.
İstanbul Aydın Üni. İstanbul Gelişim Üni. İstanbul Kemerburgaz üni. Doğuş Üni. Haliç Üni. İstanbul Arel Üni.
Bu üniversitelerden birkaçını yazmayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz almak istedim. Hangileri çöp veya hangileri iş yapar sizin düşünceleriniz almak istiyorum.
up
İzmire gidin hocam?
sofistikeadam
kullanıcısına yanıt
Malesef puanım yetmiyor. Keşke izmir olsaydı.
Hocam aydın yazma ya çöp okul oldu valla boşver orayı. Arel de dağın başında resmen tepekentte şehrin dışı nerdeyse sen bilirsin... Gelişim ve haliç olabilir. Haliçten de tam emin değilim...
senahizmS
kullanıcısına yanıt
Areldeki eğitime değer mi? ve kemerburgaz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Beykente gel bende oraya gidecem büyük bir ihtimalle
Martinez55M
kullanıcısına yanıt
Orda da yazılımı belki tuttururum :(
istanbul aydin üni %100 düsünüyorum bende ing ögretmenligi tkipteyim hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig
Birde tam burslu olunca yurdu falan garanti vermek zorundalar mı? İnternette öyle bir şeye denk gelmiştim de aklıma takıldı
quote:
Orijinalden alıntı: Arkedeon
Birde tam burslu olunca yurdu falan garanti vermek zorundalar mı? İnternette öyle bir şeye denk gelmiştim de aklıma takıldı
Alıntıları Göster
Beyler bende mf4 44 bin oldum.Bende istanbulda özel inşaat mühendisliği düşünüyorum ama niler nasıldır bir bilgim yok sizce ne mantıklı üniversite hangisi?
quote:
Orijinalden alıntı: Zeevac
Beyler bende mf4 44 bin oldum.Bende istanbulda özel inşaat mühendisliği düşünüyorum ama niler nasıldır bir bilgim yok sizce ne mantıklı üniversite hangisi?
Alıntıları Göster
up
quote:
Senin sıralama kaçtı hocam ben de kültür tam burslu öğretmenliği düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Urfalı
quote:
hocam bu sene dilde puanlar baya yükselmiş galiba.3500-3700 arası beklerken sıralamam 4400 geldi.doğal olarak marmara,ytü felan yattı.şimdi gazi ya da anadolu üniversitesini düşünüyorum.eskişehiri çok övüyorlar galiba orayı yazacam.tam burslu yazmama ailem karşı ama yinede bana bırakıyorlar.yazsam mı yazmasam mı kararsızım hocam.çok karışık duygular içerisindeyim.(yazarsamda okuldan ziyade İstanbul diye yazarım)
Gelişimin 100 km yakinindan geçme.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Urfalı
quote:
hocam bu sene dilde puanlar baya yükselmiş galiba.3500-3700 arası beklerken sıralamam 4400 geldi.doğal olarak marmara,ytü felan yattı.şimdi gazi ya da anadolu üniversitesini düşünüyorum.eskişehiri çok övüyorlar galiba orayı yazacam.tam burslu yazmama ailem karşı ama yinede bana bırakıyorlar.yazsam mı yazmasam mı kararsızım hocam.çok karışık duygular içerisindeyim.(yazarsamda okuldan ziyade İstanbul diye yazarım)
Yine çok kötü değil bence hocam tam bursluda okumak konusunda ben de kararsızım benim sıralama 34-0 geldi istanbul üni ingiliz edebiyatı ve 3.sınıf özel üniversitede tam burslu tercümanlık aeasında kaldım
Olayın özeti istanbulda özel yazılmaz sanırım :(
quote:
Orijinalden alıntı: Arkedeon
Olayın özeti istanbulda özel yazılmaz sanırım :(
Bende istanbulda özel yazmayı düşünüyorum ona bakarsan her insanın bi özel ünitenin sevmediği yönü olur herkesin fikrini almaya kalksan herkes bi kötü yorumda bulunsa okul kalmaz .. bence okuldan ziyade kendini ne kadar gelistirdigin önemli başarılar :)
Benim de aydın, arel, gelişim, maltepe, beykentten biri olma ihtimali var ama burs kesme muhabbetinden dolayı güvenemiyorum istanbul özellere bakmaya devam ediyorum orası ayrı :)