Şimdi Ara

İSTANBULDAN YUNAN ADALARINA NASIL GİDEBİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 6 Haziran da istanbulda olacağım. Oradan da Yunan adalarına gitmek istiyorum tursuz olaraktan.. İstanbul'dan Yunan adalarına nasıl gidebilirim?
    Yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: joker00

Merhaba arkadaşlar 6 Haziran da istanbulda olacağım. Oradan da Yunan adalarına gitmek istiyorum tursuz olaraktan.. İstanbul'dan Yunan adalarına nasıl gidebilirim?
    Yardım ederseniz sevinirim

Atlas Jet ve Bora Jet direkt Mykonos'a uçuyor. Ayrıca Agean veya Olimpia ile Atina aktarmalı gidilebilir, ayrıca Pegasus, THY v.s. ile Atina'ya uçabilir, oradan yerel bir firma ile geçebilirsin.

Selanik'e otobüsle gidip (110 TL - 10 saat), oradan Agean ile yine Mikonos'a uçabilirsin.

Deniz yolu için yardımcı olamayacağım.
  • Yunanistan toplamda 3054 adaya sahip Hangi adalara gitmek istiyorsun? Türkiye'ye yakın olanlara mı yoksa anakaraya yakın olan Mykonos, Santorini gibi adalara mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Yunanistan toplamda 3054 adaya sahip Hangi adalara gitmek istiyorsun? Türkiye'ye yakın olanlara mı yoksa anakaraya yakın olan Mykonos, Santorini gibi adalara mı.

istanbulda yakın olan, makul fiyata gidilebilecek herhangi bir yunan adası :) var mı bir önerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Yunanistan toplamda 3054 adaya sahip Hangi adalara gitmek istiyorsun? Türkiye'ye yakın olanlara mı yoksa anakaraya yakın olan Mykonos, Santorini gibi adalara mı.

istanbulda yakın olan, makul fiyata gidilebilecek herhangi bir yunan adası :) var mı bir önerin?

Açıkcası beklentileriniz önemli. Kos, Samos, Lindos gibi Türkiye'ye yakın küçük Yunan adalarında hayat sakin, Ege sahil köylerinin aynısı. Tek istisna Rodos. O da tarihi geçmişinden dolayı.
    Yunanistan'a daha yakın olan Santorini ve Mykonos ise çok farklı. Tamamen turistik, eğlencenin üst düzey olduğu, biraz daha pahalı adalar.
    Türkiye'ye yakın olan adaları seçerseniz Kos Rodos Samos turu yapılabilir. İstanbul'dan İzmir'e ya da Bodrum'a uçakla gidip Çeşme, Marmaris, Bodrum'dan vapurlarla (15 dakika ile 1 saat arası bir sürede) Yunan adalarına ulaşılabilir.
    Mykonos ve Santorini içinse üstte bir arkadaşın yazdığı gibi en kısa yoldan Atlasjet veya BoraJet ile Mykonos'a oradan vapurla Santorini'ye geçilebilir.

Zamanınız ve maddi imkanınız varsa benim önerim İstanbul'dan Atina'ya uçakla gidip 1-2 gün geçirmek oradan vapurla Santorini ve yine vapurla Mykonos'a gidip uçakla İstanbul'a dönmek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.