imzamdaki kasa eksenden 55 e aldım 12 taksit burda 60 küsür dolar
hdd i 93 e aldım burda 98 $
anakart listede yok
dvd yazıcı listede yok
işlemci listede yok
rami 40 a aldım burda 50$ ama ramlerde fiyat artmış diye duydum olabilir
samsung 793 df yi 104 e aldım burda 125$
CREATIVE SBS240 10$ a aldım burda 13$
yani ucuz ucuz dediğiniz hangisi göremedim ben
eksen ucuzmu?
Eksen mi ucuz? yeni aldığım bil. için eksenin teklifi inventus tan 110$ daha pahalıydı, farklı parçaları karşılaştırmış olmayasın?
kanka en ii si kadıkoyde koçpa vardı bana uygun geldı bi bakderım olmassa trasdatada tanıdık var ucuza kapatırız yane .
quote:
Orjinalden alıntı: djapocalypse
kanka en ii si kadıkoyde koçpa vardı bana uygun geldı bi bakderım olmassa trasdatada tanıdık var ucuza kapatırız yane .
Evet Kadıköy Koçpa nın da fiyatlar fena değil
quote:
Orjinalden alıntı: djapocalypse
koçpa nın SİTESİ VARMI ARKADAŞLAR BAKIYIM
inventustan nasıl alışveriş yapıyorsunuz anlamıyorum.. geçen girdim bi baktım saçma sapan bir internet siteleri var, kapattım sayfayı.. şöyle bildiğiniz kapıda ödeme sistemi olan, güvenilir ve uygun fiyatlı bir site var mı??
arkadaşlar İNVENTUSLA KONUŞTUM BENCE O KADAR ÖVDÜĞÜNÜZ KADAR DEĞİL hatta kötü
bi sistem hazırladım adamlarda ürün yok doğru dürüst üstelik o kadar abartı çok yüksek bir sistem değil
bide bana dediki siz kafe açıcaksınız biz kafe açanlara göre uygun değiliz dedi
BİZ KAFE AÇANLARA GÖRE UYGUN DEĞİLİZ
cümleye bakarmısınız
kafe açanlar 30 40 tane pc alıyor ve bana gelmiş UYGUN olmadığını söyleyerek laf cambazlığı yapıp ıulaşılmaz bir şirketmiş gibi gösteriyor halbuki tam tersi
ben hiç beğenmedim konuştuğumada sinir oldum
mecidiyeköyde ayder bilgisayar var tavsiye ederim samsung 793 df flat monitör 103 usd civarında idi
eksen koçpa exa ay bilgisayar çok sağlamdır inventus babacan
onların içinde alışveriş yapılacak 2 firma var babacan ve kocpa diğerlerinin fiyatları yüksek
fikir olsun diye yazdım iyi bir araştırman yapması gerekiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme